Myslenkovy prujem nekolika lidi...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
tak ja mam vzdy pravdu a kdyz ji zdanlive nemam, tak je chyba v ostatnich
Tak já na tobě nejvíc oceňuju tu skromnost a taky že se nebojíš přiznat chybu ostatních 

- Sova
http://www.youtube.com/watch?v=Heo6MjtqsMw&t=9m03sbleach píše:o jakým koncernu je pořád řeč? Nestlé?
http://www.youtube.com/watch?v=mbYC-Frm-A8
OTčkům zdar

Cléon & Fonte
biohazard: ty si jeden z tech nejvetsich vypatlancu na tomhle foru, amen.. zkus se predemnou nekdy ukazat bude to tvuj nejhorsi den
To už je fakt mazec.Pak,že si podle auta nejde udělat obrázek na člověka

me to je vcelku jedno co si tu kdo pise ale bio ty to prehanis uz
jak stare babky vy ostatni fakt
zaobyvat se srackama, se hodne nudite doma. ten tam to a to to tamto.. vam uz mrda z toho pocitace bezte prosim vas na vzduch 
jak stare babky vy ostatni fakt

prosim řekni,že seš z Prahy nebo okolí a okamžitě za tebou jedu rambíkuStanley píše:biohazard: ty si jeden z tech nejvetsich vypatlancu na tomhle foru, amen.. zkus se predemnou nekdy ukazat bude to tvuj nejhorsi den

Stanley.. Dýchej zhluboka než něco napíšeš
....a nevím co furt všichní mate proti hyundaii ...kastli mají docela kvalitní a Ostatní spoustu znás stejně mění /motor,brzdy atd.... Staré hyundaie sou Mitsubishi takže tak hrozné nejsou ..... a stará sonata Y2 1993 už měla víceprvkovou zadní nápravu kdy ji passat a octavia??? Technicky jsou na tom dobře a spolehlivostí taky...

on by na hjundaj nikdo třeba nic neměl,ale aby jeho majitel,kterej se tu s nim kdysi prezentoval tak,že byl výsměchem všem psal takovýhle bludy 

VWkony5 píše:Stanley.. Dýchej zhluboka než něco napíšeš![]()
....a nevím co furt všichní mate proti hyundaii ...
biohazard píše:on by na hjundaj nikdo třeba nic neměl,ale aby jeho majitel,kterej se tu s nim kdysi prezentoval tak,že byl výsměchem všem psal takovýhle bludy

bio: ja mel ten "hyundai" uz v 17 a pochopitelne v tomhle veku je clovek tak trochu "debil" co se tyce aut alespon ja.. tehdy jsem se zabyval spis vzhledem.. omlouvam se za mnou zpusobene drama, nikdo se nenarodil dokonalym. 2-3 roky zpatky jsem se bal si natrit trmeny a jo ptal jsem se na debiloviny typu muzu jezdit bez kapoty apod.. ted delam i prestavby na autech od rana do vecera se mrdam v garazi a jsem za ten pokrok rad. Jen me to proste mrzi co se tu deje
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... y&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
ať nemusíš hledat
ať nemusíš hledat

já nesoudim lidi podle hmotnejch stránek tim pádem ne podle toho čim jezdí apod,ale konkrétně tenhle člověk tu ze sebe nejednou udělal svýma řečma blba a pokračuje v tom dál.Možná by neuškodil kroužek sebeovládání jestliže je na tom takhle bídně se svýma záchvatama zuřivosti.Myslim,že doba internetovejch hrdinů je už na dně komiksů 

Stanley,tak to ignoruj co se tu děje.Já mám ať se to zdá nebo ne na situaci tady podobnej názor a už si z toho defakto jenom dělám srandu.Ve vší vážnosti se o autech apod bavim s lidma v okolí protože jsem zjistil,že jenom s nima si mám v tomhle co říct.Pochybuju,že bych tady našel někoho kdo by mi helpnul s "repasí samosvoru" apod.Ne na to mám v dnešní době svoje vědomosti a pokud ne,tak lidi kolem sebe.Je to prostě forum a některý to tu moc hrotíte ... ale proboha příště si odpusť to internetový hrdinství.Sám pak přijdeš na to,že tim si spíš udělala blbce ze sebe a nedej bože aby se ti tvoje přání jednou splnilo.Moh bys na to doplatit a to teď nemluvim o sobě 

Naposledy upravil(a) biohazard dne 22 úno 2012 18:22, celkem upraveno 1 x.
bio: ty si protirecis, nekdy se nad tim co pises poradne zamysli
v čem si protiřečim?Povídej
Co kdyby jste si to řešily přes PM ?Přesně na tomhle to tu vázne je tu několika stránkový flame a žádný z adminů s tím nic nedělá.
biohazard píše:Stanley,tak to ignoruj co se tu děje.Já mám ať se to zdá nebo ne na situaci tady podobnej názor a už si z toho defakto jenom dělám srandu.Ve vší vážnosti se o autech apod bavim s lidma v okolí protože jsem zjistil,že jenom s nima si mám v tomhle co říct.Pochybuju,že bych tady našel někoho kdo by mi helpnul s "repasí samosvoru" apod.Ne na to mám v dnešní době svoje vědomosti a pokud ne,tak lidi kolem sebe.Je to prostě forum a některý to tu moc hrotíte ... ale proboha příště si odpusť to internetový hrdinství.Sám pak přijdeš na to,že tim si spíš udělala blbce ze sebe a nedej bože aby se ti tvoje přání jednou splnilo.Moh bys na to doplatit a to teď nemluvim o sobě
po odchodu tabooa už ne

Vetsinou prehlizim negativni odezvy tohodle typu jenze u tebe me to stve jelikoz jak my dva se stretnem tak to neni dobre od sameho zacatku.. Ja jsem takova naivni pipina co se snazi pomoct, byt pratelsky a proste tohle nedokazu snest. Je to skoda jak to tady funguje.. Jsem tak trochu nauceny jinak. Nechtel jsem te nejak krmit lzickou ale ja se do tebe sam od sebe nikdy nenavazel tak si proste mel snest spatne odezvy.. co dodat. Potom kdo si vyskakuje pres internet, ja se porad ptam proc..
Omlouvam se za OT uz dal nebudu prispivat tyhle "sracky, hlody, nesmysly"
Omlouvam se za OT uz dal nebudu prispivat tyhle "sracky, hlody, nesmysly"
tojo, to sedí i na ledu na sjetejch letňákáchFazeey píše:jedině BMW..

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JE NUTNÉ SE TO POŘÁD JAKO DĚTI DOHADOVAT O TOM, ČÍ AUTO JE LEPŠÍ A KTERÁ ZNAČKA JE LEPŠÍ????
Místo toho aby se sem dávaly fotky a ty se následně třeba nějak okomentovaly, tak se tu pořád řeší takovéhle blbosti. Stále je nutno někoho uřážet, do někoho rýt a zbytečně kurvit pohodovou atmosféru. Nějak nechápu co tím sledujete. O pár lidech, kteří se do těchto debat stále zapojují (a nejspíš si tím něco dokazují) jsem měl lepší mínění....
Místo toho aby se sem dávaly fotky a ty se následně třeba nějak okomentovaly, tak se tu pořád řeší takovéhle blbosti. Stále je nutno někoho uřážet, do někoho rýt a zbytečně kurvit pohodovou atmosféru. Nějak nechápu co tím sledujete. O pár lidech, kteří se do těchto debat stále zapojují (a nejspíš si tím něco dokazují) jsem měl lepší mínění....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ano ty aniž bys věděl do koho se pouštíšStanley píše:Potom kdo si vyskakuje pres internet, ja se porad ptam proc..

Kony ten by mi stejně s ničim neporadil protože se momentálně jedná o německej vehicle

ty woe další co si bude mazat přízpěvky, sakra
a smrt BMW

a smrt BMW

Mini CooperJohn Works
jj TýTýčko forever