tmobile gprs/wap/internet problem s cenou

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

ravehanes
Kontaktovat uživatele:

tmobile gprs/wap/internet problem s cenou

Příspěvek od ravehanes »

Zdravim chlapci
Zena si koupila novej telefon a vyuzivala v nem internet.
Dnes dosel vypis se slozenkou na 14600.Necele 2 tisice provolalala a zbytek je za prenesenych zhruba 20mb.
Koukal jsem se ale ze ji tmobile uctuje 24 kč za pripojeni na den.
Jak postupovat?
Mam vyuctovani reklamovat?
Kde se mohla z nasi strany stat chyba?
Platit cca 12tisic za 20mb se mi vubec nechce
200sx s13 stage II. fuc
Punto hgt (generalka)
Ibiza cupra 1.8 20vT daily(1.4bar)

fildaas
Kontaktovat uživatele:

Re: tmobile gprs/wap/internet problem s cenou

Příspěvek od fildaas »

chyba se stala ta že na internet v mobilu nechodit
už hodně lidí se tak napálilo lepší to je mít předplaceno měsíčně jak bratr za 164kč ale má to jen na brouzdání a ne na stahování

ravehanes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ravehanes »

tak co mela predplacenou vodofone kartu tak pokazde kdyz jen zapla net tak zaplatila 17 kč a pak mela balicek za cca 320kč a bylo.V cizine net nepouziva vubec.Mela fup na 300mb a byl klid.Urcite stim neco pujde delat ale nevim co jim mam pak rict krom par sprostych slov ktere stejne nic nevyresi a osoba na druhe strane zato stejne nemuze.
200sx s13 stage II. fuc
Punto hgt (generalka)

Sova

Příspěvek od Sova »

LOL!
Chyba se stala taková, že jste k telefonování nepořídili balíček s internetem za měsiční paušál...
24 korun za den ano, ale musíš zavolat na operátora objednat si to...všechno to jsou předplacené balíčky :wink:

Budete to muset zaplatit...
Cléon & Fonte

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

hmm, a nestáhla do chytrého mobilu někajé svinstvo že se připojovala před AbuDhabí ? Jinak v těch 24kč/den by mělo být připojení na celý den ne? řekněme 2MB a pak omezení rychlosti....ale žádné další Kč , teda tak to je u VF
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Sova

Příspěvek od Sova »

sotomaior píše:hmm, a nestáhla do chytrého mobilu někajé svinstvo že se připojovala před AbuDhabí ? Jinak v těch 24kč/den by mělo být připojení na celý den ne? řekněme 2MB a pak omezení rychlosti....ale žádné další Kč , teda tak to je u VF
Jo, ale pokud si tu službu internet na den neobjednáš tak platíš normálně kilobajty...
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Když mě bylo 15 a začínali telefony s barevným displejem, tak sem pár večerů stahoval nějaký nahotinky a přišla mě účtenka na 5700,-
To ještě žádný balíčky nebyly.
A to dnešní moderní telefony stahují těch kb mnohem víc...načítají normálně webové stránky...
vůbec se těm 15 tis nedivím...
Cléon & Fonte

ravehanes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ravehanes »

Sovo dnes jsem to zkousel.pripojil se na internet a obratem mi automaticky dosla sms s informaci o tom ze ´Vazeny zakazniku,nyni muzete neomezene surfovat na internetu za denni poplatek 24kč.Platnost balicku je do 29.12.11 09.42.51 hod´
Nikde si ho neobjednala.Toto prichazi automaticky po spusteni internetu.
Tak nechapu proc uctuji za 20mb 12tisic
200sx s13 stage II. fuc
Punto hgt (generalka)

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

a na měsíčním výpisu to je jak rozepsané?
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

volej operátora, ať ti to vysvětlej...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Sova

Příspěvek od Sova »

ravehanes píše:Sovo dnes jsem to zkousel.pripojil se na internet a obratem mi automaticky dosla sms s informaci o tom ze ´Vazeny zakazniku,nyni muzete neomezene surfovat na internetu za denni poplatek 24kč.Platnost balicku je do 29.12.11 09.42.51 hod´
Nikde si ho neobjednala.Toto prichazi automaticky po spusteni internetu.
Tak nechapu proc uctuji za 20mb 12tisic
Co ti řekli na infolince?

Já vím že sem tohle jednou řešil s operátorkou...omylem sem zmáčkl na svým starým K810i aktualizační službu a přišla mi automaticky tato zpráva, že mi aktivovali ten balíček na den...
Volal sem operátorce a poprosil jí at to stornuje, že to byl omyl...zrušila mě to ale říkala, že sem měl prý štěstí že mě přišla ta sms s tím balíčkem, že to není pravidlem a že mi to mohlo účtovat kB...ale zrušila mě to.

Nevím jak to mají pořešený...

Jinak obecně internet v mobilech je uplně na hovno s vyjímkou wifi...aspon já sem s tím nebyl spokojenej...
Cléon & Fonte

ravehanes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ravehanes »

Na ifolinku jsem zatim nevolal aby me hned nekdo neutrel.Zatim se snazim pobrat nejake informace.
No na vypisu je prave rozuctovani v prenesenych Mb.
Takze zrejmne doslo k tomu ze se uctovalo po kb a nebyl hned aktivovan balicek tak jak se deje ted
200sx s13 stage II. fuc
Punto hgt (generalka)

Sova

Příspěvek od Sova »

ravehanes píše:Na ifolinku jsem zatim nevolal aby me hned nekdo neutrel.Zatim se snazim pobrat nejake informace.
No na vypisu je prave rozuctovani v prenesenych Mb.
Takze zrejmne doslo k tomu ze se uctovalo po kb a nebyl hned aktivovan balicek tak jak se deje ted
Možná že když máte průměrné měsíční útraty a jste dlouhodobí zákazníci, že Vám to odpustí...
Ale zas když už to máte černy na bílym ve vyučtování...nevím no
Cléon & Fonte

Firkraag

Příspěvek od Firkraag »

Co to mate za divny balicky? Predplatim si internet do mobilu za 120/mesicne a neresim, ne? U t-mobilu to fungovalo jen na urcite pripojeni (opera mini..) a treba na qip, slick atd. se to nevztahovalo.. Operator nebyl schopnej mi rict, na co se to vztahuje a na co ne.. Tak jsem presel k O2 a jsem bez problemu..
Opel Calibra

Zane

Příspěvek od Zane »

Do 2 měsíců máš právo se odvolat že to nehodláš platit. Tak to udělej a vysvětli jim jak to je a oni ať ti to zase vysvětlí z jejich strany. Držim palce ať to nemusíš platit

kony5

Příspěvek od kony5 »

segra to samí novej mobil dotykáč s netem je blbá najela na net bez balíčku a už ji došla faktura tučná... já když si koupil první htc tak mi to bylo jasný a hned sem si u 02 udělal baliček mesíčně za 120Kč ..fup na týden kolem 30MB... prostě baba ta logicky neuvažuje...zaplatit to musíš...

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

reklamoval bych fakturu, automaticky by se jí měl při prvním připojení k netu aktivovat balíček "internet na den" (nebo jak tomu říkaj), 12 tisíc mi přijde jako naprostej nesmysl..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

proč by to měl bejt nesmysl?Prostě vydělávaj na nevědomosti druhejch.Takhle přišla kamarádovi v době kdy internet v mobilu u nás začínal faktura na skoro 20tis protože taky ... neměl tehdy aktivovanej žádnej výhodnej baliček a platil defakto za každej staženej kB.Mě takhle u O2 nachytali taky asi před 3 rokama kdy mi operátorka vychcaně řekla,že budu platit"160kč za internet".V tu chvíli já jí odkejval uplně všechno,ale už mě nenapadlo se zeptat a ani ona mi neřekla,že to neni konečná cena,ale že taky budu platit za stažený kB apod.Tehdy jsem to naštěstí tolik nevyužíval a přišla mi faktura "jenom" na necelejch 5tis a s reklamací mě poslali do temnejch zákoutí :nono:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Za komunistů, by se tohle nestalo :lol:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

SubTera

Příspěvek od SubTera »

T-mobile? Ti rekli moji pritelkyni, ze jediny duvod pro vypovezeni smlouvy je jeji smrt. Takhle me jeste nikdy nikdo nevytocil a nikdy jsem nemel v povaze neco hrotit a hnat na vyssi mista. Musel jsem, druhej den bylo vypovezeno.
Co se internetu tyce, pred dvema mesici jsem prepisoval soukromy pausal na sluzebni a na druhem pausalu rusil (ve vysledku snizoval - staci zavolat na retenece, ze odchazim a jak se pekne placli pres kapsu) tarif. Pricemz jsem prohodil pristroje a zapomnel jsem, ze internet mam aktivovany jen na jednom cisle, ktery jsem vlozil do "blbyho" telefonu. Tak jsem na tom chytrym vesele asi 4 dny serfoval a najednou mi O2 vola, ze na mym cisle byl zaznamenan velky datovy tok a jestli je to omyl (automaticke pripojeni aplikaci) nebo jestli serfuju. Rekl jsem, ze serfuju a pani se zeptatla, jestli teda chci aktivovat balicek zpetne za tech 150Kc, abych nemel zbytecne vysoky pausal. Takze je to jen o pristupu operatora, stejne se zachovali i v pripade svagra, ktery proserfoval na mobilu pres 20 litru. U O2 jsem skoro 12 let a nemam jedinou vytku.

Simmy

Příspěvek od Simmy »

Obrázek

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Mam to opacne nez Vy, ja driv vesele surfoval, stahoval melodie, icq, aniz bych mel nejakej balicek, dva roky, mozna jeste dyl a vubec nic mi neodecetli, byla to O2 predplacenka, pocitam ze by to bylo peknejch par desitek tisic. Jednoho dne to zaclo brat penize, tak sem s tim jednoduse prestal, asi chyba z jejich strany, ale dobra :lol:
500 0,9T

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

myslite si ze paní Pohlová jěště žije??? ted ji musí bejt aspon 85 ne? :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Prej: http://tomasfojtik.blog.idnes.cz/c/2028 ... hlova.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
KEHO rennsport

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

taky jsem se jednoho dne zhrozil, je to zkušenost k nezaplacení
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

ty paraziti přesně na tomhle vydělávaj, před x lety kdy jsem měl 6230, jsem k tomu měl myslim dva měsíce "netu" zdarma, tak jsem tam furt lez i když to bylo uplně k hovnu :lol:, jenže jsem přelezl i pár dní přes a pak taky byla fakturka na pár litrů... a samozřejmě žádná reklamace nebo něco takovýho, ale zahlen sie..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

SubTera píše:U O2 jsem skoro 12 let a nemam jedinou vytku.
tak to ti závidim.Já jsem díky vychcanosti těch zm*dů vedenej v Solusu jako dlužník částky 0kč :roll:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Je zajímavý že jedinej vodafone mi vždycky vyšel vstříc. O2 i T-mobile mě vždycky dusili, že jsem jim málem na pobočce zbil jednoho zaměstnance. Do dnes nechápu že jsem se dokázal ovládnout, když i ten, kterej o tom nic nevěděl se mi doslova vysmíval. Ještě že tady je to taková pohodička....... Hlavně pak dej vědět jak si dopad, to mě zajímá asi nejvíc. Nějaká dobrá rada mě bohužel nenapadá. Snad jenom to řešit někde osobně a jít co nejvejš...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

xciba

Příspěvek od xciba »

taky je mi 22 a mel sem snad 5 cisel z toho 2 preneseny a zkousel sem jak T-mobile tak O2...no musim uznat ze treba 02 se od dob eurotelu zlepsilo T-mobile ty jejich smouly a nejake haluz uctovani a podobne veci...no a Vodafone sem se dycky rad vratil a zustanu protoze taky vzdy uplna pohoda... 8) si pamatuju jak mi na t--mobile prisla faktura na 3000kc a to lezela simkarta ladem prej ze asi 70 minut provolanych :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Sova

Příspěvek od Sova »

Jj T-Mobile jsou prý obecně největší čuráci...ale já jsem s nima relativně spokojenej
Cléon & Fonte

Odpovědět

Zpět na „Pokec“