Význam vícedílných kol
Význam vícedílných kol
protože jsem si pořídil dvoudílná kola, docela by mě zajímalo, jaký je vlastně smysl vícedílných kol. já mám konkrétně zvlášť středy a zvlášť "zbytek", nemá to tedy ani límce, ale jen patku, takže kvůli tomu, aby se na to daly montovat různě široké límce to není. někde jsem četl, že se to dělá z důvodu rozdílných pevností materiálů, je to pravda?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Význam vícedílných kol
pevnější + nižší váha
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
proto budou evidentne zavodni kola jednodilny? 
To mi prijde jako blbost...

To mi prijde jako blbost...
babyCupra
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. zlevneni nakladu na opravu, pripadna vymena pouze poskozene casti disku. moznost pouziti rozdilnych materialu na vyrobu, lehky stred a tvrdsi limce...
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

spousta šroubečků v kole

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
zlevneni nakladu na opravu u tech mejch asi neni, protoze podle me to ani po dilech neprodavaj, ale s temi materialy je tedy mozne, ze ten "limec" (v mem pripade proste cela cast, na ktere je nazuta pneu) je tvrší za cenu vyšší hmotnosti a střed je zase lehčí za cenu nižší pevnosti, která u něj ale není tak potřeba? že by byly ale nějak moc lehký se taky říct nedá, jsou to 8x18 a maj 12,5 kg...AR166 píše:.. zlevneni nakladu na opravu, pripadna vymena pouze poskozene casti disku. moznost pouziti rozdilnych materialu na vyrobu, lehky stred a tvrdsi limce...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo