Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To je US verze? Verim , ze svezeni to muze byt pekny (200poniku,vid?) U Markuse na dilne nedavno byla ta uplne ta sama, stejna prevodovky,motor,karosarske provedeniAR166 píše:berry: benzinovej dvoulitr na turbu s automatem. moc pekny svezeni, ale papne si.
ja bych ti k tomu neco napsal, ale nechci tu zase vyvolavat flame, tak si to necham pro sebe... a vlastne provo by se ti snad mel omluvit a auto sesrotovat ne ????awaj12 píše:Provocation: LOLČlověk by se minimálně styděl co mu ty ,,úpravy´´ zapříčinily a ty si to ještě tak krásně nafotíš, no já nemám slov, nechápu to
Já raději ty tangáčemaRkus píše:panove nebudte jak maly deti.... kdyz to je jako druhy auto jen na kdyz je hezky a stalo se to jednou za 20t km tak co tu resite ? proste nekdo rad tangace a nekdo bombardaky, kazdej neco jinyho
Kazdemu co jeho jeste, nekdo nosi tangace, ja teda radsi boxerkyVenca Brody píše:Já raději ty tangáčemaRkus píše:panove nebudte jak maly deti.... kdyz to je jako druhy auto jen na kdyz je hezky a stalo se to jednou za 20t km tak co tu resite ? proste nekdo rad tangace a nekdo bombardaky, kazdej neco jinyho
Nojo, vyznělo to blbě. Tak tedy na babě mám raději ty tangáče.milosh píše:Kazdemu co jeho jeste, nekdo nosi tangace, ja teda radsi boxerkyVenca Brody píše:Já raději ty tangáčemaRkus píše:panove nebudte jak maly deti.... kdyz to je jako druhy auto jen na kdyz je hezky a stalo se to jednou za 20t km tak co tu resite ? proste nekdo rad tangace a nekdo bombardaky, kazdej neco jinyho
Ta cervena ma zajimave resene mlhovky. Mas foto i z predniho pohledu?G3-Lower píše:Double RS
Sova píše:provo: To jsou hodně zajímavý kola...co je to za kola?
presne takbinford píše:Sova: Nothelle, snad se nepletu
Já teda nevím jaký máš choutky, ale na bábě bych ocenil, kdyby byla pokud možno co nejvíc oblečená...Venca Brody píše:Nojo, vyznělo to blbě. Tak tedy na babě mám raději ty tangáče.milosh píše:Kazdemu co jeho jeste, nekdo nosi tangace, ja teda radsi boxerkyVenca Brody píše:
Já raději ty tangáče