Problém s USB

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Problém s USB

Příspěvek od m.artty »

Něco se mi z ničeho nic stalo s USBéčkama. Problém spočívá v tom, že když něco připojím do USB, tak musím zrestartovat počítač, aby se mi to ukázalo jako připojené.

Koukal jsem na ovladače a tam píšou, že pracují správně.... někdo nějakej nápad?

Kontrétně se jedná o notebook HP EliteBook.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

SubTera

Re: Problém s USB

Příspěvek od SubTera »

Jestli muzu, propojim svuj dotaz taky.
Jedna se o legalni Win 7 Ultimate (stolni PC), na Home (ntb) a Professional (ntb) mi to funguje.
Pripojim USB zarizeni, normalne se nacte, plnohodnotne pracuje a ikonka v prave dolni liste je pritomna. Kdyz ale chci zarizeni odpojit, kliknu na ikonku, ale ta nic neudela (cili nenabidne hardware k odpojeni). Napada nekoho neco? Dekuji velice, prevelice a omlouvam se m.arrtymu za parazitovani :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

m.artty píše:musím zrestartovat počítač
Velmi pravdepodobne to je tim, ze operacni system vypina neobsazene porty (nebo mozna cely interni USB hub) aby setril baterku. Pokud mas Windows, tak to jde povypinat nekde ve spravci zarizeni (je to pojmenovane asi jako "povolit vypinat zarizeni pro usporu energie"). Ty "mrtvy" porty pak nejsou aktivni ani tolik, aby detekovaly, ze jsi do nich neco pripojil, vyjimkou by mohl byt zlutej USB port, ten byva trvale napajeny (muzes z nej treba nabijet mobil i pri vypnutem notebooku).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

TomC20LET
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomC20LET »

mám podobný problém ale na stolním compu, někdy něco zapojim do USB a nenačte to, zajdu do správce zařízení, najdu ten port, kliknu na zakázat a vzápětí na povolit a zase to normálně najede.. zkus to takhle možná máš stejný problem a nemusíš restartovat..
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Mě je hlavně divné, že to normálně fungovalo a pak ničeho nic přestalo :lol: Asi by to chtělo přeinstalovat celkej počítač - mám ho dva a půl roku a ještě jsem to nedělal :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

xciba

Příspěvek od xciba »

pokud mas zaplou obnovu systemu tak se jen vrat na datum ve kterem ten notes jeste normalne fungoval.. 8)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“