existuje plno hezčích jinejch kolfildaas píše:tak nevím jesli si mám nechat ty kola

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
existuje plno hezčích jinejch kolfildaas píše:tak nevím jesli si mám nechat ty kola
SPEEDY píše:Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
Ahoj Chlape...Posli mi na muj mejl aktualni fota Boruvky...Dcera se zajimala,jak se ma...To vis,zensky:-)PachezZ píše:jó plastidip... kouzelná to věc...
tragicomix píše:SPEEDY píše:Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
hele zmena barvy kol behem 45 minutno a kdyz se ti to nakonec libit nebude jednoduse to sundas, nekomu se to taky libit nemusi ze jo
zalezi na spouste vecech, kolikatky kola? ja na 16" tmavej podklad 3-4 vrstvy asi 3 az 4 spreje (1ks cca 550,-) .. shanel jsem modrou barvu ktera se da sehnat krom zahranici nejblize na slovensku a vyjde levneji nez u nas i s dobirkou ... u nas dostupna pouze cerna a cervena barva! koukni na plastidip.sksetik píše:tragicomix píše:SPEEDY píše:Chtěl jsem šmoulově modrou, ale furt nevím, ještě zvažuju nějakou gun metal
hele zmena barvy kol behem 45 minutno a kdyz se ti to nakonec libit nebude jednoduse to sundas, nekomu se to taky libit nemusi ze jo
To vypada na dobrou vec,kde se to da sehnat ? a kolik se toho potrebuje na 4 kola ?
m.artty píše:A kde je GSI znáčekzkus říct, že si ho ztratil
Kuci, vy ste úplně moc nemocníChosse píše:znacek jsem schoval az na leto
Jak jsi psal ty 3-4 kousky, tak jsem bral ty 4 kousky, to jsme na 2200, k tomu nějaký poštovný a jsme skoro na 2500. Za to už by ti někdo možná i láknul všechny 4 kola. Každopádně se mi Plastidip taky líbí. Kdyby bylo víc barev, bylo by to zajímavý řešenítragicomix píše:jak rikas, jen nevim jestli by ti nekdo za 1500,- nalakoval kola, co jsem si nechaval delat tak aby to bylo top tak 1000,-/ks nejmene .. ale opravdu je to jen zalezitost kterou kdyz chce nekdo mit jeden den takovy a druhej makovy tak si to zvladne udelat pred barakem ..
tak ja to bral z SK kde je to presto i s postou levnejsi a vysel me kus na 550,- a rekl bych ze na ten tmavej podklad by meli 3ks stacit bohate, samo na nejakej svetlej treba jen 2 .. nevim, jen hadam ..rallik píše:Jak jsi psal ty 3-4 kousky, tak jsem bral ty 4 kousky, to jsme na 2200, k tomu nějaký poštovný a jsme skoro na 2500. Za to už by ti někdo možná i láknul všechny 4 kola. Každopádně se mi Plastidip taky líbí. Kdyby bylo víc barev, bylo by to zajímavý řešenítragicomix píše:jak rikas, jen nevim jestli by ti nekdo za 1500,- nalakoval kola, co jsem si nechaval delat tak aby to bylo top tak 1000,-/ks nejmene .. ale opravdu je to jen zalezitost kterou kdyz chce nekdo mit jeden den takovy a druhej makovy tak si to zvladne udelat pred barakem ..
Davidoff píše:Markus, to já bych to musel mejt denně když pojedu z práce, nemáme parkoviště tak stojíme na louce která se vlivem počasí posledních dní stala v oraništěněkdy když celej den prší tak uzavíráme sázky kdo se zahrabe jako první
![]()
dneska jsem si na tebe vzpomněl, tohle je sice starší fotka ale dneska jsem stál uplně stejně a jak od večera prší tak mě museli tahat lanemmaRkus píše:tak ja mam v praci betonovej dvur, takze cajk