G3-Lower píše:Kdyz mi nedaji STK a musim do mesice znovu s opravenyma chybama musim na stejnou stanici? Nebo muzu i jinde? Chtel bych zkusit poprve "legalne"
Vidím, že přizpívají samí zasvěcení, tak hodim maly dotaz. kdyz prihlasuju auto, musí být zakonna uzavrena na majitele?
jde mi o to, ze když dneska pojistim auto a zitra ho bude chtit prihlasit někdo jiny, prihlasi to na zaklade mnou uzavrene pojistky?
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Vyvi neboj to se podda, jeste ted jezdime vytycovat obrubniky a chodniky na Porazkove u Karoliny, dva dny zpet sem tam zameroval teprve prelozky plynovodu a vodovodu ale uz je dobre, nejhorsi robota je pryc
V-Y-V-I píše:Teď jsem projížděl kolem Nové Karoliny a slušej zmatek a chaos v dopravě. Opdoledne to tam musí úplně zkolabovat, příjezd je tragický.
myslel jsem si, že tam bude sranda, tak jsem to byl ráno pofotit. Přišlo mi, že tam někteří snad stanovali... já byl rád, že jsem po 10 minutách vypadnul ven
TomC20LET píše:nemáš to sice v okolí ale v Petřvaldě jsou taky marní, kámošovi dal na měsíc jen kvůli bílým parkovačkám a že mu nešlo o pár nepatrných stupňů seřídit světlo..
díky, ale Petřvald už je zbytečně daleko. Minule jsem byl v Suché, ale nedávno tam byl kámoš a vyhodily ho ,že má volně položenou rezervu v kufru (v místě rezervy má nádrž lpg) a za vypálené žárovky v parkovačkách. Ještě k tomu mu nedovřeli kapotu a jelikož si toho nevšiml , protože je to už starší pán, tak se mu v 90tce otevřela. Byl rád že to uřídil a nezabil se... Vyjádření technika- měl si to zkontrolovat a poslal ho do p***. To že to měl zkontrolovat je pravda, ale ten přístup.... Takže zkusím buď Třinec nebo Karvinou...
Motor píše:
Díky
teď ještě sehnat někoho kdo mi udělá pojistku na měsíc a akce kulový blesk může začít
Domluv se s angelem
Lukin_GSi píše:
Tam se chystám odpoledne..
Nechapu proc tam nekdo jede ted kdyz to zrovna otevrou kor prvni den otevreni kdy tam je nejvice pro me tupych lidi co tu paradu proste dneska musi videt ! A nejlepsi je kdyz si pak stezujou ze tam bylo moc lidi Odpoved je jasna bylo tam presne tolik chuju jako jsi ty (nemyslim to konkretne lukin)
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Bolo1: jojo je mi jasne že to maš z ruky ale je to tam zabite ten frajer si tam léčí komplexy, kdysi dělal technika v autosalonu v rychvaldě co už dávno zavřeli a ted trapči na stk, mě nechtěl udělat evidenčku kvuli tomu že mám v papirech 215/45/17 a na autě byly 215/40.. já jsem z Orlové a auta vozím do ostravy k Makru tam jsou v pohodě kluci, nevymyšlejí nesmysly a zbytečně nebuzerujou kvůli kravinám..
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001 Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
Neřekl bych, že si léčí komplexy. Nikdy jsem s ním neměl problém a všichni, kteří do petřvaldu jezdí se tam rádi vracejí. Jinak myslím si, že vedoucí stk nemá důvod lečit si komplex...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
já mám jiné skušenosti a spousta lidí kolem mě taky a to tam nikdo nejel s žádnou vraždou.. o tom se můžem ale dohadovat do nekonečna a ja se raději projedu k Makru..
Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001 Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
Nechapu proc tam nekdo jede ted kdyz to zrovna otevrou kor prvni den otevreni kdy tam je nejvice pro me tupych lidi co tu paradu proste dneska musi videt ! A nejlepsi je kdyz si pak stezujou ze tam bylo moc lidi Odpoved je jasna bylo tam presne tolik chuju jako jsi ty (nemyslim to konkretne lukin)
Napsal si to presne vsichni se tam hrnou hned prvni den, ze mozna snad tam davaji neco ZADARMO a pak jako prvni sednou na FB a pisou jak tam je moc lidi a jak nebylo kde zaparkovat a bla bla bla ..
TomC20LET píše:Bolo1: jojo je mi jasne že to maš z ruky ale je to tam zabite ten frajer si tam léčí komplexy, kdysi dělal technika v autosalonu v rychvaldě co už dávno zavřeli a ted trapči na stk, mě nechtěl udělat evidenčku kvuli tomu že mám v papirech 215/45/17 a na autě byly 215/40.. já jsem z Orlové a auta vozím do ostravy k Makru tam jsou v pohodě kluci, nevymyšlejí nesmysly a zbytečně nebuzerujou kvůli kravinám..
nevím co se divíš, evidenční kotrola je kontrola stavu skutečného se stavem v TP, taže pokud v TP máš 45 a na autě 40, tak ti to z hlediska ev.kontroly nevyhovuje , banalita ktera tu STk muže stát licenci
me se libi tady v karvine kdyz jsem tam prijel z fabiii tak to prolezl komplet ale jak sem tam prijel s baworakem 7 tak nechtel videt ani lekarnicku zarovky.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Motor píše:Neřekl bych, že si léčí komplexy. Nikdy jsem s ním neměl problém a všichni, kteří do petřvaldu jezdí se tam rádi vracejí. Jinak myslím si, že vedoucí stk nemá důvod lečit si komplex...
Nevyznáte se někdo v Touranech ? ten motor 1.9 tdi 77kw v pohodě ? to je stejný co v Passatech ? případně jestli někdo neví o známých poruchách apod díky za info...
mame ty motory ve sluzebnich octavach maji najeto kolem 120 az 150 tisicema a v klidu.ale co sem stim jezdil tak to nic moc nejede je to ale jen muj pocit treba
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
remix píše:Nevyznáte se někdo v Touranech ? ten motor 1.9 tdi 77kw v pohodě ? to je stejný co v Passatech ? případně jestli někdo neví o známých poruchách apod díky za info...