Kamarád měl 106 1.4 sport od Zemiho a to auto mě opravdu na klikaté silnici bavilo řídit ... A zase tak zle to taky nejelo ... Každopádně vždy si na jakejkoliv výkon zvykneš a časem chceš jít dál
Kony5 _ A jakej je dostatečnej výkon pro tebe ?...
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
v autě aspon 90kw at mužu trochu bezpečně předjet... a v motorce u 2T se dá i pod 55kw třeba 40koní je už díky vysokým otáčkám zábavným...ale motorky kolem 60kw v 4t jsou naladěné na mín otáček tak nějak motor na "pohodu"...
... Jasný ale měl jsem na mysli poměr výkon/váha
Jasný takže třeba taková aprilla RS 125 s nějakými 20ps na které jsem jezdil je tady pro vás lenoch ... Fajn už se raději ptát nebudu
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Alik píše:Chaindler jaka byla cenovka?to je od toho slovaka?
V inzerátu měl 800E za motor s převodovkou, ale nakonec jsem si to vzal celý za stejný peníze. Je to od slováka, na bazoši měl inzerát, původně bílý eclipse, pak už jen bílá hromada plechů
jj sleduju ty inzeraty:D muj prvni gst byl za 14 a motor sem prodal pak za 35:D druhej za 20 a motor sel za 30:D zlatej dul:D
preesne.. jako me bavej auta, co maj vic jak 200 koni.. ale proste ted na to nejsou penize.. mam v planu si privest casem z rise tigru 2.0 se zapsanym motorem jako obcasnej vikendovej povoz a jako budouci showcar ale tak to je vyhledovka..
1.4 ka nejede špatně,mám ho doma taky a docela to jde.Neni to žádnej závodník,ale na svižnější svezení dostačující.
Ale podle fotek je zadní náprava docela sedlá a má kola lehce do "A".Fotka může klamat,ale spíš bych počítal s repasem...
Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
Alik píše:Chaindler jaka byla cenovka?to je od toho slovaka?
V inzerátu měl 800E za motor s převodovkou, ale nakonec jsem si to vzal celý za stejný peníze. Je to od slováka, na bazoši měl inzerát, původně bílý eclipse, pak už jen bílá hromada plechů
jj sleduju ty inzeraty:D muj prvni gst byl za 14 a motor sem prodal pak za 35:D druhej za 20 a motor sel za 30:D zlatej dul:D
Mě je to jasný Když jsem sháněl 4G63T tak jsem dostával nabídky za stejné peníze, ale místo komplet motoru to byly jen rozdílné komponenty oproti atmosféře nebo i za víc jsem měl nabídku na mrtvej motor. Takže v nejhorším vím, že se ztrátou to neprodám, ale stejně, tenhle motor už z ruky nedám
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
no sem před 14 dny vyfotil toto není to moje a toho pána neznám ale moc se mu nelíbílo že ho fotím
tak se mu chci omluvit nemyslel sem to špatně
jel v Brně kousek od delta pekárny
heršpice