Ja zase nepochopim, proc se tady donekonecna omyla Desert Eagle...tholis píše:K cemu dessert eagle? to ja nkdy nepochopim.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ja zase nepochopim, proc se tady donekonecna omyla Desert Eagle...tholis píše:K cemu dessert eagle? to ja nkdy nepochopim.
Asi jsi myslel kompenzátor neBoháček píše:to je kolimátor nebo úsťovka ?
Úsťová brzda je jednoduché zařízení, které se montuje na ústí hlavně palné zbraně. Mění směr proudění plynů, unikajících z hlavně při výstřelu, a tím částečně kompenzuje zpětný ráz a tlumí zášleh výstřelu. Obvykle má tvar válce nebo krabice s několika otvory po stranách. U některých ručních zbraní se asymetricky umístěné otvory úsťové brzdy používají i ke kompenzaci zdvihu zbraně.
Ty jo, já jsem asi jedinej magor co měl testy s jednou chybou /pro moje potřeby nepodstatná otázka, něco o myslivosti/ hotový asi za 10 minut. A pak se mě ještě spolusedící ptali na jejich otázkyMSG píše:Beaver - na vzduchovku to má celkem velký náboje...![]()
Jinak kámoš byl teďka v květnu na zkouškách a prej dost lidí vypadlo na testech. A pak ještě jeden myslivec u bezpečný manipulace .-) Já to vidím až na podzim, nechce se mi šprtat otázky.
Tak touhle "vzduchovkou" bych teda dostat nechtelMSG píše:Beaver - na vzduchovku to má celkem velký náboje...![]()