vyvrtani "water manifold" do hlavy.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vyvrtani "water manifold" do hlavy.
Umi to nekdo u nas a pokud ano tak za kolik penez ceskych?Vim,ze v USA by to udelali,ale rad bych usetril postovne.Jinak na videu je ukazano presne, co potrebuju.
http://www.youtube.com/watch?v=_lgiqTzTIRk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=_lgiqTzTIRk" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi Coupe Quattro
Re: vyvrtani "water manifold" do hlavy.
podle mě každej soustružník ti to udělá... pokud bude vědět přesně místa kde vrtat....... ale co následnuje k té hlavě nějak mi uniká ten výsledek....
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
montuje sa tam priruba na vodu..
pridavne chladenie.. lepsia cirkulacia chladiacej kvapaliny...
pridavne chladenie.. lepsia cirkulacia chladiacej kvapaliny...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
jo to jsem tak nějak pochopil, jen mi přišlo že samotný sání bude tak velké "plošně" že ty vstupy co tam vrtá budou jednoduše překryty tou plochou samotného sání.....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prekryte to neni,aspon ne dle origo vyroby
Zatim jsem nenasel nikoho,kdo by to byl schopny udelat,samozrejme ze za rozumny peniz.
tady to jde videt

tady to jde videt

Audi Coupe Quattro
pokud to dobře chápu: máš tu přírubu která se nato nasadí? podle ní by se daly vzít míry a samotné vyvrtání na sloupové vrtačce by neměl být žádný problem...hlavně dát pozor na špony pořádně vyčistit potom....
nebo někde na netu skusit stáhnout nějaké míry případně nějaký nákres ..idealně udělat podle někoho šablonu kterou bys našrouboval na místo sání aby jsi to vystředil a ze šablony pak jen přenesl míry na blok a odůlčíkoval....
nebo někde na netu skusit stáhnout nějaké míry případně nějaký nákres ..idealně udělat podle někoho šablonu kterou bys našrouboval na místo sání aby jsi to vystředil a ze šablony pak jen přenesl míry na blok a odůlčíkoval....
Taky bych v tom nevidel problem ale osobne bych radeji pouzil frezku nez stojanovku
, jinak pokud si dodas rozmery tak to zvladne kazdej druhej kovoobrabec na ktereho narazis s cenou okolo 400/h 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rozmery zatim nemam,snazim se je sehnat a tak samo shanim i ty "vodni parohy"
Audi Coupe Quattro
až budeš mít ty parohy, tak to bude hračka...... toho bych se nebál..... nevím z jakého jsi kraje, ale za tohle vrtání..... 1000,- max 1500,-
Ta příruba je normálně k sehnání? Znamená to tedy že nějaké audi to má v serii? Známý totiž pořád dělá audi a je fakt, že když tomu nakládá, motor na chlazení trochu pokulhává......
Ta příruba je normálně k sehnání? Znamená to tedy že nějaké audi to má v serii? Známý totiž pořád dělá audi a je fakt, že když tomu nakládá, motor na chlazení trochu pokulhává......
Co ten borec s těma audinama u Frýdku? Tam nebude žádná s těma parohama?
Hujdaj a sempl klever
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano,ma to turbo motor v serii.No asi to budu mit,pokud se domluvim s jednim prodejcem.Tak ono zalezi co ma kamos za motor.Jinak jsem v kontaktu s Engitecem a uvidime jak to dopadne.Kazdopadne bych to nechtel davat nejakymu Lojzovi z horni dolni,ktery bude jen kecat a nakonec to zkurvi nebo udelat uplne jinak
Bolo1 : ktereho mas na mysli?
Bolo1 : ktereho mas na mysli?
Audi Coupe Quattro
takže oprava......tedˇjsem mu volal..... a podle toho, že to scháníš máš 20-ti ventil bez turba...... turbové motory.... 20V hlavy to mají za serie..... jen mi říkal až budeš schánět máš dávat pozor na to že jsou dva typy techto trubek..... liší se to podle toho z jakého motoru to je ......Jedna z S2..... tenhle motor má prý rozdělovač......druhá trubka je z S4.... která má už jen indukční cívky.......
Liší se právě kvůli rozdílnému sání..... tak aby jsi nekoupil trubku, kterou pak musel nějak zbytečně upravovat...
Liší se právě kvůli rozdílnému sání..... tak aby jsi nekoupil trubku, kterou pak musel nějak zbytečně upravovat...

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj diky,to vsechno uz vim, musim to mit z motoru 3B,ne z jineho prave kvuli sani a odlistnosti tech trubek. Ten druhy motor asi urcite myslel AAN.Jinak nemas kontakt?Rad si popovidam s lidma co delaj do stejnych aut
nebo ho pozvi na forum 

Audi Coupe Quattro
Když jedeš z Těšína do Frýdku po staré cestě, tak je napravo v poli asi 40 audin a něco má ještě na zahradě.
Hujdaj a sempl klever
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No myslim si,ze tam nebude mit potrebne veci,ktere shanim,ale mozna se mylim.Pokud nesezenu pres net,tak zkusim ho,ale co vim,tak mi par lidi rikalo,ze ceny ma neskutecne prestrelene
Audi Coupe Quattro
no věnuje se audi řekl bych celý život....... dělá stavby legendární sport quattro, také tu delší verzi co jezdila tuší A2 a jinak v tomto roce se chystají na stavbu S1..... převážně jde o stavby quattro podvozku v kombinaci 20v turbo a příslušný body kit...... má letité zkušenosti a dokáže docela poradit..... ale není internetový typ člověka..... spíše osobní jednání je lepší......
já tam chodím jen "kritizovat" a okukovat...... me berou jiní fašisti
já tam chodím jen "kritizovat" a okukovat...... me berou jiní fašisti

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zeptej se,zda-li nema nejaky turbo dily z 3B verze na prodej,za dobrou cenu,nebo dily vseobecne.Mail nema?Rad bych s nim casem rad neco zkonzultoval,pokud by byla moznost
Audi Coupe Quattro