Potáhnou Romové pryč z ČR? + Romština do škol? + Útok Romů!
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Potáhnou Romové pryč z ČR? + Romština do škol? + Útok Ro
aby toho nebylo málo o VDF
http://www.novinky.cz/krimi/256340-zak- ... ichne.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novinky.cz/krimi/256340-zak- ... ichne.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Proč to vlatně píšou? Degeš je mladistvej, tudíš hájenej. A trestní odpovědnot za něj samozřejmě nikdo nemá. Já když nebudu dávat dítě do školy, tak na mě vlítne sociálka za zanedbání péče. Ale oni posílají děti krást a nikdo na ně nemůže 

jestli mu je 15, tak už by mu něco hrozit mohlo
VW - Very Wonderful
já když na bejvalku podával za podobný vyhrožování trestní oznámení
tak podle těch policajtů to je v až na 2 roky.Tohle se ale určitě smete a zapomene.Proč asi 

Kdyz to vezmes kolem a kolem, tak stejne jako cikani se chovaji viry. Ti parazituji na hostiteli a postupne ho nici, dokud cely hostitel nezahyne. Jinak rasismus ve vztahu k cikanum neexistuje, cigosi jsou stejna rasa jako ostatni stredoevropane, maximalne by se tu dalo mluvit o etnicke nesnasenlivosti, coz je vesmes pravda, protoze zpusob zivota, ktery si vetsina tohoto etnika vypestovala, je vyslovene zavrzenihodny.crocjirka píše:...A pokud se tento příživník odvděčuje tím, že své živitele přepadá, okrádá, uráží a zesměšňuje...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Z meho pohledu (ano, nez mne to tady nekdo zacne opet predhazovat, situaci u vas absolutne neznam, nemohu ani v nejmensim rozumet a jakkoliv chapat, vse neustale prirovnavam k USA, blah, blah, blah...Rudi píše:Já vám řeknu co. Všichni tady nadáváte, že by se něco mělo začít dělat, ale sami pro to neuděláte nic, akorát tu máte výlevy. Jediný, co se musí stát jsou opětovný protestní pochody.

IQ stylingem nenahradis.
Myslenka je dobra, ale casto je problem se svedky - asi jako kdybys bydlel vedle ghetta plenho cernochu a sel jednoho z nich udat, ze ti ukradnul penezenku, pricemz kolem toho ghetta chodis kazdy den do prace a polovina ghetta jsou dotycneho pribuzni 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
sousední Slovensko
http://www.youtube.com/watch?v=7D7h3o3MAuA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=7D7h3o3MAuA" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
- masterblaster
Fuj, to je znamy malacky pripad . . panko ma toho viac natoceneho. Este ze byvam v 100% bielej stvrti. Mali sme tu raz nejakych asocialov/bezdomovcov, ktory sa nastahovali do zahradneho domceku v jednej zahrade.
Smrdeli a hulakali v trolejbuse ked isli "domov" ludia sa bali. No a napokon pretiekla trpezlivost a znicoho nic im to tam vyhorelo
. Nikto nic nevidel ani nepocul a hlavne bol od nich uz pokoj.
Bohuzial ked ten barak susedi s tvojim je to tazke . . .
Smrdeli a hulakali v trolejbuse ked isli "domov" ludia sa bali. No a napokon pretiekla trpezlivost a znicoho nic im to tam vyhorelo

ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
a je to tady
http://usti.idnes.cz/zena-napadena-pri- ... zpravy_alh" onclick="window.open(this.href);return false;
http://usti.idnes.cz/zena-napadena-pri- ... zpravy_alh" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
tak a brzy se podle me neco zacne dit... cejtim to v kostech...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
R.I.P....
...Tak fakt nevím jaká je logika státu... čeká až jim to tam půjdou lidi vypálit? A potom? Chce využít strachu cikánů aby se stěhovali pryč (kam ale, leda na Slovensko, kde je samozřejmě taky nechtěj)? Nebo jen na to sere?...
Bohužel politici v těhle místech asi moc nebydlej...
...Tak fakt nevím jaká je logika státu... čeká až jim to tam půjdou lidi vypálit? A potom? Chce využít strachu cikánů aby se stěhovali pryč (kam ale, leda na Slovensko, kde je samozřejmě taky nechtěj)? Nebo jen na to sere?...
Bohužel politici v těhle místech asi moc nebydlej...
MSG
No, zase si kvůli tomu zapálit svůj altán....
masterblaster píše:Fuj, to je znamy malacky pripad . . panko ma toho viac natoceneho. Este ze byvam v 100% bielej stvrti. Mali sme tu raz nejakych asocialov/bezdomovcov, ktory sa nastahovali do zahradneho domceku v jednej zahrade.
Smrdeli a hulakali v trolejbuse ked isli "domov" ludia sa bali. No a napokon pretiekla trpezlivost a znicoho nic im to tam vyhorelo. Nikto nic nevidel ani nepocul a hlavne bol od nich uz pokoj.
![]()
MSG
http://www.youtube.com/watch?v=h_JCe53N ... ture=share" onclick="window.open(this.href);return false;
taboo,tady se můžeš jen ozbrojit a čekat až tě napadnou a pak je zastřelit,to je jediná cesta,ne jejimž konci vyjdeš ty ,napadený pracující člověk živý..
živý.... zavřený, za nepřiměřenou obranu, rasově motivovanou vraždu, nebo podobný hovno, bez přátel, rodiny...
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ve vezeni plne tech proti kterym ses branil, takze s velmi krasnou vyhlidkou.
Kazdopadne jsem ted uz 3mesice v USA a ani bych cikany neprirovnaval k cernochum, ty maji svuj styl, svuj zivot, ale neprijde mi ze by delali problemy ?(kdyz nebudu brat gangy), ale co je tu docela problem jsou hispanci a jina spanelska chamrat a co se tu se svym 65letym hostitelem, rodilym americanem bavim, tak ty navyky tu maji stejne jako nasi cigani, jen je to tu mnohem horsi.. Dokonce uz tu jsou ve spanelstine i napisy apod. takze budme radi jeste... 
Jinak po tech 3mesicich v USA se divim ze ma s vama Taboo trpelivost, protoze hodne jeho tvrzeni (i ta se kterymi jsem predtim nesouhlasil) mi po par tydne zde pomalu dochazi.
A na ty cechacky co si mysli jak ameriku znaji a hned ji soudi (byl jsem taky trosku takovej) bych kopnul do prdele..pac dokud sem nepojedou tak opravdu vedi hovno.
Na rovinu vratit se mi vubec nechce devcata a chlapci..
Jen par pover:
- Ne opravdu si american na svem pozemku zastrelit koho chce nemuze=stejna pravidla NO a KN jako u nas=akorad u nas soudi obrance ne utocnika
- americani rozhodne nejsou o nic tlustsi nez cesi.
- ne opravdu tu automaticke zbrane a samopaly legalni nejsou, jen se castej dava vyjimka
- svoboda tu je tak obrovska az je mensi jak ta nase nesvoboda ?(mit na aholku oplzle narazky i kdyzjste opilej vam nedoporucuji), na druhou stranu kdyz obcani nechteji kamery co snimaji rychlost tak je tu politici sundaji (priklad)
Taboo me mozna neco bude vymlouvat, ale co jsem zjistil je to tu stat od statu, kolikrat i od aglomerace.. Na jihu jsou redneckci co vam ustreli hlavu protoze jim reknete ze jsou krupani a na severu (New york) se zase chovaji jako typicky prazak, namysleni debilove co je nesnasi cele USA.. proste neskatukovat, zajet presvedcit se..zatim jsem potkal vetsinu prijemnych a slusnych lidi co i kdyz umim anglicky dost mizerne (proto tu jsem abych se naucil) mi vychazeli vstric a pomahali mi.. Na ulici se na vas vetsina smeje a kdyz do nekoh strcite on se vam omluvi...nevim jestli to je rizkem zalob, ale proste to na me pusobi lepe nez kravy servirky u nas..Tady se na vas vetsina servirek smeje ze je vam to az trapny..me se tu libi..

Jinak po tech 3mesicich v USA se divim ze ma s vama Taboo trpelivost, protoze hodne jeho tvrzeni (i ta se kterymi jsem predtim nesouhlasil) mi po par tydne zde pomalu dochazi.

Jen par pover:
- Ne opravdu si american na svem pozemku zastrelit koho chce nemuze=stejna pravidla NO a KN jako u nas=akorad u nas soudi obrance ne utocnika
- americani rozhodne nejsou o nic tlustsi nez cesi.
- ne opravdu tu automaticke zbrane a samopaly legalni nejsou, jen se castej dava vyjimka
- svoboda tu je tak obrovska az je mensi jak ta nase nesvoboda ?(mit na aholku oplzle narazky i kdyzjste opilej vam nedoporucuji), na druhou stranu kdyz obcani nechteji kamery co snimaji rychlost tak je tu politici sundaji (priklad)
Taboo me mozna neco bude vymlouvat, ale co jsem zjistil je to tu stat od statu, kolikrat i od aglomerace.. Na jihu jsou redneckci co vam ustreli hlavu protoze jim reknete ze jsou krupani a na severu (New york) se zase chovaji jako typicky prazak, namysleni debilove co je nesnasi cele USA.. proste neskatukovat, zajet presvedcit se..zatim jsem potkal vetsinu prijemnych a slusnych lidi co i kdyz umim anglicky dost mizerne (proto tu jsem abych se naucil) mi vychazeli vstric a pomahali mi.. Na ulici se na vas vetsina smeje a kdyz do nekoh strcite on se vam omluvi...nevim jestli to je rizkem zalob, ale proste to na me pusobi lepe nez kravy servirky u nas..Tady se na vas vetsina servirek smeje ze je vam to az trapny..me se tu libi..
Naposledy upravil(a) tholis dne 18 led 2012 17:53, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "
Taboo:problém je ten, že jsme tak ohromně politicky korektní,že si necháváme srát na hlavy.Neplatičům poskytujeme náhradní bydlení, vyplácíme sociální dávky dle počtu malejch krys, co rodijou snad dvakrát do roka a nemůžeme dělat pomalu nic......popravdě se v poslední době tady z toho stává úžasná fraška.A víš, co je problém.Že se o menšinách mluví právě jako o menšinách.To je rasismus.Buď seš občan nebo cizinec, ale všecko prostě lidi.Zákony by se měly vstahovat na každýho stejnou měrou, což nejde......Za výraz:"ty černá kurvo"..jdeš do chládku.Proč?Tak jsem řekl černýmu, že je kurva.Můžu za to, že on je tmavší než já?Nebo, že já jsem světlejší než on?Ne!Tak proč se kurva tohle trestá?...Když padne hřbetem do hoven a já mu nadám:ty špinavá kurvo!" tak to bude taky rasistický?...Furt je ten člověk kurva, ať špinavej nebo černej
A divím se, že nezakázali zbraně úplně, když ten všivej důchodce zastřelil toho nebohýho Roma......guns don't kill people, people kill people
A divím se, že nezakázali zbraně úplně, když ten všivej důchodce zastřelil toho nebohýho Roma......guns don't kill people, people kill people
svět dospělých je pro mne záhadou......
bude taky proces alá Vítkov? Natálka On-line, smutná hudba na Nově a na konci 20let natvrdo? Odpovím si sámRudi píše:a je to tady

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ty vole Tholisi rád bych si tvuj post přečet,ale očividně za ty 3 měsíce zapomínáš češtinu a po pár řádkách jsem to už nebyl schopnej číst 

biohazard: sorry spis jsem zvyklej psat s interkpunkci a tady to jaksi praktikovat nemohu 

" www.autowerks.cz "
kde vlastně v tom USA seš?
bio: Uz jsem to dal do kupy slohove trosku.. Hele North Carolina..Nejsevernejsi jizni stat.. Takze plantaze na bavlnu tu jsou, ale lidi tu jeste prevazne mluvej normalne.
" www.autowerks.cz "
docela závidim.Já měl letos zmizet z týhle díry na Floridu (což je i takovej muj malej sen),ale nějak to celý krachlo 

biohazard: Za to co me to stoji bych mel druhou FRS
Takze..Je krize neni tu prace, takze dotuju..

" www.autowerks.cz "
Tholis: máš pm 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
svata pravda, v cechach je vsechno na halvu, kdyz nekdo zmlati cikana do bezvedomi je to hned zprava dne, kdyz 5 cikanu zmlati normalniho pracujiciho cecha, dostane jeden odstavec na 25 strance v mlady fronte.....kubi píše:bude taky proces alá Vítkov? Natálka On-line, smutná hudba na Nově a na konci 20let natvrdo? Odpovím si sámRudi píše:a je to tady
Pryc s tou verbesi.....
Tak to bys nás mohl ubytovat a my s Biem přijedem..... (dobrý den, jmenuju se vtěrka a budu u vás bydlettholis píše:biohazard: Za to co me to stoji bych mel druhou FRSTakze..Je krize neni tu prace, takze dotuju..

Nosce te ipsum - know thyself
Globus: odpovezno:
kubi: rad pokecam o autech anglicky s vzajemnou korekci chyb zatim po mailu treba: tom.marik@seznam.cz

kubi: rad pokecam o autech anglicky s vzajemnou korekci chyb zatim po mailu treba: tom.marik@seznam.cz

" www.autowerks.cz "
Hi,your car is very cool