Jenom dva lidi tě tady uráželiTaboo píše:Dekuji za uznaniBohuš píše:Mě jenom štve že tu lidi jedou do člověka který z nás má asi největší zkušenosti ohledně úprav aut a který je ochotný se o ně s náma podělit.. Vis, nad cim vzdy nevericne zakroutim hlavou? Kdyz dostanu soukromou zpravu s zadosti o pomoc od tech samych lidi (a mohu uvest jejich jmena), kteri mne tady verejne urazeji. Tomu opravdu nejak nerozumim
. Ti sami lide, kteri mne tady napadaji pote chteji, abych jim pomohl anebo s nema neco sdilel... Mne v mnoha pripadech trvalo cele roky, nez se mne podarilo ziskat duveru a ochotu nekterych mistru meho oboru mne v necem poradit a s necim mne pomoci - a tady se toho nekteri lide snazi dosahnout nadavkami, urazkami a osobnimi utoky - a pote se navic jeste divi, ze na ne seru. Ja jsem se proste s podobnym pristupem nemel moznost nikde jinde setkat..
Zkus se zeptat, jestli by jsi mel k necemu podobnemu v me situaci jakoukoliv ochotu anebo chutmenyjak píše:to joo taboo by měl taky něco ukázatfonz píše:Taboo: tak ukaz nejake tvoje auto, at tu je konecne neco poradneho... Ja zadnou potrebu neco sdilet anebo ukazovat proste nepocituji - a zejmena pokud se toho nekdo domaha pomoci urazek
. Samozrejme muzes v tomto tematu sam videt, komu podekovat.

Naproti tomu je tu určitě xx lidí kteří jsou zvědaví...já osobně na ten Oldsmobile, protože to neznám...
Nikdo nechce přece, abys fotil auto z nákupu před Walmartem, z myčky, v zimě apod. I když název topiku k tomu svádí...
Myslím že jednou postnout jednu fotku svého auta je fajn

Pravděpodobně mě odpálkuješ nebo něco podobného.../Jo jednou jsme měli trapnou hádku o pirátství a Mozartovi pamatuju/
Určitě tento názor nemám sám zde