BALI píše:marty:jak čas... já bych jezdil,já bych troubil, já bych blikaldneska bylo bezstřechový počasí... trenýrková teplota
moja reč

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
BALI píše:marty:jak čas... já bych jezdil,já bych troubil, já bych blikaldneska bylo bezstřechový počasí... trenýrková teplota
nene, ja menil motor za vetsi a silnejsi ale nic na nem nedelal.BIGPAPA píše:Markusi, nedelal jsi uz s motorem v Lupu nejakou GO??
Kde sis nechával dělat podložky? Potřebuju 5x120 5mmBALI píše:u mě pořád takhle... dneska jsem měl mít podložky,ale jeden dobrák mi je udělal 5x100 místo 4x100![]()
kamaradovo tata mi je delal v praci...Venca Brody píše:Kde sis nechával dělat podložky? Potřebuju 5x120 5mmBALI píše:u mě pořád takhle... dneska jsem měl mít podložky,ale jeden dobrák mi je udělal 5x100 místo 4x100![]()
Kdyz sem tam pouzijes vyhledavac,tak tam je toho docela hodneVenca Brody píše:Kde sis nechával dělat podložky? Potřebuju 5x120 5mm
Nechci oranžové blinkry. To je zas teď blbá móda, spíš jako puntičkář musím sehnat přední světla a blinkry HellaBIGPAPA píše:Kubi oranž blinkry by byly zajímací teď to tak nějak splívá
DOEMIXXX píše:Velmi dobre Markus, koukam, ze zmena zamestnani prospela (penize, cas a prostory k upravam), jen tak dal
To se pošmelí časem všecko... dnes produktivní dopoledne, STK hotova, vyběhal si parkovací kartu, nacvakal zpět kryty podběhů, zajel dopasovat kapotu, přezul, a teď ještě lišty.... co se všecko nestihne když člověk vstává o půl pátém.artty píše:Hella dělala světla v prvovýrobě? Nebyl to náhodou jen Bosch a Carello? Já mám tedy originál na svém světla Bosch.... Kubi, to by si měl shánět spíše GSI blinkry, ty se totiž od ostatních bílých liší