>>Naši oplíci sem<<
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: >>Naši oplíci sem<<
Kdysi se tu dalo normálně pobavit o autech, ale jak začne být někdo namyšlenej a nejlepší, tak to jde všechno do sraček.... Škoda, vím že oba máte znalosti i šikovnost, ale taky máte poslední dobou velkou namyšlenost 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
nevim jestli jste nemocni nebo co? ale co to resite jako? chcete odsuzovat kvalitu vyrobeneho vyfukoveho tlumice dle originalu a sami beztak mate vzadu poveseny nejaky kekel z burzy za par drobnych, ten bude fungovat rozhodne lepe co...
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
tady není nikdo namyšlený jen jsem řekl jak to bude fungovat ten origo tlumič a vy jste se tu pustili do toho že jsem si doma něco upatlal a že jsem asi uplný debil jak něco takového srovnávám.jen jsem řekl že to bude pořád dunět nikdy to nebude tiché to auto.
opel kadett 2.0 16v gsi 
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
Nejlepsi bude, kdyz pockame az mi to dojde, ja natocim poradne video a uvidime....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
lukin66: Druhej Lukin je namyšlenejší, to je pravda
Ty si jezdil s originál výfukem (ne tím doma stavěným) v normálním stavu (ne s vysypaným)? Od začátku co tu píšeš to totiž vypadá tak, jako že sis podle rozsypaného originálu udělal něco, co dunělo a z toho usuzuješ, že s originálem to také duní. Tudíž pořád tu není žádné porovnání s opravdu origo výfukem.

je pravda ze kdyz sem tam daval ten ladak tak sem se bal ze to bude rvat
ale nastesti neni vubec slyset dokonce je tizsi nez origo
ale to je asi take danne koncepci celeho vyfuku, protoze i uplne prazdny polsky original
kupodivu nedunel..

ale nastesti neni vubec slyset dokonce je tizsi nez origo

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že vstupuji do této hloupé debaty, ale určitě obecně neplatí, že Remus (nebo jiná renomovaná značka) je kvalitnější než něco, co si člověk udělá doma sám nebo nechá vyrobit na zakázku. U Remusu budeš mít velmi pravděpodobně záruku kvalitního materiálu a dobrého provedení, ale například moje potrubí je dělané taky "v garáži" a nemyslím si, že by tomu mohl konkurovat nějaký univerzální kousek od Remusu co do kvality a provedení:m.artty píše:Jsou tu mezi námi i tací, kteří dokáží v prosté dílně to co se jinde dělá na speciálních strojích.... čest jejich práci![]()
Tím bych to nesmyslné dohadování o domácí výrobě výfuku, který má stejné vlastnosti jako originální tlumič, ukončil. Děkujeme
https://skydrive.live.com/redir.aspx?ci ... 1C653A!189" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivan> ted se Ti budou smat, ze jsi to posmrkal z lesenovek na kolene jak Te napadlo..
C20XE inside
C20XE inside
dokonce i to pitomé sání od lexmaulu za 20litrů jde vyrobit když by jste měli origo a měli ho možnost poměřit.ja mám tu možnost že spoustů věci není problém na cnc stojích a různých frézach řízené počítačem vyrobit
opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
Lukin> to tu ani nerikej radeji, bo se tu zas objevi pokreslena krabice a budou se tomu akorat smat

C20XE inside
C20XE inside
asi takhle kadett je ze švýcarska po prvním majteli dovezen v 95 roce kdy ho tatík kupoval takže tam byl origo tlumič který vydržel ještě dlouho a ten zvuk je stejný jako u vyrobeného tlumiče navíc to má kdo posoudit protože s autem jezdil nějakých 12let můj tatík takže ví jak to má šlapat tohle nikdo z nás ani nemůže vědět jak takové auto vůbec kdysi fungovalo
opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
je to tak...kdo umí ten umíIvan píše:Omlouvám se, že vstupuji do této hloupé debaty, ale určitě obecně neplatí, že Remus (nebo jiná renomovaná značka) je kvalitnější než něco, co si člověk udělá doma sám nebo nechá vyrobit na zakázku. U Remusu budeš mít velmi pravděpodobně záruku kvalitního materiálu a dobrého provedení, ale například moje potrubí je dělané taky "v garáži" a nemyslím si, že by tomu mohl konkurovat nějaký univerzální kousek od Remusu co do kvality a provedení:m.artty píše:Jsou tu mezi námi i tací, kteří dokáží v prosté dílně to co se jinde dělá na speciálních strojích.... čest jejich práci![]()
Tím bych to nesmyslné dohadování o domácí výrobě výfuku, který má stejné vlastnosti jako originální tlumič, ukončil. Děkujeme
https://skydrive.live.com/redir.aspx?ci ... 1C653A!189" onclick="window.open(this.href);return false;
opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ivan: Vyrábět se dá, neříkám že ne. Ikdyž jsem v zápalu napsal
Každopádně to tu začalo o dunivosti výfuku a to si prostě myslím, že ten domácí na tom bude jinak než ten originální (o fukčnosti jako takové, jsem nenapsal ani slovo). Neříkám, že se nepletu, ale myslím si to....
lukin66: O tom, že máš přístup k takovým věcem ses měl zmínit hned na začátku... a ne podívat, že si to dokázal.
Lukin_GSi: Povívej se někdy na lešenářské trubky
Remus taky pořád vychvalují ty, co ho mají na autě.... Na autě mám asi UlterSport - nemyslím si, že to má nějaký přínos, jen to má hezčí koncovku než originál.

lukin66: O tom, že máš přístup k takovým věcem ses měl zmínit hned na začátku... a ne podívat, že si to dokázal.
Lukin_GSi: Povívej se někdy na lešenářské trubky

Remus taky pořád vychvalují ty, co ho mají na autě.... Na autě mám asi UlterSport - nemyslím si, že to má nějaký přínos, jen to má hezčí koncovku než originál.
myslis ze ani u polaku by ti nekdo nezmeril?
ja si nechal vyrobit kopii toho mantzel boxu podle jejich nakresu
tak verim ze nekdo ochotnej by to snad zmerit mohl 
ja si nechal vyrobit kopii toho mantzel boxu podle jejich nakresu

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ja jsem zastance toho, ze prave takovi "kutilove" jsou schopni vyrobit daleko lepsi kousek, nez je treba nejaky zkurdopel od Bosalu 

C20XE inside
C20XE inside
výfuk se dělal doma nebylo to děláno na strojích 

opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že jo. Ale je k tomu třeba testovat na brzdě, ne jenom něco vyrobil a říct si: "Teď to lépe jede". To jede lépe i když dáš novej olej a vnitřně se přesvědčíš, že by to po takové akci mělo jet líp 

Určitě to je pravda ale ta diskuze začla tím, že já prostě nevěřím tomu, že doma někdo vyrobí výfuk, co se bude chovat stejně jako originál.... rozhodně tu netvrdím, že cokoliv, co nevyleze z fabriky, je špatné.... to bychom byli pokrytci.... ale stejně tak to co vyleze z fabriky a to co vyleze z garáže nebude asi mít úplně stejné vlastnosti... neříkám horší/lepší.... ale ne stejné aby se mohlo říct to, co bylo uvedeno na začátku debaty....Ivan píše:Omlouvám se, že vstupuji do této hloupé debaty, ale určitě obecně neplatí, že Remus (nebo jiná renomovaná značka) je kvalitnější než něco, co si člověk udělá doma sám nebo nechá vyrobit na zakázku. U Remusu budeš mít velmi pravděpodobně záruku kvalitního materiálu a dobrého provedení, ale například moje potrubí je dělané taky "v garáži" a nemyslím si, že by tomu mohl konkurovat nějaký univerzální kousek od Remusu co do kvality a provedení:m.artty píše:Jsou tu mezi námi i tací, kteří dokáží v prosté dílně to co se jinde dělá na speciálních strojích.... čest jejich práci![]()
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už by asi pomalu stačilo ne? 

Co je lepsi, koupeny baleny salam? Nebo domaci uzene?

C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Záleží kdo to dělá.... někdo to doma tak zkurví, že je lepší balenýLukin_GSi píše:Co je lepsi, koupeny baleny salam? Nebo domaci uzene?![]()
![]()

ale divim se ze nekdo jeste nema planek toho lexmaul sani 

Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
xciba> na to netreba planek
m.artty> tak takove jsem jeste fakt nejedl
Z toho plyne ponauceni, vy co nic neumite a doma to akorat jak rekl Martty zkurvite, tak si to radeji kupte

m.artty> tak takove jsem jeste fakt nejedl

Z toho plyne ponauceni, vy co nic neumite a doma to akorat jak rekl Martty zkurvite, tak si to radeji kupte

C20XE inside
C20XE inside
To už trochu přeháníš
zas nedělej jakobys ty uměl všechno nejlépe....

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Já mám třeba hovna co nesmrdí a uzený co je nejlepší na světě
Hoši dejte se do kupy 

Není třeba...
Flame jako svině.
Každej z nás něco umí někdo věří svým schopnostem někdo si připlatí ..... Na brigádě ted celkem frčí svařování nerezu tak chci sehnat nějakej vzor máte doma nějakej výkres? Práve jsem chtěl použít jako vzor starej tlumič z Kadetta, ale brácha ho jako velkej actimel střelil 

Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
skoda ze si daleko dal bych ti svuj starej vejfuk z omegy 

Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Opel Vectra A 2000
zde bych vám chtěl představit nově koupenou vectru snad to vkládám do správné sekce
- Přílohy
-
- P170112_14.29.jpg (68.13 KiB) Zobrazeno 907 x
-
- P170112_14.30.jpg (82.34 KiB) Zobrazeno 907 x
-
- P170112_14.32.jpg (75.65 KiB) Zobrazeno 907 x
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak Te zde vitame a presunul jsem Ti topic do teto globalni sekce 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Vitej na foru, co si ale neodpustim kdyz uz nekam davam verejne fotku tak to auto aspon umeju ne?