Nashledanou
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nashledanou
všichni jsou už v mexiku
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
FOG píše:Líbí se mi jak moderátoři operujoukdyž někdo mele sračky, tak se to toleruje, viď crocjirko, kubajzi a vám dvěma podobní
to, že někdo mele sračky je věc jedna, ale to, když někdo chce uměle vytvořit flame je věc druhá

smazal jsem to já
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
hele sorry, ale ja se nikdy do lidi jako beaver nebo taboo nenavazel, tak nevim co si rejpes...!!FOG píše:Líbí se mi jak moderátoři operujoukdyž někdo mele sračky, tak se to toleruje, viď crocjirko, kubajzi a vám dvěma podobní
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Celou tu aferu kolem Taboo jsem se snazil ignorovat, ale kdyby ten nejvetsi ocas aspon po tom vsem drzel hubu, ne on ukazuje svou omezenost dal a jeste se tu dal predvadi
Nechapu co tu jeste dal dela, miloshi sorry, ale to jen ukazuje ze se nic nezmenilo
Co se tyka taboo tak ja ted 6mesicu v USA ziji a verte mi ze dost veci z jeho strany pak zacnete chapat jinak, protoze se tu opravdu lide chovaji a ziji jinak nez u nas. Ale to by si to nektera omezena sorta lidi co si neumi priznat co ma doma na dvorku musela umet pripustit.
Beaver: hele dej tomu sanci, ja sem se taky snazil trosku do mlynku prispet ted v tuningu
Spoustu kluku tu jeste je, pokud pujdes pujdou i oni a ja vas nemam kde potkat 
Btw: nechovam se jako moderator ale jako uzivatel fora, takze pokud jsem ted necim prestoupil pravidla klidne me moderatora seberte

Co se tyka taboo tak ja ted 6mesicu v USA ziji a verte mi ze dost veci z jeho strany pak zacnete chapat jinak, protoze se tu opravdu lide chovaji a ziji jinak nez u nas. Ale to by si to nektera omezena sorta lidi co si neumi priznat co ma doma na dvorku musela umet pripustit.
Beaver: hele dej tomu sanci, ja sem se taky snazil trosku do mlynku prispet ted v tuningu

Btw: nechovam se jako moderator ale jako uzivatel fora, takze pokud jsem ted necim prestoupil pravidla klidne me moderatora seberte

" www.autowerks.cz "
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ono neustale se s nekym hadat to za těch par let přestane člověka bavit...
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
imfsoft-forum.eu/
Libor12: Reseni je se nehadat a nechat ty "bbecky" at se treba v tech svych smesnych pestrobarevnych blbostech zabijou
Tim ze se neco opusti to neni reseni
. Dle meho by se melo v sekci tuningu nadelit par moderatoroskych postu par pardalum jako ses ty beaver, kentoya, mclaren apod. a striktne tam tyhle veci bez skrupuli mazat stylem: Dotaz: "maji acka smysl?" =nemaji-duvod...veskera dalsi debata podporena tupymi argumenty (je to hezky) mazat
to same ohledne tuning sracek typu vrtulka sani (hazet do tematu treba: "nesmysly") a trosku tam ozivit zatuchla temata jako: "vyfuky, brzdy apod..pac to uz tam nema pri tom poctu stranek smysl 
edit: Zavedl bych v sekci tuning "absolutismus" pod vedenim lidi co maj neco v hlave. Neni zo ztratit. Pokud to bude fungovat mozna se to rozsiri i do jinych casti fora. Ted je tuning mrtvej

Tim ze se neco opusti to neni reseni

edit: Zavedl bych v sekci tuning "absolutismus" pod vedenim lidi co maj neco v hlave. Neni zo ztratit. Pokud to bude fungovat mozna se to rozsiri i do jinych casti fora. Ted je tuning mrtvej

" www.autowerks.cz "
když Havel napsal hru Odcházení , tak proč by tu nemohl být topic odcházení , tam ať se každej zapíše jako do docházky a je to
je vtipný kolika lidem to drásá nervy
Beaver : měj se krásně a skládej básně

je vtipný kolika lidem to drásá nervy

Beaver : měj se krásně a skládej básně

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
taky bych napsal že odcházím, ale udělal bych tím radost tolika lidem, že raději zůstanu

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem si říkal, jestli Bohuš je něčí alter profil a nebo dělá moderátora v nejfrekventovanější sekci umrdanec, kterej je tu sotva chvíli.Rudi píše:No, když to tak vidim, tak odchází čím dál víc lidí od tý doby, co tady jsou nováčci mezi moderátorama, že Bohušu, "dobře" to vedeščlověk, co sem chodil 8let, odchází...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- F.l.a.n.e.l.
dpčiwesly.TDI píše:taky bych napsal že odcházím, ale udělal bych tím radost tolika lidem, že raději zůstanu![]()
![]()
![]()

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Dobře Fábo, snad každej průměrně inteligentní pochopí, že tenhle post je naprosto zcestnej a přinejmenším úsměvnejFáboš píše:FOG píše:Líbí se mi jak moderátoři operujoukdyž někdo mele sračky, tak se to toleruje, viď crocjirko, kubajzi a vám dvěma podobní
to, že někdo mele sračky je věc jedna, ale to, když někdo chce uměle vytvořit flame je věc druhá![]()
smazal jsem to já
crocjirka píše:mno hele podle me je to dane dnesni dobou.. dneska uz si moc lidi nedaji na auto turbo a upravu za 150 koliku, nebot na to nemaj.. ja si ted taky nakonec koupim karu za 26 koliku, dam na ni hezky kola a tim asi zkoncim.. protoze posledni 2 roky mam naprosto diametralni potreby nez rvat vse do auta.. holt naka doba konci, nejaka zacina.. dale je to podle me i dane represema ze strany naseho posraneho statu, ktery dela vse proto aby se utlumila doprava a individualita vozu :/
Jinak přeju spoustu příjemnejch chvil bez tuning fóra... stejně to moc nejde a čas od času si to tu pročteš

štyrykrátštyry tédéí
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
FOG píše:Dobře Fábo, snad každej průměrně inteligentní pochopí, že tenhle post je naprosto zcestnej a přinejmenším úsměvnejFáboš píše:FOG píše:Líbí se mi jak moderátoři operujoukdyž někdo mele sračky, tak se to toleruje, viď crocjirko, kubajzi a vám dvěma podobní
to, že někdo mele sračky je věc jedna, ale to, když někdo chce uměle vytvořit flame je věc druhá![]()
smazal jsem to jácrocjirka píše:mno hele podle me je to dane dnesni dobou.. dneska uz si moc lidi nedaji na auto turbo a upravu za 150 koliku, nebot na to nemaj.. ja si ted taky nakonec koupim karu za 26 koliku, dam na ni hezky kola a tim asi zkoncim.. protoze posledni 2 roky mam naprosto diametralni potreby nez rvat vse do auta.. holt naka doba konci, nejaka zacina.. dale je to podle me i dane represema ze strany naseho posraneho statu, ktery dela vse proto aby se utlumila doprava a individualita vozu :/
Jinak přeju spoustu příjemnejch chvil bez tuning fóra... stejně to moc nejde a čas od času si to tu pročteš
ano, právě proto bylo zbytečný dodávat to co jsi napsal

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. tvl bobre neser, zustan.
vzdyt ja na tech ackach uz nejezdim. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bohuš je jeden z mála na svém místěSova píše:Na Bohuše ste moc kritický...akorát to chtěl dát trochu do rychtiku
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
imfsoft-forum.eu/
imfsoft-forum.eu/
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tak já jdu taky.. nasedano Miloševič fórum
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Držet hubu nebudu,od toho to je to tady diskuzní forumtholis píše:Bejt tebou drzim hubu, protoze kuli tobe odesel clovek kterej tu mel co rict a ted na zaklade toho odchazi druhej. Jen kuli lidem jako ty to tu stoji za hovno, ne kuli topicu o odchazeniKubajz píše:Bez komentáře tohleJestli tady budeme zakládat topicy ,že někdo odchází,tak to bude fakt o <->

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kubajz: Mas BAN a vidim ze opravnene protoze tva posledni veta je toho taky duvodem, forum je sice verejny ale urcity pravidla by se mely dodrzovat, napr. nevyvolavat flame a hlavne se nenavazet do lidi kteri neco dokazali ale diky tobe odsud odesli.
Na jeho zadost byl uzivatel Kubajz vymazan, prispevky jsem nechal 

Tak to byl ukázkovej BAN
jen tak dále za chvilku to tu skončí
a ideálně na něj hodit vinu
stačí se podívat pár stránek zpátky do Aktuálních fotek a první, kdo se začal do někoho navážet, tak byli tuneři do nálepkářů 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Našel by se někdo starší a zkušenější kdo mi poradí která strana je víc cool a ke který se mám přidat?Vůbec se tady v tom neorientuju. 

✠Luftwaffle✠
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..teraz frci dramNbejz... ..skus ten...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
tuneri? nalepkari? boze co to tu resite? 

Kokta 20v Turbo 4x4
Honda Prelude 2.0Si 4WS
BMW = Bitte macht Weg =)
EX Cars
GOLF II GTi US 1.8 DOHC
BMW E30 1.8L PISTACIO GREEN
PEUGEOT 406 2.0L
ňáký Fjordy =)
Honda Prelude 2.0Si 4WS
BMW = Bitte macht Weg =)
EX Cars
GOLF II GTi US 1.8 DOHC
BMW E30 1.8L PISTACIO GREEN
PEUGEOT 406 2.0L
ňáký Fjordy =)
- Sova
ta hrstka tuningářů dobře ovládá asertivitu a prostě umí psát no...a někteří to nezkousli, neuměli adekvátně reagovat a vybuchli a tak má nakonec kubajz ban a na jajina se ukázalo prstem...
co k tomu víc říct...raději nic.
ale ta exekutiva je tady vážně zvlaštní...to se jinde nevidí
Sovo, běž už s těma rozumama do piče
co k tomu víc říct...raději nic.
ale ta exekutiva je tady vážně zvlaštní...to se jinde nevidí

Sovo, běž už s těma rozumama do piče

Cléon & Fonte
Už nefetuj prosimtěcrocjirka píše:mno hele podle me je to dane dnesni dobou.. dneska uz si moc lidi nedaji na auto turbo a upravu za 150 koliku, nebot na to nemaj../

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Tady uz nepomuze ani doktor...