Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
La Koště?biohazard píše:jako Lacoste?
Breakthru píše:každýho věc, jestli má tetování nebo ne.....mně se třeba některý líbijou a spousta tetování je u holek na zajmavejch místech...ale léta mě rozesmává Hondzikova hláška ohledně vytetovanýho motýla na frndě:"za dvacet let bude z motýla rogalo."
a cos teda dělal?tholis píše:gizmi:Souhlas, taky me minul piercing, tetovani, modni vlny ruznych hadru, stylu muziky, lehkych drog apod.
Jo, todle vtipně okomentoval muj kamarád z protidrogovýho: Za todle bych dal někomu Nobelovkukony5 píše:skoro jako lacoste![]()
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... aziva.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sportoval, hodne jsem jezdil na kole, hral fotbal, 5let jsem se venoval KVH (nejlepsi investice v mem zivote, po prodeji vystroje a utilit jsem si za tu castku koupil O1RS) a v pozdejsi fazy jsem lital za holkamaschade.fan píše: a cos teda dělal?
Ani na to základní vzdělání nebyl pro samé aktivity čas, cotholis píše:Sportoval, hodne jsem jezdil na kole, hral fotbal, 5let jsem se venoval KVH (nejlepsi investice v mem zivote, po prodeji vystroje a utilit jsem si za tu castku koupil O1RS) a v pozdejsi fazy jsem lital za holkamaschade.fan píše: a cos teda dělal?Ted se hrabu v aute, furt zeru a proto zacinam zase sportovat
Jen ty holky me uz pustili pac bych doma dostal pres drzku
Globus píše:Vzdělání není známkou kvality člověka