http://www.freshnessmag.com/2012/01/25/ ... -ev-video/

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Veskere veci co zbyly (dily, motory, kastle,...) ma DMC USA, fabrika byla pokud vim nekde v Irsku. PRV motor nevim jestli splni limity, ale vykon stal bohuzel za hovno, existuje nejake DeLoreany co jsou prestavene na zajimavejsi agregaty. Mimo jine tesne pred neslavnym koncem DeLoreanu se chystala do vyroby oturbena verze, ktera byla mnohem prespektivnejsi.bóďa píše:a já myslel, že se prodával i ten "normální", akorát jsem nikde nenašel, za kolik a kde se dá koupit nebo co. četl jsem, že někdo našel fabriku, kde se to vyrábělo a byly tam veškerý díly a zařízení fabriky. akorát by mě zajímalo, jak při dnešních limitech můžou s PRV motorem (myslim že je tam dokonce snad ještě s karbecem) splnit emise..
jj, to jsem tak nejak pochopil. jak rikam, ten motor byl snad jeste karburatorovy vicemene z R25. kdyz jsem se o to kdysi trochu zajimal, tak jsem nekde narazil i na to, ze udelali par biturbo kousku, ale ze to nikdy nedelali seriove. na youtube bylo i video nejakyho nemce co jendo z tech biturb mel. z toho motoru se daj tahat celkem slusny vykony, takze si myslim, ze by stalo za to, kdyby nechali ten puvodni motor.. ty nadsenci to prave prestavujou podle konstrukcnich dilu safrane biturbo nebo podle alpine a610.. neni nejakym velkym problemem dostat se na nejakych 450 ps, ale spis jde asi o to, ze to by v dnesni dobe nebylo tak zajimave jako delorean na baterky.. otázkou ale je, kdo si to koupí. mít ty prachy, tak bych snad chtěl radši se spalovacím motoremBeaver píše:Veskere veci co zbyly (dily, motory, kastle,...) ma DMC USA, fabrika byla pokud vim nekde v Irsku. PRV motor nevim jestli splni limity, ale vykon stal bohuzel za hovno, existuje nejake DeLoreany co jsou prestavene na zajimavejsi agregaty. Mimo jine tesne pred neslavnym koncem DeLoreanu se chystala do vyroby oturbena verze, ktera byla mnohem prespektivnejsi.bóďa píše:a já myslel, že se prodával i ten "normální", akorát jsem nikde nenašel, za kolik a kde se dá koupit nebo co. četl jsem, že někdo našel fabriku, kde se to vyrábělo a byly tam veškerý díly a zařízení fabriky. akorát by mě zajímalo, jak při dnešních limitech můžou s PRV motorem (myslim že je tam dokonce snad ještě s karbecem) splnit emise..