Právní dotaz

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Davidoff

Právní dotaz

Příspěvek od Davidoff »

Ahoj myslím že se tady pohybujou lidi který dělají v tomhle oboru, měl bych jeden problém kterej by mě docela zajímal ve věci chování zaměstnavatele vůči zaměstnancům, jde o téma parkování. Má zaměsnavatel povinost zajistil svým zaměstancům parkování nebo ne? Kdyby někdo případně zde nebo SZ.. Díky 8)
moooc velký černý letadlo :lol:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Právní dotaz

Příspěvek od crocjirka »

ne
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

nemohl by jsi to nějak rozvést at to mužu třeba přetlumočit lidem vpráci kteří už takhle jsou celkem na***?

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

mno proste nema.. tedy pokud to nemas v pracovni smlouve jako benefit.. co se tyce dopravy, tak ti maximalne zaplati cesty mimo misto pracoviste.. jinak nic...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

no počkám do zejtra jestli se ozve ještě někdo jinak to smažte, to co jsem se zatím dozveděl se nedá nějak použít. Odpověd "ne" neberu jako odpověd to mi muže napsat kdokoliv, když napíšu právní tak očekávám trošku rozsáhlejší vyjádření :roll:

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

za odpoledně jsem projel asi 20 online právních poraden a tak 90% toho co jsi mi poslal , jde mi o to že u nás to je celkem specifické proto jsem žádal pomoc někoho kdo se v tom tak nějak vyzná

abyste pochopili situaci, měli jsme parkoviště cca 1,5km od místa pracoviště pěšky po hlavním tahu na jičín po neosvětlený cestě na což se každej vysral, vedení to přijde hrozně divný když stojěj v areálu, dnes nám Mistr řekne "že mužeme bejt že máme práci at si nevymejšlíme" stojíme na (asi) pozemku ČD kde nás zatím nějak trpěj narozdíl od místních, za poslední rok 4 propíchlý gumy (včetně mě), tři auta vzatý klíčem od předu dozadu..... :kladivo:

Obrázek

asitakhle, v pozadí je vidět zastávka ČD a ten prostor kde jsou ty auta za mnou by měl teoreticky patřit jim

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

ze svoji zkusenosti vim ze ve smouve mas dany misto pracoviste - presnou adresu a proste dostan se tam jak umis....;)
byly doby kdy sme zamestancum davali dodatky ke smlouve kdyz byla nejaka stavba mimo okres aby s enemuseli platit cesťáky a diety....;) ale s tim zase bylo spojeny ze na adrese zamestnani bylo nutny mit socialni zarizeni atd.....
kazdopadne o nejaky vyhrazenym parkovani slysim poprvy....;)
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

JOE_Cik píše:ze svoji zkusenosti vim ze ve smouve mas dany misto pracoviste - presnou adresu a proste dostan se tam jak umis....;)
byly doby kdy sme zamestancum davali dodatky ke smlouve kdyz byla nejaka stavba mimo okres aby s enemuseli platit cesťáky a diety....;) ale s tim zase bylo spojeny ze na adrese zamestnani bylo nutny mit socialni zarizeni atd.....
kazdopadne o nejaky vyhrazenym parkovani slysim poprvy....;)
právě proto mi o to jde z právního hlediska, máme sídlo (pronajatou halu) v areálu jedný firmy, jenže ta nás na parkovišti nechce ani za boha, a jelikož jsem z Mladý Boleslavi tak kamkoliv se podívám at jakkoliv velký firmě, každá firma má svoje parkoviště, proto jsem se na tohle ptal a doufal jsem že mi to někdo objasní 8)

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

hele u tohohle si fakt nevybereš, rodiče co dělaj na personalnim v nemocnici maj kolem budovy kde makaj parkoviště velky jak fotbalovej kurt a taky tam zaměstnance nenechavaj stát, popř za těžky peníze.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Odpovědět

Zpět na „Pokec“