Zdravim pánové, řeším tedka docela ošemetnou situaci a potřeboval bych poradit.
Cca před rokem jsem si udělal i-konto na Fortuně, ktery skoro pul roku už nevyuživám a chtěl bych ho zrušit. Na helpdesku mi slečny dokazaly vykvakat jen to, že se musi klubova karta + dopis se žadostí o zrušení poslat k nim do prahy, ale víc k tomu neřekla. Zajimalo by mě jestli jste si to už někdo zrušil popř jak ten dopis mam formulovat, aby nedošlo k poškození mě a nebo mých osobních údajů, popř jestli nahodou nezjistím, že s rušením konta na mě vybafne veselej obličej s jejich složenkou. Diky moc
Fortuna dotaz
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Fortuna dotaz
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

Re: Fortuna dotaz
když jsem si ho na pobočce zřizoval,tak jsem se na to ptal a bylo mi řečeno,že se to dá zřušit na pobočkách
Na to jsem se právěže ptal lidi na jejich helpdesku a tam mi pořad dokazaly jen vykvákat jen to, že se to musi poslat formou dopisu k nim do Prahy. Ale zkusím to diky
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- bejvávalo :/

já po pár zkušenostech na řeči operátorů nedávám.Když jsem se naposled řídil tim co mi nakecal operátor,tak jsem skončil v SOLUSU
na pobočce mi tehdy řekla,že se to dá zrušit i tam.Konec konců účet sis tam zakládal,tak proč by tam nešel zrušit?Smlouvu u operátora taky rušíš třeba na pobočce.Podle mě jenom pruděj aby sis to zrušení třeba rozmyslel než se mr*at s dopisem a posílat jim ho