Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
podobný ročníky se prodávaj kolem 1,5mil+, takže když to hodí za 300-400 do pucu, tak pomalu půlku ušetřilFanyT píše:Půl míče za takovej šrotAha
já to bral čistě z byznysu, 8-9kil seš hotov a 1,1mil. prodáváš a 200 doma, koupí to trubka. Případně to za dalších 200 hodí do kupy a máš vůni, která byla hald bouraná za 1,1...nicméně může tě to potkat z druhý strany, koupíš za 1,5mil. vůni a technicky to bude hajtra, jen naleštěná s vyplněnou serviskou. Tak či tak, auto není bouraný zrovna málo a tadle edice na kusa asi zrovna moc nebude, takže tady pomalu uříznout a přivařit...kony5 píše:rudi: nevím jak ty a koli si dělal aut ale takhle si říct za 400 to hodím do pucu to je nesmysl to si řekneš poprvé možná podruhé ale u třetí bouračky už víš že to tak není...takhle z fotky řekneš blatníky , zavěšení ,kola a pár kokotin...a ve finále sháníš sebemenší blbost -plastík,držák, těsnění, pak zjistíš že je horší spojka nebo brzdy atd atd...abys to auto dal pořádně dokupy budeš na cenně obecné hodnoty vozu ale s bouraným vozem i když v pěknem možná TOP stavu... osobně bych bral jen bouračky ťuknute na blatník možná prasklá chladičovka ale nemyslím tím chladiš nacpaný v prvním válci... Nebo se to dá udělat tak jak to dělá většina podvodniku v čr..koupit bourané auto ...z polska čorku na objednávku převařit příčku a přeházet věci...větší střelci svařují 2 auta dokupy a na rovný cestě kára křivo a při tahání voziků strach v očích co se stane... pak to prodat prvnímu joudovi jako top nebourané... zrovna porsche bych opravované nechtěl... buď na to mám a nebo ne.. takhle se na to dívaj i kupci... někdy má hodně pěkné kousky (třeba měl volvo S80 rok 2005 ambasády kolem 60-'80kč ale vystřelná palubka) ale poslední dobou už to maj všichni hrozně nadcenněný... Lepší je zajet do švýcarska dotáhnout dražší ale opravdu TOP káru ale tím myslím TOP kde to auto je prostě jak nový až se tomu kolikrát divíš...trochu pojezdit a střelit někomu kdo kouká na stav a ne nacenu... protože v dnešni době na poctive praci na autě nevyděláš...a to se týka i motorek tam je to to samí....Jinak sorry za sáhodlouhý projev ale lepší když si to budoucí zájemce přečte aby se pak nevypekl jako jáá
vzal jsi mi to z hubySPEEDY píše:Takovej cigán
kočky?Roume-n píše:Podle mě syn kolotočáře