<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: <<< Off Topic >>>
flanel tatik shani neco misto laguny...
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
pokud je to stejny motor jak v octave, tak myslim ze v pohode. Ale jinak jsem na tourany neslysel nic dobreho.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
na AHC to taky někdo ted řesil http://www.autohificlub.cz/forum/13/158 ... usenosti/0" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Mám origo MpaketJurisek16 píše:Prej skoro...jak přes kopírákjen ty M prahy sakra
...noo podvozek...bych mohl osrat nějaký uskákaný tvrdý racing...mám tam sériový upravený kotoučíkem z OBI a je to pohodlnější jak serie máš to hezký mám teď 63cm od země k lemu, tak pak změř

Tak to se toho nebojíš

Musím ještě koupit kola a poté změřím

Napiš mi Sz kolik si nechal za ty kola.. Tedy pokud ti to nevadí

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
1,9tdi 77kW je super co se týče spolehlivosti s porovnáním s ostatníma naftama VW. Ale tourana jedině nového a zadarmo. Mrdka nehorázná mezi ojetinama!!!
A k STK, vsichni vždy pomlouvali Karvinou. Byl jsem tam od října se 7 autama a žádný problém. A pokud je někdo takový kokot že jede na STK a nemá žárovky v pořádku...
nikdy jsem neměl problém a pokud si nejsem jistý stavem zajedu tam předem, dám kilo, on mi tam poskáče na plošině s podvozkem, vyměním co je třeba a je to. Nevím proč by měl cizímu něco promíjet a přehlížet, když dnes chodí samé pojebané kontroly, atd. !!!
A k STK, vsichni vždy pomlouvali Karvinou. Byl jsem tam od října se 7 autama a žádný problém. A pokud je někdo takový kokot že jede na STK a nemá žárovky v pořádku...
nikdy jsem neměl problém a pokud si nejsem jistý stavem zajedu tam předem, dám kilo, on mi tam poskáče na plošině s podvozkem, vyměním co je třeba a je to. Nevím proč by měl cizímu něco promíjet a přehlížet, když dnes chodí samé pojebané kontroly, atd. !!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Já mám Tourana, ale 1.6 TDI a rok starý, takže spokojenost. Jinak parádní prostor a vyšší posezení. Je to MPV, tak na žádné závodění to hold není 

das Auto
Barry > v cem je tak strasne spatny jak pises ? Kdyz motor relativne ujde.. 

beru to jen dle infa kterého jsem se dočetl v autotipu a zkušenosti 2 majitelů. Byl to nejméně spolehlivý VW a bylí více v servisu než na testech. 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
aha, takze by si tatik moc nepomohl oproti Rencku
tak mu asi radsi doporucim vzit nejakeho pasika 3C

Kluci shanim technika typu K (z STK), ktery by orazil typovy list na kola na octavii RS MK1 18" - typak je, jen chybi razitko. S autem by se dojelo samozrejme ukazat
Neví někdo, kde se někdo takový nachází? Díky
Edit: prumer kol 18" a rozmer gum sedi s tim co je na aute. Znacka kol je jina, ET a sirka taky...
Chtelo by to jestli nekdo nekoho zna kdo to orazitkuje s temito podminkama za....

Neví někdo, kde se někdo takový nachází? Díky
Edit: prumer kol 18" a rozmer gum sedi s tim co je na aute. Znacka kol je jina, ET a sirka taky...
Chtelo by to jestli nekdo nekoho zna kdo to orazitkuje s temito podminkama za....
Naposledy upravil(a) G3-Lower dne 26 bře 2012 11:21, celkem upraveno 1 x.
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
Myslim, ze technik typu "K" by mel byt na kazde STK stanici...
oproti Renaultu by si určitě pomohlremix píše:aha, takze by si tatik moc nepomohl oproti Renckutak mu asi radsi doporucim vzit nejakeho pasika 3C

- F.l.a.n.e.l.
lover, to ti snad udělají všude ne? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Nevim, nemyslimF.l.a.n.e.l. píše:lover, to ti snad udělají všude ne?

Ja myslim, ze to jen tak nepude pac narazis na kokota a bude to...me nechtel borec udelat evidencku na RS, kdyz sem ji koupil, protoze jsem mel 18" ale v TP jen 17". Rikal jsem mu at se stara o co ma tzn. VIN a motor (samozrejme jsem mu to x-krat slusne naznacil) s tim, ze typak jsem mel doma a dopsat jsem je sel po prepisu. Borec to nemohl pochopit, ze ho to nezajima atd...takze nechcu nekde jet a resit podobne ptakarny

Změna je život...
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
wesly.TDI píše:nevím co se divíš, evidenční kotrola je kontrola stavu skutečného se stavem v TP, taže pokud v TP máš 45 a na autě 40, tak ti to z hlediska ev.kontroly nevyhovujeTomC20LET píše:Bolo1: jojo je mi jasne že to maš z ruky ale je to tam zabite ten frajer si tam léčí komplexy, kdysi dělal technika v autosalonu v rychvaldě co už dávno zavřeli a ted trapči na stk, mě nechtěl udělat evidenčku kvuli tomu že mám v papirech 215/45/17 a na autě byly 215/40.. já jsem z Orlové a auta vozím do ostravy k Makru tam jsou v pohodě kluci, nevymyšlejí nesmysly a zbytečně nebuzerujou kvůli kravinám.., banalita ktera tu STk muže stát licenci
to je mi jasné ale když se porozhlédneš okolo co po cestách jezdí "legálně" za vraky co ohrožují provoz mi to opravdu příjde jako banalita na jinak bezchybném autě

Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
- F.l.a.n.e.l.
A ty si už někde viděl, aby obchodník posílal zákazníka ke konkurenci?G3-Lower píše:Nevim, nemyslimF.l.a.n.e.l. píše:lover, to ti snad udělají všude ne?Ty si kapo tak sem cekal, ze me posles nekde, kde to pude
(sranda)

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Opět bych doporucil stk petrvald, kdyz jsem byl s OI a typovym listem, tak se jen koukli, ze to jsou 17", jedine o co slo, ze kolo nesmi vylezat z lemů (et).
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
u me jeste zkontroloval jestli sedi rozmer pneu s TUV 

Uz je to vyresene, sice po znamosti, ale nejspise by asi ani nebyla treba, ale jistota je jistota. Gumy sou v TP 

Změna je život...
- _FLINTSTONE_
- Kontaktovat uživatele:
Hoši potřebuju radu mam tt 132kw AJQ a chci tam dam ventil nejelepe hks ale pry to dela paseku a haže to do nouzoveho režimu da se to nejak vyřešit popřipade nejaky jiny ventil ? diky za rady
EX:VW Golf mk4...............HellaFlush
Now: Audi TT in progres
Now: Audi TT in progres
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych Vám představil včera narozenou Emmu Otaševičovou. 51cm, 3,6kg.
Maminka i malá jsou v pořádku
Maminka i malá jsou v pořádku

- Přílohy
-
- 1.jpg (63.59 KiB) Zobrazeno 2113 x
-
- 2.jpg (65.88 KiB) Zobrazeno 2113 x
-
- 3.jpg (67.46 KiB) Zobrazeno 2113 x
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
gratulace panáčku
, at roste a je zdravá jako řípa 

GRATULACE!!!
Hlavne at je zdrava a roste do krasy...
P.S.: Pozdravuj Marusku.
Hlavne at je zdrava a roste do krasy...

P.S.: Pozdravuj Marusku.

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
GRATULACE !! Tak je na čase začít stavět a moc to neflákat 

tak malá a už vyfasovala kérku
jinak gratulace 

ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power

white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jen doufejme že nám známý Motor udusí svou touhu obchodníka, a malá neskončí v Avízu
(Joke) 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
pry zahalis na icq ci co ! Doufam ze udelas pro TF velkou zapijecku at je doucha zdrava !!!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
gratulace a hlavne zdravi.
Se budes muset jeste vic otacet, nez doposud. Zanedlouho ksefty s dupackami 

moc gratuluju.je to parada mit prcka
hlavne si pak uvedomis jak roste ze pekne rychle starnes.jeste jednou gratulace nejvetsi

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car