HondaMan píše:Myslím že stále ještě platí "trik" s reklamním polepem. Na auto se dá cedulka s nějakou firmou, odkaz na webovky... a už nejde o změnu barvy ale reklamní polep a ten se hlásit nemusí/nemusel.
je to tak uprostred, mozna spis na te fotce to vypada hodne vzadu, bylo to stejne jen na jeden den, vezl sem tam ctvery lyze. Vyvi zmenily se priority, bydleni je dulezitejsi potrebuji velke auto s dobrym pristupem do kufru, porad neco vozim, do pasika mi to za prve bylo lito, za druhe sem tam nic nedal a za treti sem mel dobreho kupce celkem.. Kazdopadne je tato octavia docasna, nez sezenu nejakou peknou A4 B5 kombi quattro, preci jen sem na ty Audiny.. Ovsem uz zadne snizovani tak jak to bylo u kazdeho meho noveho auta
Pata jako i ta octavka splnila me pozadavky, nic to nezere, je to vyvysena verze 4x4 a fajne prostorne a pohodlne, ale ja mam k tem audinam tak nejak bliz
neni to auto ale jenom par kousku - nějaký ty rejsingy do nápravy od MattyX timto mu jeste jednou dekuju za peckovej pristup a ochotu
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Za půl roku se nad ním bude brečet v tématu "Ztracené ozdoby České stylingové scény"....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
nikdo nebreci, myslim, ze do zmineneho tema patri lidem znamejsi auta vzhledem k tomu, ze ja mam auto stejne vzdycky tak rok, tak nejak extra citovou vazbu k nemu nemam
Jinak u mě taky jen jeden díl.. origo tlumič výfuku místo nějakých tuningů
Přílohy
DSC_1030.jpg (104.56 KiB) Zobrazeno 2325 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
nevim proc zrovna popelnice... myslim si, ze kdyz to na zimu zvednul, tak udelal spise dobre. nejvic tomu kazi dojem plechace, ktere jsou v zime taky pochopitelne.
Jinak obycejny passat, tak jak byl predtim. Neprijde mi to jako auto, u ktereho bych mel brecet ve "Ztracené ozdoby České stylingové scény". proste stary passat s peknym lakem. myslím že nynější Michalovo auto, je mnohem lepší. Snad mě za to neukamenujete.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Motor píše:nevim proc zrovna popelnice... myslim si, ze kdyz to na zimu zvednul, tak udelal spise dobre. nejvic tomu kazi dojem plechace, ktere jsou v zime taky pochopitelne.
Jinak obycejny passat, tak jak byl predtim. Neprijde mi to jako auto, u ktereho bych mel brecet ve "Ztracené ozdoby České stylingové scény". proste stary passat s peknym lakem. myslím že nynější Michalovo auto, je mnohem lepší. Snad mě za to neukamenujete.
když si koupim vyvoněný auto, tak ho nebudu dávat na plechy bez poklic, ale aspoň na hlíny, který není problém v dnešní době sehnat kolem 2-3tis./sada, na zimu to nemusí bejt žádnej zázrak, ale vypadá to hnedka jinak
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební