carbon folie
-
carbon folie
Zdarec shanim nekoho kdo lepi folie na auto.. celoprevlek atd.. mam carbonovou folii. 4m na 155cm. mam zajem polepit kapotu,strechu,zadni kufr a kridlo..jedna se o ROVER 220 coupe turbo myslim ze bych si na to troufnul,,ale rikal jsem si ze se podivam po nekom,,kdo v tom je zabehlej... nekdo kdo to ma v ruce tak je to pro nej hracka....tak pokud by jste o nekom vedely,,.. rad prijmu kontakt cena se urcite domluvi
jsem z okoly Loun. ale neni problem prijed jinam..

Re: carbon folie
Zdravim všechny, pokud někdo scháníte carbonovou 3D fólii napište na mkicura@hotmail.com. Cena za metr je 600,-
-
Zdravím, má někdo zkušenosti s carbonovou 3D folií, jakým teplotám dokáže odolat? Dá se to nalepit na laďák aniž by se to nějak deformovalo? Zkuste prosím poradit, jestli máte zkušenost..
sahni si na vejfuk a dle toho poznas jestli tam folie vydrzi nebo ne...ta folie se tvaruje teplem.. 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
*vůbec bych se toho nebál nalepit to sám nic na tom není...
*měl jsem kousek (na zkošku) nalepenej na víku motoru taky bylo horký že se na tom nedala udržet ruka a taky to drželo v pohodě... ale jak říká xciba tvaruje se teplem tak nevím jestli je to na výfuk správná volba minimálně bych to zkusil nic tím neztratíš takovým kouskem

*měl jsem kousek (na zkošku) nalepenej na víku motoru taky bylo horký že se na tom nedala udržet ruka a taky to drželo v pohodě... ale jak říká xciba tvaruje se teplem tak nevím jestli je to na výfuk správná volba minimálně bych to zkusil nic tím neztratíš takovým kouskem

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
kousek mi drzi vzdy a vsude co sem zjistil ale zkus to udelat poradne a pak sleduj co se deje
ale hodne kvalitni folie tam teoreticky vydrzi ale za to ty penize neda 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- Skim
- Kontaktovat uživatele:
My pracujeme s Hexis a Oracal dřive jsme zkoušely levne folie a i když se to dukladne odmastilo očistilo dal primer při -20st se folie deformovaly.Jestli mužu poradit radši si připlatte za kvalitu pak není problem.Roadrunner87 píše:Zdravím, má někdo zkušenosti s carbonovou 3D folií, jakým teplotám dokáže odolat? Dá se to nalepit na laďák aniž by se to nějak deformovalo? Zkuste prosím poradit, jestli máte zkušenost..
http://www.3d-auto.polepy.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
www.3d-auto-polepy.cz
dal jsem si jednou jen tak ze srandy na koncovku riznutou stribrnou samolepku a ona postupne nejak zmizela a je tam teď prostě vypálená a vypadá to suprově
. ta koncovka je nerez a tam kde byla samolepka tak je to taky lesklý, ale je to takový dohněda. po přejetí prstem není poznat, že by tam něco bylo 

3x Renault Safrane Hartge Biturbo