Vařený rám v Autě - co na to pčr??

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

rallik
Kontaktovat uživatele:

Re: Vařený rám v Autě - co na to pčr??

Příspěvek od rallik »

Rozhodně to nebylo myšleno jako rada jak to udělat, spíše to, že takový kříž by i nemuselo policii vadit tolik jako celý rám, který budeš mít kolem hlavu a u nohou... :wink:
KEHO rennsport

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

kony5 píše:kdyby fakt náhodou než přijede pojišťovák sundám kardan,diffy a laik nemuže nic poznat..z motoru případně turbo a nějak to okecám ale to už je moc kdyby......uvidim neni to první a a ani poslední kastle :lol:
Jo když budeš účastníkem nějaký větší nehody, tak ti auto rovnou z místa nehody odtáhne soudní znalec aby si ho prozkoumal a nesundáš nic, vim o čem mluvim....naštěstí sem měl všechno naprosto OK :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

kony5

Příspěvek od kony5 »

Njn .. já se sním už bavil jestli by nebylo lepší udělat rám jenom kolem podlahy a provařit to s předními nosniky tlumičů a taky zadními prostě to zpevnit tu karoserii ..to prý je blbost pokud nebude rám jako komplet uzavřený tak nezpevní nic a je nebezpečný.... Nebudu ho tam asi dávat aspon ušetřím Koruny.....

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

to snad nemůže rozumný soudný člověk ani vymyslet. Svařit si doma z lešeňovek rám, navařit to do auta a prohánět se po cestách. Být policajtem, tak okamžitě povolám vůz na STK, řidiči napařím nejvyšší možnou pokutu a seberu papíry na nejdelší možnou dobu. A takový píčus kdyby napálil do někoho z mých blízkých, tak pokud by přežil, zlomím mu vaz sám místo toho rámu.
Někteří jedinci jsou fakt jeblí, to už není možné.
Nafta & benzín

kony5

Příspěvek od kony5 »

djchrpa píše:to snad nemůže rozumný soudný člověk ani vymyslet. Svařit si doma z lešeňovek rám, navařit to do auta a prohánět se po cestách. Být policajtem, tak okamžitě povolám vůz na STK, řidiči napařím nejvyšší možnou pokutu a seberu papíry na nejdelší možnou dobu. A takový píčus kdyby napálil do někoho z mých blízkých, tak pokud by přežil, zlomím mu vaz sám místo toho rámu.
1.Nauč se číst.
2.Nikdo se tě na tvůj názor neptal, mně konkrétně vůbec nezajímá.
3.To že tě doma nenaučily chovat mně nezajímá :roll: nevím co si tady dokazuješ.

menyjak

Příspěvek od menyjak »

djchrpa píše:to snad nemůže rozumný soudný člověk ani vymyslet. Svařit si doma z lešeňovek rám, navařit to do auta a prohánět se po cestách. Být policajtem, tak okamžitě povolám vůz na STK, řidiči napařím nejvyšší možnou pokutu a seberu papíry na nejdelší možnou dobu. A takový píčus kdyby napálil do někoho z mých blízkých, tak pokud by přežil, zlomím mu vaz sám místo toho rámu.
nechápu proč by měl bejt někdo trestanej za to že se má rád a chce si zajistit bezpečí.a nikdo tady nemluvil o lešenovkách.jeblej je spíš tvůj přístup :lol: :lol:
Mitsubishi Colt 2.0 4G63
Mitsubishi Colt Gti -->>project 4G63T AWD
Mitsubishi Eclipse 1G LPG - daily car

jezdit s dieselem je jako být gay, je to čím dál běžnější ale nikdy to nebude dobré :P

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

to je právě asi ta chyba.Každej takovej myslí na svoje bezpečí,ale zkus se ty sám srazit s někym kdo bude mít vyrámovaný auto a garantuju ti,že jeho bezpečí pak bude to poslední co tě bude zajímat 8)

kony5

Příspěvek od kony5 »

Kdo vlastně čte příspěvky nad ním než sem něco napíše???A to ste v realném životě taky na lidi tak sprostí???? Asi ne že... Důvod rámu jsem uvedl jasně - zpevnění karoserii o bezpečnost mi vůbec absolutně nejde...

Moderatoři můžou smazat ..

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Mazat to nebudu někoho by to mohlo zajímat.
Jinak já bych udělal polorám něco jako je na minulé stránce vzhledem k tomu že je to od serie i v porshe RS3 GT4 vizfoto Obrázek

djchrpa ty si přečti toto http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=47&t=86873" onclick="window.open(this.href);return false; příště to bude i s varováním.

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Hluboce se omlouvám za vyřčené vulgarizmy, ač jsem jimi nečastoval nihoko konkrétního. Pouze jsem se nechal unést tématem, které je blízké těm, kteří zažili srážku s imbecilem (pro imbecily- toto slovo není vulgární), jenž měl takto "zpevněný" svůj povoz.
Soudě dle číslované reakce mám co dočinění s člověkem, který je sám o sobě velký "tvrďák", proto potřebuje mít i dostatečně tvrdé auto (PS: zpevnění se dá dosáhnout i idstraněním hloubkové koroze :) )
V případě homologovaného rámu a vozidlu, které je takto konstrukčně schváleno, nemám s tímto žádný problém, nicméně tento dodatek je zbytečný, na názor jsems v tomto tématu neptal. 8) Mnoho zdaru nejen ve světě vozidel 8)
Nafta & benzín

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Hihi, bych zakázal i teréňáky, vím, že to nemůžeš mít kvuli ,,výhodě´´ vůči ostatním ale co to je za blbost, to by pak i autobusy neměli jezdit ne ?! :roll:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

autobus má rám?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

se toho rámování držíš ne? :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

lukin66

Příspěvek od lukin66 »

nemá ale jak do tebe jebne tak to bude horší než nějaké auto s jeklama
opel kadett 2.0 16v gsi :driver:
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Rudi píše:se toho rámování držíš ne? :lol:
jo tohle :D

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

lukin66 píše:nemá ale jak do tebe jebne tak to bude horší než nějaké auto s jeklama
no nevim hele.Kamarád dělá mechanika v pražskym depu a ty autobusy jenom vypadaj robustně :wink:

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

biohazard píše:
lukin66 píše:nemá ale jak do tebe jebne tak to bude horší než nějaké auto s jeklama
no nevim hele.Kamarád dělá mechanika v pražskym depu a ty autobusy jenom vypadaj robustně :wink:
To bych si zas moc netroufal tvrdit, viděl jsem krasavici co to v mondeu napalila do levý části autobusu v místech kde je náprava s kolem a mondeo se rozlitlo jak sbírka trsátek spek
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tak jasně v místě kola to bude něco jinýho než zbytek autobusu.Viděl jsem jich pár odstrojenejch na depu a je to jenom velká kostra s přinejtovanýma částma kastle.Věř tomu,že kdyby ses trefil třeba na dveře busu,tak ho možná i přepůlíš :lol:

lukin66

Příspěvek od lukin66 »

on to myslel jako obrazně že třeba by nemohly jezdit po cestě tatry,protože jak by narazili do fačka tak by bylo marasu plno tak jak když někdo do někoho vyvalí s rámem.jinak myslím že otázka v tomto tématu je jasná:co na to řekne pčr a ne jestli to je bezpečné nebo není jestli někoho přizabije nebo ne tak nevím proč tady každý píše že je nějaký blb co si chce doma dávat rám.jednou jsem se někde na foru ptal na jestli někdo zkoušel chip na jedno auto a odpovedi byly ve stylu radeji udělej rozvody a kup si silnější auto atd. takže vlastně otázka byla uplně někde jinde než odpovědi takže asi tak
opel kadett 2.0 16v gsi :driver:
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

dobře můžem se bavit o cestovních nebo městskejch.Když jsem viděl ty busy mhd,tak jsem tý konstrukci ani nechtěl věřit

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

však jo,ať si do toho auta dá třeba ocelový traverzy.Já jenom reagoval na to proč by někdo měl bejt trestanej za svoje bezpečí.To je trochu zavádějící otázka

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Kluci fakt vás nechci prudit ale bio ty to příště skus napsat do jednoho příspěvku a marty ty necituj příspěvky nad tebou.Doporučuju přečíst pravidla je tam jenom pár řádků zabere to max. 5 minut.

kony5

Příspěvek od kony5 »

Ad. nevím komu to pořád neni jasne... když chci dávat do auta rám nedělám to proto že je rezavé na prachy a nedrží mi pohromadě...fakt si zkuste něco o tom zjistit..svezt se v autě z rámem,,a pobavit se s člověkem co ty rámy děla/dělal jezdil atd.... když si trochu na te kastli zamyslíte a něco sní udělate divili byste se ..2lidi když prazdnou kastli chytí za zakroutí sní podelce neni to zrovna definice pevnosti...v místě kde je přišroubovaná nápravnice je jen nabodovaná trubka přes nosník ne zrovna moc...když do toho člověk strčí šroubovák díra chodí 5mm.... k bezpečnosti: rano budu jezdit na ZX7R a večer v autě s rámem?? mám si dát rám i na motorku teda? :D to postrada smysl ... A k rámu autobuse teda: ten má příhradový rám a je dělaný z Jeklů...a je dělaný dost na těsno...když sem ještě dělal na autobusech Bmw E60 narazilo čelně do leveho předniho boku autobusu...BMW na místě mrtvý +autobusak v šoku ale nic mu nebylo a autobusu taky nic.....víc bych se bál kamionu který má 5cm za maskou konec rámu a sniženou schopnost brzd... a stejně se ho někteří osobáci snažily z cesty doslova vytlačit...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Bohuš píše:...Jinak já bych udělal polorám něco jako je na minulé stránce vzhledem k tomu že je to od serie i v porshe RS3 GT4...
Porsche nemá zadní místa k sezení pokud vím, takže homologace rámu tam nebude takovej problém. Lidi s autem co má 4 nebo 5 míst k sezení můžou mít problém s tím, že by se dalo argumentovat nebezpečností rámu pro cestující vzadu. Osobně plánuju do Supry harness bar za zadní sedačky a předpokládám, že když se v tom někdo bude rýpat, tak s tím bude problém taky. Nicméně jsem případně ochotný prostě zadní sedačky vyndat a nechat zapsat změnu do TP na počet míst k sezení na 2. Bohužel to je příliš logické a proto to v případě našich úřadů nemá šanci jen tak projít. Občas mám chuť se tu na to vykašlat a odstěhovat se jinam, kde to není postavené úplně na hlavu... :(
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

Jezdim v aute s ramem, jezdime volny pohar v rally, poradim ti jen, ze pokud chces mit v aute ram, porid si k tomu kvalitni sedacku, pasy, ktere budes vyuzivat a kup si i blembak na hlavu, protoze v takovem aute bourat bez techto veci je fakt o zivot, kdyz to prezijes, tak budes prevelice polamanej. V zavodnich aute ma helma jiste sve odpostatneni v aute s ramem ne? A pokud to auto nemas na zavodeni, ale jen na kravnuti a je ti jedno jestli se ti rozpadne, kdyz mas kastli vic, nechces se na nejaky ram vyprdnou? Nebo si poridit nejake seriovejsi auto se kterym je taky zabava, vyber aut je jiste veliky. Je mi jedno co si do auta namontujes, at te za to treba zavrou, ale mysli prosimte i na ostatni ucastniky provozu a ne jen na policajty jesti ti to pochvali, dekuji

starter

Příspěvek od starter »

proč neděláš hodnýho kluka? :roll:
odtah od 7kč/km 731810210

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

http://dspace.upce.cz/bitstream/10195/3 ... K_2009.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

pročíst :D

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

LS1 píše:Jezdim v aute s ramem, jezdime volny pohar v rally, poradim ti jen, ze pokud chces mit v aute ram, porid si k tomu kvalitni sedacku, pasy, ktere budes vyuzivat a kup si i blembak na hlavu, protoze v takovem aute bourat bez techto veci je fakt o zivot, kdyz to prezijes, tak budes prevelice polamanej. V zavodnich aute ma helma jiste sve odpostatneni v aute s ramem ne? A pokud to auto nemas na zavodeni, ale jen na kravnuti a je ti jedno jestli se ti rozpadne, kdyz mas kastli vic, nechces se na nejaky ram vyprdnou? Nebo si poridit nejake seriovejsi auto se kterym je taky zabava, vyber aut je jiste veliky. Je mi jedno co si do auta namontujes, at te za to treba zavrou, ale mysli prosimte i na ostatni ucastniky provozu a ne jen na policajty jesti ti to pochvali, dekuji
Konečně názor. Palec nahoru a plný souhlas. 8)
Nafta & benzín

Odpovědět

Zpět na „Pokec“