presmerovani z google
Moderátor: Rudi
presmerovani z google
kdyz zadam hledat nejakej vyraz na google a kliknu potom na nejakej vysledek hledani, tak se ta stranka presmuruje na nejkou posranou reklamu. kdyz se vratim zpet a udelam to jeste parkrat tak uz se normalne rozklikne ta stranka a nepresmeruje se to, nevite, co s tim?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: presmerovani z google
Dej priklad, resp. nemas nakej bordel v pc?
priklad..
zadam adresu google. normálně se mi otevře v pohodě google. zadám hledat třeba "tuningforum", normálně mi to najde všechny výsledky na dotaz "tuningforum". na jeden z nich kliknu, chvilku bílá stránka a hned se to přesměruje na http://dust-cat.com/c.php?s=eNodk0uzgjg ... w7_Ax1tSa0" onclick="window.open(this.href);return false; nebo nějakou posranou reklamu na ipod, nějaký hry a podobný ****. Dam zpět a kliknu znova a už je to třeba ok a normálně se mi otevře tuningforum.
To tuningforum je jen příklad, udělá to tu samou věc na jakejkoli zadanej výraz. Avast mi někdy vyhodí hlášku s Malware, ale to je mi prd platný, prosě stejně musim zpátky a kliknout na to znova a už mě to docela vytáčí.
zadam adresu google. normálně se mi otevře v pohodě google. zadám hledat třeba "tuningforum", normálně mi to najde všechny výsledky na dotaz "tuningforum". na jeden z nich kliknu, chvilku bílá stránka a hned se to přesměruje na http://dust-cat.com/c.php?s=eNodk0uzgjg ... w7_Ax1tSa0" onclick="window.open(this.href);return false; nebo nějakou posranou reklamu na ipod, nějaký hry a podobný ****. Dam zpět a kliknu znova a už je to třeba ok a normálně se mi otevře tuningforum.
To tuningforum je jen příklad, udělá to tu samou věc na jakejkoli zadanej výraz. Avast mi někdy vyhodí hlášku s Malware, ale to je mi prd platný, prosě stejně musim zpátky a kliknout na to znova a už mě to docela vytáčí.
jo a taky mi furt na gmail chodi porad dokola a dokola ze mi nekdo napsal koment k videu. ten koment je tam napsanej jenom jednou a uz je asi mesic starej.. ale porad mi chodej upozornovaci maily. na youtube uz jsem zrusil upozorneni na mail, ale porad to chodi. klidne dvakrat denne.
U toho videa nemas zaskrtnuty info o kazdym novym prispevku ?