DeLorean opět v prodeji

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
hrnec09

DeLorean opět v prodeji

Příspěvek od hrnec09 »

DeLorean se opět vyrábí. Tentokrát s novým pohonem a to pouze na elektriku. Myslím že za tu cenu $100 000 se to asi moc prodávat nebude, každopádně si to asi pár zákazníků najde.

http://www.freshnessmag.com/2012/01/25/ ... -ev-video/

Obrázek

Obrázek
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual

MartyCZe

Re: DeLorean opět v prodeji

Příspěvek od MartyCZe »

Aaa do háje, jak já bych ho chtěl :) už jenom při představě kdy jsem dětství strávil u filmů kde si zahrál (Návrat do Budoucnosti)
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

jestli k tomu bude i ten ajfon, tak to není špatná cena :lol:

Jinak klasický DeLorean se dá ještě sehnat a i díly jsou :)

http://delorean.com/

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

Tak to bych si radši koupil ten starej model. Ten novej model na baterky mě moc nebere.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kdyz je to auto z budoucnosti tak to musi jezdit na baterky ne? :D

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

To máš pravdu, ještě lepší by byl pohon na odpad. Ráno vstaneš vezmeš smetí vysypeš ho do kufru a celej den vesele jezdíš :lol: :lol:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Mno, kdyz nekdy vidim co za bordel v aute lidi vozej mam pocit ze nektery auta uz na ten pohon jedou :lol:

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

DeLorean tou barvou, i tím otvíráním dveří trochu popelnici připomíná :)

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Počkám si až na ten s reaktorem a strojem času .-)
MSG

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

a já myslel, že se prodával i ten "normální", akorát jsem nikde nenašel, za kolik a kde se dá koupit nebo co. četl jsem, že někdo našel fabriku, kde se to vyrábělo a byly tam veškerý díly a zařízení fabriky. akorát by mě zajímalo, jak při dnešních limitech můžou s PRV motorem (myslim že je tam dokonce snad ještě s karbecem) splnit emise.. :?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

teď ještě aby škoda obnovila "projekt" 1000MB, mrdnou tam elektro motor a bude to trhák :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

bóďa píše:a já myslel, že se prodával i ten "normální", akorát jsem nikde nenašel, za kolik a kde se dá koupit nebo co. četl jsem, že někdo našel fabriku, kde se to vyrábělo a byly tam veškerý díly a zařízení fabriky. akorát by mě zajímalo, jak při dnešních limitech můžou s PRV motorem (myslim že je tam dokonce snad ještě s karbecem) splnit emise.. :?
Veskere veci co zbyly (dily, motory, kastle,...) ma DMC USA, fabrika byla pokud vim nekde v Irsku. PRV motor nevim jestli splni limity, ale vykon stal bohuzel za hovno, existuje nejake DeLoreany co jsou prestavene na zajimavejsi agregaty. Mimo jine tesne pred neslavnym koncem DeLoreanu se chystala do vyroby oturbena verze, ktera byla mnohem prespektivnejsi.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Beaver píše:
bóďa píše:a já myslel, že se prodával i ten "normální", akorát jsem nikde nenašel, za kolik a kde se dá koupit nebo co. četl jsem, že někdo našel fabriku, kde se to vyrábělo a byly tam veškerý díly a zařízení fabriky. akorát by mě zajímalo, jak při dnešních limitech můžou s PRV motorem (myslim že je tam dokonce snad ještě s karbecem) splnit emise.. :?
Veskere veci co zbyly (dily, motory, kastle,...) ma DMC USA, fabrika byla pokud vim nekde v Irsku. PRV motor nevim jestli splni limity, ale vykon stal bohuzel za hovno, existuje nejake DeLoreany co jsou prestavene na zajimavejsi agregaty. Mimo jine tesne pred neslavnym koncem DeLoreanu se chystala do vyroby oturbena verze, ktera byla mnohem prespektivnejsi.
jj, to jsem tak nejak pochopil. jak rikam, ten motor byl snad jeste karburatorovy vicemene z R25. kdyz jsem se o to kdysi trochu zajimal, tak jsem nekde narazil i na to, ze udelali par biturbo kousku, ale ze to nikdy nedelali seriove. na youtube bylo i video nejakyho nemce co jendo z tech biturb mel. z toho motoru se daj tahat celkem slusny vykony, takze si myslim, ze by stalo za to, kdyby nechali ten puvodni motor.. ty nadsenci to prave prestavujou podle konstrukcnich dilu safrane biturbo nebo podle alpine a610.. neni nejakym velkym problemem dostat se na nejakych 450 ps, ale spis jde asi o to, ze to by v dnesni dobe nebylo tak zajimave jako delorean na baterky.. otázkou ale je, kdo si to koupí. mít ty prachy, tak bych snad chtěl radši se spalovacím motorem :D. nadšenec si radši koupí ten "origo" a ten, kdo chce elektroauto tak si podle mě nekoupí něco takovýho..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Odpovědět

Zpět na „Pokec“