Snížený vůz je z domu.
Aktuálně se doma usídlilo Volvo XC70 D5.
Musím říct, že je to neskutečně dobře fungující stroj.
Je asi jasné, že se žádný tuning nechystá. Ani se to k autu nehodí...
Přílohy
DSC03025.JPG (88.16 KiB) Zobrazeno 2722 x
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi
jen tak ze zvědavosti, vypadá to na pěknej domek, ale nečumí ti ti lidi z kotců na zahradu?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To je u rodičů. Já ještě nemám nachytanou dešťovku, tak sem myl auto u nich.
Je to cena za to, bydlet ve městě. V reálu to není tak hrozné.
Tůje statečně rostou a část pozemku kryje dům.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi
Berry_MLK píše:Snížený vůz je z domu.
Aktuálně se doma usídlilo Volvo XC70 D5.
Musím říct, že je to neskutečně dobře fungující stroj.
Je asi jasné, že se žádný tuning nechystá. Ani se to k autu nehodí...
ale houno
na rozdíl od tvého je na obou mých autech spoustu práce
Jinak bavili jste se tady o Protlumu...nevím jestli mají email jen na okrasu...já sem jim psal email ohledně podvozku a vůbec mi neodepsali...raději asi zavolat že?
No na tvem je ta prace v nejakem stadiu. To na mem jeste ani nezapocala Bez penez se tezko neco no Ne ze bych nechtel.
Protlum neznam ja spis resil HP-sporting. Ted jsem tam resil zadni pera na Fabii (jestli to opravdu nejde dat trosku dolu )a bez problemu
protlum a hp byli původně dva chlapící...a jak to bývá ve společném businessu to nefungovalo tak se rozdělili... Já protlum mám radši...je to neskutečný jednání semnou jako se zákazníkem(to se v hp neděje) je potřeba zavolat, dohodnout schůzku a pak se teprva zařizujou věci... kamarád co mě na ně odkázal mi stručně popsal co se dělo: přijel na domluvenou schůzku, pán sii sním poudal co si představuje od tlumítek, pak sedli do auta, projeli se, chlapík si to ještě převážil proměřil do detailu....za 3týdny telefonát- máte hotové tlumítka přijedte...namontovali na místě a ještě jeli na zkušební jízdu jestli je to tak jak si to představoval....
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
v týdnu sem se svezl praha -brno:) a musím říct pecka,jede to moc hezky,dobrá spotřeba,ticho,slušný audio a jízdní vlastnosti taky cajk...má to docela tuhej podvozek:) ale nejvíc sem si užíval po praze,když sem dal sport režim na elektriku a na světlech plnej:)lidi čuměli co to tak tichýho vystartovalo z křižovatky:)
Přílohy
DSC01640.JPG (87.06 KiB) Zobrazeno 2222 x
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd