Sněhová kalamita 2012
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Sněhová kalamita 2012
jinac ohledne ciste nafty.... vydzi do -26, mam to od cloveka co jezdi s cistenou a dle vydejovych listu... a creater by taky mohl asi vypravet
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hlásím, že na Hané je to docela náser..jak z http://youtu.be/F__P3ajvbxE" onclick="window.open(this.href);return false; . Už jsem byl třikrát odhrnovat před salonem a vždycky tak po půl hodině je to jako předtím... 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Dobra swingers party na ty dalnici...
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Miloshu co kecas
v Usti sou sotva 3 centaky vodobrecky, sviti slunce, je 2 nad nulou a ficak 

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
menší info, prosím rychle odpovědět 
nevíte jestli jdou nějak vysledovat autobusy čsad? moje sedí v té zimě v brně na zvonařce a čeká na bus co má dojet na trase praha -> brno-> uherské hradiště a bus už má 20min zpoždění...tak bych potřeboval vědět jestli má cenu čekat
díki moc

nevíte jestli jdou nějak vysledovat autobusy čsad? moje sedí v té zimě v brně na zvonařce a čeká na bus co má dojet na trase praha -> brno-> uherské hradiště a bus už má 20min zpoždění...tak bych potřeboval vědět jestli má cenu čekat

kamos mi psal ze bus praha brno mel fora 1 hodinu...
mlada dnes jela z brna do UH a asi jen 10minut navic... staci tak?
mlada dnes jela z brna do UH a asi jen 10minut navic... staci tak?
Brno samotný je v klidu, sype se a udržuje. Ale domů jsem jel půlku cesty víc jak dvakrát delší dobu než obvykle, protože nějakej hajzl zasklil asi 10 km silnice
Navíc řídila žena a celkem nemile ji překvapilo, že auto z kopce nezastavuje i když stojí na brzdě a ozývá se jenom brnkání ABS
Ale s opatrností jde v klidu projet snad všechno, většinou bourají prostě dementi co nepřemýšlí co bude za další zatáčkou nebo horizontem.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Přítule s kolegou dneska ráno jela Praha-Ostrava 8 hodin,všude kolony a bouračky 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
ja jel dneska ze Nemecka z Bayreuthu z A9 na Pomezí asi 3,5 hodiny:D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
tak autobus dojel, 1h40min někde visel, ted ještě těch další 70km dom, takže dalších +1h40min...
zajímavé že když minulé roky sněžilo furt tak to lidi dávaly, tento rok jednou trochu víc zasere z nebe a všichni bourají.
mě spíš přijde že lidi si skutečně neuvědomují jak auto bude brzdit, zatáčet na různých povrchoch(asfalt/žula/kostky) a nedejbože byt natom led nebo sníh, což se dá předpokládat jakože když vidím padat vločky tak můžu očekávat že i na silnici budou vločky, a že když bude zima tak to dokonce i zmrzne viz pokus tv hovna co udělá voda v -15°C
zajímavé že když minulé roky sněžilo furt tak to lidi dávaly, tento rok jednou trochu víc zasere z nebe a všichni bourají.
mě spíš přijde že lidi si skutečně neuvědomují jak auto bude brzdit, zatáčet na různých povrchoch(asfalt/žula/kostky) a nedejbože byt natom led nebo sníh, což se dá předpokládat jakože když vidím padat vločky tak můžu očekávat že i na silnici budou vločky, a že když bude zima tak to dokonce i zmrzne viz pokus tv hovna co udělá voda v -15°C

- Jirka.Kolouch
Hééééén, héééééén jako každý rok, když napadne
Dole to končí na T křižovatce a každý rok to tam nějaký sebevrah pošle. Před 3 rokama tam borec proletěl plotem s půlmetrovým betonovým základem a skončil v zahradním jezírku
Sranda prča ohňostroje

Sranda prča ohňostroje

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
To máte štěstí na legraci, tady v Praze je asi 2cm sněhu. Na trávě, na silnici ani prd...
MSG
- phaeton_esc
na Lovosicku prší, fouká a sníh akorát pomalu mizí..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
ona je sněhová kalamita ?
Mě sraly ty mrazy, to se nelíbilo mi, ani dieselovi, ale teď je to pohoda
na snížku se jezdí jako na másle 

Nafta & benzín