koupě auta na Slovensku
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
- Kontaktovat uživatele:
koupě auta na Slovensku
zdravím,co všechno obnáší koupě auta na Slovensku a poté ho zde přihlásit?Myslím jaké papíry vyřídit a kolik to tak vyjde ho zde přihlásit,mužů ho i sem dovést(myslím jako řídit) a pak značky odevzdat na příslušném místě?Dik
peugeot 106 GTi 87 KW
Re: koupě auta na Slovensku
V SK udelat klasickej vývoz (na úrade + vyvozní SPZ) tady v CZ emise, dovozovou STK, na úradě schvalení TZ, pro pojistku a pak pro SPZ nic složityho 

BBS Motorsport
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
až na to že slovaci to mají složitější než složité, když jsem kupoval a8 na SK tak mi to vyřizoval tamnější bazarník co tam měl na všechno páky a i tak jsem tam čekal celý den a nakonec jsem jel na sk značkác dom a na druhý den jsem dojel tepr pro převozky. Kontrola orginality,ale hlavně pak policajti jsou brzdy. Stálo to kolem 200-300e už tet nevím.
Každopádně mi říkal, že kdyby tam neměl ženskou a následně policajta co to pořád tlačili dopředu tak to tam je tak na 4-5dní
Každopádně mi říkal, že kdyby tam neměl ženskou a následně policajta co to pořád tlačili dopředu tak to tam je tak na 4-5dní

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
zlatý švýcarsko...razítko do techničáku a jedte víc nás to nezajímá

to i zlatý němci, přijdeš na úřad, odhlásí nebo už maj odhlášeno a dělej si s autem, co chceš
"chytrej" národ, ideální jak se zbavit "bordelu", co nejdřív 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK