Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych vám tímto poukázat na zařízení pro způsob odcizení motorového vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o audi A8 - šedá metalíza s označením audi S8 na libereckých SPznačkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze.
Když ho chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směrem z Prahy. Jelikož je na Praze - východ momentálně v běhu stavba kruhového objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci ve výše uvedené rychlosti tuto skutečnost postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu dojela v době, kdy již osoba řidiče na místě nebyla. Byla noc, asi 3:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí, pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahové parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání.
A teď se držte, ve vozidle byla sada kompletních paklíčů na vozidla koncernu VW, kompletní sada karet pro vozidla Renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000 ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny Alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla.
Dále ve vozidle bylo zařízení, které bylo ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny.
Z této krabice vedl kabel, který ležel u zásuvky na 12 V. V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a u každého větráčku anténa, celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme to zapojili, všem spadla brada:
Jednalo se o rušičku telefonního signálu, a to pro všechny frekvence.
Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál, a to pozor, i vysílačka ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší - pozor - komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky.
Důvod je jasný, při odcizení vozidla se tohle zařízení zapojí a v tu chvíli se neuvede
v činnost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mobil. telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nefunguje nic. Vyřadí to z činnosti i mobil náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním programem...
Každopádně ztratil jsem všechny naděje na zabezpečení vozidla, snad již pouze mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla.
Ještě upozorňuji, že vozidlo Audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26letou mladou holku, která uvedla, že vozidlo půjčuje všem, kdo ji o to požádají.
Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8, a to v ulici Pernerova, tak pozor na toto vozidlo!!!! Vozidlo již bylo předané majitelce, ale zařízení na krádeže vozidel máme zajištěné.
Jak se kradou auta .....
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jak se kradou auta .....
Tohle jsem si zrovna precetl na jednom nejmenovanem foru,snad nebude vadit majitely,ze to zde postnu.
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
Re: Jak se kradou auta .....
zajimave, v ulici pernerova pracuji a zadnou takovou audinu jsem tam v zivote nevidel 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Normální výbava lepšího zloděje..
Vše popsané se nechá "normálně" sehnat..
A pokud PČR neznají rušičky..tak jedině lol 

ja o tomhle vubec nic nevim,a hodne me to prekvapuje,ze jsou tak dobre vybaveni 

100 lidi , 100 chuti
Co je na tom clanku tak prevratnyho? Rusicka a podobny serepeticky jsou znam vec a pisatel uplne nepouziva vyrazy policie.
A ted se drzte
A ted se drzte

Hlavne jak by rekl milosh: "je to stare jak internet sam" 

" www.autowerks.cz "
Milosh je legenda 

asi tak ... a za celou dobu pobytu tohoto článku na internetu, začíná pokaždé jinak....
1) mám hodně dobrého známého co pracuje u kriminálky a nikdy opravdu nikdy by mi nelhal............
2) můj táta je u PČR a nedávno......
3) dělám ve státní složce a .....
4)

1) mám hodně dobrého známého co pracuje u kriminálky a nikdy opravdu nikdy by mi nelhal............
2) můj táta je u PČR a nedávno......
3) dělám ve státní složce a .....
4)

GIV VRT ALH
Stejně to napsal nějakej zloděj, aby si lidi mysleli, že zabezpečení aut je uplně zbytečný
(stejně všichni víme, že když nám někdo auto bude chtít ukrást tak ukradne, alarmy, defend locky a tak odradí stejně jen blbečky co auto vemou projedou se s ním a někde ho odloží..
)

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. je to o správný volbě auta. Jsem klidnej, Fiata mi nikdo neukradne. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

AR166: Přesně
základní pravidlo jak se bránit krádeži je nevlastnit VW a Škodu 

Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 24 led 2017 19:18, celkem upraveno 1 x.
Heh, ty rusicky se daji koupit od Cinanu za par korun a vyblokuje to GSM, GPS, atd. Nic novyho.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tak tak, zloděj uvidí Opla a řekne si "tyvole to nechcu, s tím je víc problémů jak s blonďatou 18kouAR166 píše:.. je to o správný volbě auta. Jsem klidnej, Fiata mi nikdo neukradne.

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak tadle povídka a hoax je stará jak samotnej internet 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
No jeste zes to napsal ty jinak by to tady bylo ode me, ale Bio by me zase setrel takze radsi nic dodavat nebudutholis píše:Hlavne jak by rekl milosh: "je to stare jak internet sam"

hodnej Milošek,Milošek by zasloužil pamlsek

Jsi mily, skoda ze mam cukrovku.
v semenu neni moc cukrů 

Diky, ale s tvoji nabidkou bych spis oslovil jiny cleny fora, ja te musim odmitnout 

já ale nemluvim o svym pamlsku.Na výběr tu máš jinačí třídy