Katalyzátor
Moderátor: Idaho
Katalyzátor
Ahoj, chci se vás tu zeptat. . Mám v háji katalyzátor, a napadlo mě, že bych mohl koupit sportovní katalyzátor. Jenom že s ním nemám vůbec zkušenosti tak bych byl rád kdyby se mi k tomu někdo vyjádřil. Mám Opla Astru 1.6. Díky předem
Re: Katalyzátor
nemá to náhodou kat na svodech??? to bys musel vyrobit i svody(nebo koupit).
a pokud to nemá 2lambda sondy(před a za katem) tak bych tam nedával žádnej kat
a pokud to nemá 2lambda sondy(před a za katem) tak bych tam nedával žádnej kat
Mitsubishi Colt 2.0 4G63
Mitsubishi Colt Gti -->>project 4G63T AWD
Mitsubishi Eclipse 1G LPG - daily car
jezdit s dieselem je jako být gay, je to čím dál běžnější ale nikdy to nebude dobré
jezdit s dieselem je jako být gay, je to čím dál běžnější ale nikdy to nebude dobré

ahoj, jakej je to rok a typ motoru?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
nema to katik na svodech.. ani to nema dve lambdy.. ma to jen jednu pred katem . . a typ motoru X16zsr .. 1.6 8V jednobod
.. prostě dělo už od názvu

tak u takhle starý vrány bych se na to vykašlal,pokud neni ucpanej nechal bych ho tam a jezdil dál.sportovní kat jsou vyhozený peníze
Mitsubishi Colt 2.0 4G63

ja bejt tebou bych ho vykuchal..
at je pruchozi a nazdar
pojede to pak i lepe 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
no sice je to starý.. ale asi když ho chci měnit tak mi to vadí ne?? . . když ho vykuchám tak spotřeba nebo tak .. asi nic neudělá ne když ta nim neni lambda .. nerad bych pak litoval tak se ptám
... a ten sportovní katík teda nemám řešit?

zbytecny, vykuchej to a je po starostech a lepe ti to pujde do otacek 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vytáhnu staré téma, ať zbytečně nezakládám další podobné.
Mám natavenou mřížku v katíku a tím pádem je negativně ovlivněna jeho průchodnost. Otázka zní, za co ho vyměnit. Originální budu stát nesmysl a kdo ví jestli mřížka nedopadne stejně. Kupovat starý z vraku nemá smysl. Universál by se asi nějaký vybrat dal, ale netuším jak to tam bude s kvalitou a funkčností. Se sportovními katalyzátory nemám zkušenost a nevím v čem se liší od klasických. Rušit katík nechci, protože v tom nevidím žádný přínos. Budu rád za jakékoliv zkušenosti, rady a postřehy
Mám natavenou mřížku v katíku a tím pádem je negativně ovlivněna jeho průchodnost. Otázka zní, za co ho vyměnit. Originální budu stát nesmysl a kdo ví jestli mřížka nedopadne stejně. Kupovat starý z vraku nemá smysl. Universál by se asi nějaký vybrat dal, ale netuším jak to tam bude s kvalitou a funkčností. Se sportovními katalyzátory nemám zkušenost a nevím v čem se liší od klasických. Rušit katík nechci, protože v tom nevidím žádný přínos. Budu rád za jakékoliv zkušenosti, rady a postřehy

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
kup uni od bosalu...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
dával sem na auta ty levný Uni od ACI stojí kolem 2t ale sou tak na 1 technickou
druhý meření už neprojdou na emisich ..a dávat je na každou Technickou je trošku nesmysl .. pokud seženeš origo a nemá spálenou mřížku tak je 100x lepší než tendle levnej .. s drahejma nemám zkušenost

muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
podle me kazdej 10 let a vice starej katik uz ofiko neprojde a i na ME to vedi, dej jim 200 a projde.. 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem, že uni od Bosalu se dá sehnat za rozumné peníze, asi pořídím ten 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD