jojo saaby jsou super, taky bych jednou nějakýho bral
ale málokdo o nich něco ví a poradí mně přijde
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
nějakej ty vaše soby..
jinak, zajímá mě na jaké cenovce skončí tohle http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-Che ... fdd8#v4-42" onclick="window.open(this.href);return false;
popřípadě nevíte kolik stojí doprava kontejneru že?
Subtera - korejcům vždycky letěla cena hodně rychle dolů, si pamatuju, jak letěla třeba Sonatě ve full výbavě, auto 3-4roky starý a prodávalo se za 200tis. a za tu cenu tu nebyla pomalu ani žádná oktávka o výbavě se netřeba vyjadřovat
Tendle genesis je ještě předokolka? Já měl za to, že už je to všechno jenom na
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
SubTera píše:http://www.sportovnivozy.cz/24549-hyund ... upe-20-tci
cena novyho docela prijemne klesa a blizi se nastupce - zadokolka, 210 koni za 549tKc si myslim, ze jde. Za podobnou cenu uz se nasly i nejake 3.3 V6 303 PS.
zrovna vcera sem o tom cetl v autotipu, prej nic moc motor, mdlej zvuk a nepresna prevodovka a kvuli cenovymu rozdilu asi jen 60 tis se prej vyplati jit do toho sestihrnku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Rudi píše:Subtera - korejcům vždycky letěla cena hodně rychle dolů, si pamatuju, jak letěla třeba Sonatě ve full výbavě, auto 3-4roky starý a prodávalo se za 200tis. a za tu cenu tu nebyla pomalu ani žádná oktávka o výbavě se netřeba vyjadřovat
Tendle genesis je ještě předokolka? Já měl za to, že už je to všechno jenom na
on byl gene někdy předokolka,to snad ne
jinak ten 2l je marnej,nemá to ani špéru a 3.8 už jde koupit v manualu,s tim už musi být pravá zábava
genesis je zadni pohon a vždycky byl...ta zadní naprava z konstrukčního hlediska nic moc ale snad to bude nějak fungovat..... všichni brečí že dvoulitr je k ničemu to si nedovedu představit kdo ty auta testuje...... určitě vezmu přeplnovaný dvoulitr protože na něm jednodušejí zvýším výkon než na 6tivalce v Atmo ... cenový rozdil mám akorat na to abych to trochu poladil....quiffe stojí 35... prostě dvoulitr má větší potencial a ještě je o dost lehčí - jen je škoda že je ten blok hliník..... jak je kvalitní se ukaže až časem
kony5 píše:genesis je zadni pohon a vždycky byl...ta zadní naprava z konstrukčního hlediska nic moc ale snad to bude nějak fungovat..... všichni brečí že dvoulitr je k ničemu to si nedovedu představit kdo ty auta testuje...... určitě vezmu přeplnovaný dvoulitr protože na něm jednodušejí zvýším výkon než na 6tivalce v Atmo ... cenový rozdil mám akorat na to abych to trochu poladil....quiffe stojí 35... prostě dvoulitr má větší potencial a ještě je o dost lehčí - jen je škoda že je ten blok hliník..... jak je kvalitní se ukaže až časem
no nevim jestli většina lidí uvažuje ve stylu koupím si slabší motor, protože má lepší potenciál na ladění, kor u nějakýho hjundaja