www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

markoš

Re: www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Příspěvek od markoš »

bricktop píše:http://www.rentcarsupersport.cz

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s touhle firmičkou.
Zhruba před dvěma měsíci koupil kamarád 5 voucherů na jednom slevovém serveru na půlhodiny řízení dvou aut snů (911 Turbo a R8 V8). Minulý týden jsme celý natěšení jeli do Prahy na víkend. Ještě ve středu kamarád volal zástupci firmy a ten ho ujistil, že je vše v pořádku a že akce se na letišti u Příbrami 100% uskuteční. Jenže v pátek večer pán volal že na Porsche je problém s převodovkou, a na Audi praskl brzdový kotouč (?!). Všechna ostatní auta co mají v nabídce byla údajně obsazená. Chtěli se domluvit na náhradním termínu (za týden), bohužel dva z nás jsou dost pracovně vytížení a je velice složité domluvit si volno, navíc všichni to máme do Prahy (Příbrami) docela daleko (přes 300km). Takže teď budeme čekat kdy a jestli vůbec nám vrátí peníze...

Až potom nás napadlo podívat se na internet a projet si pár diskuzních fór... Našli jsme mnoho lidí, kteří dopadli stejně jako my. Asi jsme to měli udělat dřív, ale jak se říká: "Po bitvě je každý generál."

Máte s nimi nějaké zkušenosti? Stalo se Vám něco podobného? Vyplatí se s nimi zkusit dohodnout, nebo to rovnou řešit přes právníka?

KDO CHCE PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA FIRMU Rentcarsupersport , POŠLETE TEL. KONTAKT NA MAIL:MAREK.MV@SEZNAM.CZ Budu podávat hromadné trestní oznámení, protože poškozených je víc. S touhle firmou mám osobně velmi špatnou zkušenost. Nejdříve mi zrušili termín a ani se neoptěžovali mi to zavolat, nebrali telefon abych si neobjednal náhradní termín. Dovolal jsem se až v lednu ale to mi bylo zděleno že mám prošlý voucher. Koncem ledna všem poškozeným zavolám a dohodnem se o dalších krocích.

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Ty voe, hlavně si nech to trestní oznámení nechat sepsat někým, kdo ovládá gramatiku, jinak se opravdu nebudou ani oPtěžovat :D
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

misa03

Příspěvek od misa03 »

Takže jak tak koukám...nic moc...i my máme špatné zkušenosti...nejméne třikrát jízda zrušená v den odjezdu na jízdu..když to nebylo počasí tak rozbité auto...naposledy bylo auto rozbité na totálku ...zažádali jsme o vrácení penez a dodnes to řešime a slibujou a slibujou...a peníze nikde...neseriozní jednání...provolaných kupu penez a konec nikde... :-( už s nima nikdy nic víc!!!!!!!!!!!" zlodeji

jeef

Příspěvek od jeef »

Podle posledních informací je společnost Rentcarsupersport propojená se společností Svezeníčko, která také půjčuje "auta snů". Pozor na to, abyste opět nenaletěli další půjčovně...

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

markoš píše:KDO CHCE PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA FIRMU Rentcarsupersport , POŠLETE TEL. KONTAKT NA MAIL:MAREK.MV@SEZNAM.CZ Budu podávat hromadné trestní oznámení, protože poškozených je víc. S touhle firmou mám osobně velmi špatnou zkušenost. Nejdříve mi zrušili termín a ani se neoptěžovali mi to zavolat, nebrali telefon abych si neobjednal náhradní termín. Dovolal jsem se až v lednu ale to mi bylo zděleno že mám prošlý voucher. Koncem ledna všem poškozeným zavolám a dohodnem se o dalších krocích.
Sice se mě to netýká, ale to bych si ho radši sepsal sám, protože bych věděl, že to, minimálně, bude bez chyby,... :lol:
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

xciba

Příspěvek od xciba »

ja to dostal s bratrem k vanocum nevedomky, tak jsem docela zvedavej, ale kamos tam byl a prej v pohode mel ferrari:)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Ondra.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra. »

Já doporučuju http://www.nejlevnejsisupersport.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 8) Maji skvělý auta, žádný vraky.. M5 F10 měla najeto 400km.. Super jednání, skvěle postavená trať v Blatný na letišti, kde sice nešlápneš do pedálu a letíš 300km/h, ale auto si fakt užiješ.. Navíc, jak dlouho bude sloužit auto, který jen lítá 0-300-0 km/h...

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

markoš píše:KDO CHCE PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA FIRMU Rentcarsupersport , POŠLETE TEL. KONTAKT NA MAIL:MAREK.MV@SEZNAM.CZ Budu podávat hromadné trestní oznámení, protože poškozených je víc. S touhle firmou mám osobně velmi špatnou zkušenost. Nejdříve mi zrušili termín a ani se neoptěžovali mi to zavolat, nebrali telefon abych si neobjednal náhradní termín. Dovolal jsem se až v lednu ale to mi bylo zděleno že mám prošlý voucher. Koncem ledna všem poškozeným zavolám a dohodnem se o dalších krocích.

takovejch jsem tam poslla povícero,dokonce jim řekli,že zvolené auto nejezdí a hle,za 10min přifrčelo před dům :-( Odkládání termínů a výmluvy na poruchy jsou běžnou praxí,bohužel.Instruktoři jsou najatí brigádníci s hodinovou mzdou a opravdu je to nebaví,navíc maji zodpovednost vás nenechat sekvenčně řadit a jiné.Hrůza.
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ondra. píše:Já doporučuju http://www.nejlevnejsisupersport.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 8) Maji skvělý auta, žádný vraky.. M5 F10 měla najeto 400km.. Super jednání, skvěle postavená trať v Blatný na letišti, kde sice nešlápneš do pedálu a letíš 300km/h, ale auto si fakt užiješ.. Navíc, jak dlouho bude sloužit auto, který jen lítá 0-300-0 km/h...
s tím tu má co dočinění aj brutus, za blowjob by třeba udělal cenu :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

:D
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Ondra.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra. »

Nepotřeba dělat cenu :?: ale díky 8)

honzik.s

Příspěvek od honzik.s »

Ahoj! Četl jsem už více diskusí na téma firmy Rencarsupersport,která se zabývá prodejem tzv. "Zážitkových kuponů" na jízdu v luxusních sportovních vozech. (např.Porsche, Audi,Ferrari atd.)Sídlo firmy je v obci Dlouhá Lhota u Příbrami - letiště.Také se mi dostal do ruky kupón na tento zážitek.Jeho cena je bez desetikoruny 1000.- Kč a prodává se na seznamu.cz.Když jsem četl diskuse a názory,měl jsem zprvu smíšené pocity a trochu obavu,jak akce skutečně proběhne a jaké potíže vzniknou či nevzniknou.Faktická realizace akce při uplatnění kupónu mě však docela pozitivně překvapila a vše proběhlo bez problémů.Měl jsem na středu /18.4.12/ objednaný vůz Porsche 911.S objednávkou termínu ani vozidla jsem neměl problém.Asi před 2 měsíci jsem se tam bez problémů dovolal na uvedené číslo a paní mi nabídla termín.Trefil se na pěkný polojasný den.Když jsem přijel na místo,přivítala mě v ne moc osvětlené kanceláři docela příjemná slečna a dala mi podepsat jakousi "Smlouvu o pronájmu".Smlouva byla pouze v jednom vyhotovení, kopii jsem nedostal, což je otázka,zda je právnicky správné.Obsahovala označení smluvních stran, ode mě chtěli údaje z OP a bydliště, slečna se ještě podívala na řidičák, nijak zvlášť doklady nezkoumala ani nekopírovala, což je u některých firem také zvykem.Smlouva dále měla m.j. celkem obecné formulace klasické nájemní smlouvy na krátkodobý pronájem věci, vymezení obecného práva a povinností obou smluvních stran i odpovědnosti za případné škody s odkazy na obecné právní předpisy. Dále obsahuje odkaz na "Všeobecné podmínky", které leží na stole a je možné si list přečíst.Tam je řada dalších ujednání o odpovědnosti a náhrady škody včetně nějakých definicí různých pojmů, co se považuje za škodu atd.Je tam m.j. i informace o pojištění včetně toho, že spoluúčast na pojištění je 5%, do výše tuším 325 tis. Kč, i poněkud rozporuplná věta ,že nájemce uhradí i další škody, které by pojišťovna nechtěla uhradit.Nejsem právník, profik by to asi rozcupoval a v případě faktické škody by asi nebylo k právnímu či soudnímu sporu daleko.Zřejmě by se také řešilo,co je a co není u smluv na takové a podobné akce např. v rozporu s dobrými mravy apod.,protože se jedná o smluvní vztah fyzická osoba nepodnikatel versus právnická osoba podnikatel. Nicméně lze pochopit,že firma si svůj majetek chce nějak chránit. Otázkou je, jak to udělat, aby byly "ošetřeni" opravdoví eventuální gauneři, ale aby nebyl stíhán obyčejný klient,který si ten zážitek normálně koupil, v případě nějaké nezaviněné nebo nedbalostní nehody - např. rozbité okno odskočeným kamínkem apod. Faktem je,že pokud i v běžném provozu jakýmkoliv autem, i vlastním ,dojde k nějaké škodě kdekoliv hrubým zanedbáním něčí povinnosti, může pojišťovna škodu na viníkovi regresovat ev. žádat uhradu z pojištění občanské odpovědnosti klienta ,ať už bude smlouva o pronájmu vozu nebo vzniklá škoda jakákoliv.Nicméně řekl jsem si, že nejsem nějaký šílený závodník, sebevrah ani kaskadér a smlouvu jsem jim podepsal. Konečně stejně je nezbytné dpr. předpisy při jízdě na veřejné komunikaci dodržovat a např. v obci jet 50 km/h, v případě jakékoliv škody resp. havárie je nezbytné ihned volat Policii ČR, aby věc řešila, protože by se jednalo o škodu na cizím majetku.....Možná by pro takové případy nebylo marné mít nějaké osobní pojištění odpovědnosti za škodu v občanském životě, podobně, jako když v samoobsluze porazíme vozíčkem něco nebo někoho....
Uhradil jsem tedy 400,- Kč za benzín, no otázka je, zda jsem cca 11 l benzínu za necelou půlhodinu následující jízdy skutečně projel, ale budiž. Měli to v podmínkách pro uplatnění kuponu ,takže tím, že jsem kupón uplatnil, jsem s tím dobrovolně souhlasil a částku jsem slečně v kanceláři zaplatil. Nevím,nedokážu spotřebu za trochu razantní jízdu vozem Porsche 911 turbo posoudit, ale o moc méně to asi nebude....Připusťme, že je to na hranici...Chvíli jsem čekal, takže jsem měl možnost některé vozy si prohlédnout - nějaký pracovník z firmy mi tam ukázal i motor od Ferrari a v kostce představil, čím se firma zabývá.Ve sjednanou hodinu přijel s bílým Porsche 911 předchozí zákazník i instruktor - nazvěme tak pracovníka firmy, který s vámi ve voze sedí po dobu jízdy. Byl sympatický, mladší, komunikativní, na mé otázky mi věcně odpověděl. Před vlastní jízdou vznikla ještě mezi mnou a asi dalšími dvěma zaměstnanci firmy poněkud svérázná diskuse na téma, jestli by nemohlo být nějak nebezpečné řídit sportovní vůz v kozačkách s podpatkama, které jsem měl na nohou, že prý mají tyto vozy jinak udělané pedály, než běžná auta, že by se podpatek od boty mohl špracnout mezi pedály a ble ,ble, že tam byl někdo, kdo měl na nohou lodičky a prý v nich jezdit neuměl a jiní a jiné tam v lodičkách nebo kozačkách už také byli, že by mělo být do "sportovního" auta "sportovní" oblečení .....No, jestli někdo neumí řídit v kozačkách nebo v lodičkách ,je podle mého názoru jeho nebo její problém, pravda je, že leckdo v nich neumí ani chodit a jiný nebo jiná s tím problém nemá, což potvrdila vedle stojící slečna - asi také zaměstnanec z té firmy.Celkem věcně uznali, že auto se řídí především rukama a hlavou, šlapat na pedály kozačkama rozhodně není zakázané, chodit po ulici nebo řídit auto může každý v čem chce, v článcích a diskusích už se toho na toto téma napsalo také dost . V tom jsou oba tábory víceméně nesmiřitelné.Nicméně všichni zúčastnění diskuse včetně té ženy , která měla taktéž na nohou lodičky, viděli a bez dalších řečí uznali, že jsem tam v kozačkách přijel svým autem, že v nich tedy řídit i chodit umím, koneckonců že v obchodních podmínkách na téma oblečení ani obutí nemají žádné ustanovení,takže bylo po diskusi, kterou jsem zakončil tím, že kozačky s podpatkama jsou značkové a perfektně sedí na noze, takže v jiných botech ani bos, jak také kdosi navrhnul, řídit neumím a nebudu !
Instruktor mi ukázal, jak se v autě automaticky pomocí tlačítek seřizuje poloha sedadla, protože bylo po předchozím klientovi strčené úplně dozadu, by´t mám na výšku 186 cm....nastavení sedačky bylo přesné na výšku i na vzdálenost od volantu.Uvnitř bylo Porsche pěkné a čisté, černá sedačka, volant byl kožený , pedály přívětivé, sešlápnout šla brzda i plyn velmi lehce, akorát přední okno mírně špinavé od hmyzu. Z vozu nebyl takový široký rozhled jako třeba z Oktávky. S funkcí přístrojů na palubní desce jsem neměl čas se nijak blíž seznámit. Vůz je plně automatický.Převodovka se aktivuje posunutím rychlostní páky dopředu a po uvolnění brzdy se začal vůz pomalu samostatně rozjíždět i bez přidání plynu. Celá projížďka trvala necelou půlhodinu, neměřil jsem to, odhaduji, že to bylo asi 25 minut, pět minut před tím mi instruktor vysvětloval ovládání a odpovídal na mé otázky. Měl jsem tedy asi štěstí na komunikativního člověka..Nejprve se jelo po okreskách v okolí, instruktor trasu navigoval jako při jízdě v autoškole. Mimo obec bylo možné akceleraci vozu vyzkoušet.Ta se lišila podle toho, jak razantně se plyn sešlápl.Při normálním sešlápnutí se vozidlo rozjíždělo asi ne s plným zrychlením a reagovalo asi za dvě sekundy od sešlápnutí plynu. Ale když jsem na plyn opravdu dupnul, třeba i 2x co nejrychleji za sebou, aby se palivo do motoru náležitě nastříklo a držel jsem pedál na dorazu podlahy, plyn reagoval tak půl až vteřinu a vůz se docela razantně s odpichem rozjel, postupně přeřazoval na jednotlivé rychlosti, což bylo cítit setrvačnou silou zrychlení do sedačky, takže i na krátkém úseku okresky, kde jsem uznal,že je přehledná a bezpečná, jsem dosáhl rychlosti přes 150 km/h během 4 až 5 vteřin. Po uvolnění plynu automat zase přeřazoval zpátky.Vůz byl i na křivé okresce naprosto stabilní, nikam na stranu netáhl a pocit z jízdy byl bezpečný.Volant ani vozidlo nevibrovalo a ani nijak zvlášť na silnici neposkakovalo, což mě docela překvapilo ve vztahu k tomu, že ty cesty rozhodně nejsou závodní dráhy....Takto jsem měl možnost vůz vyzkoušet na několika rovných přehledných úsecích .Závěrem byla jízda na letištní rozjezdové dráze.To už jsem věděl, jak Porsche akceleruje a jak ho donutit,aby se rozjelo, takže jsem ostře dupnul na plyn před tím diskutovanými jehlami, držel jsem plyn sešlápnutý na doraz v podlaze a auto rychle vystřelilo dopředu a začalo výrazně zrychlovat. Řekl bych, že dráha letiště je k dosažení maximální rychlosti asi krátká.Problém je i v tom, že tu dráhu neznáte, takže nevíte, kdy akceleraci ukončit a plyn ubrat.Já jsem měl možnost projet dráhu jen tam a zpět, při jízdě tam mi instruktor řekl, kdy začít brzdit, nazpátek jsem konec dráhy viděl.Také při první jízdě na dráze nevíte, jaká je skutečná brzdná dráha, takže je snaha brzdit spíše o něco dříve, když už je vidět konec dráhy. Zřejmě se mi podařilo dosáhnout rychlosti něco přes 220 km/h, v TP má však Porsche 911 turbo maximální rychlost 312 km/h. Zrychlení z nuly na 100km/h má být na 3.7 s,řekl bych,že tento údaj plus mínus seděl.Auto se opravdu rozjelo velmi rychle a pocit zrychlení byl v sedačce výrazně patrný, plný plyn dával motoru i výrazný zvuk.Po té byla jízda zpět před kancelář, kde jsem se s instruktorem rozloučil....No, zda byl na 100% ze strany provozovatele realizován zaplacený zážitek ?Rekl bych v kostce ano a bez zásadních problémů. Je to otázka do diskuse a porovnání zkušeností jiných klientů. Snad ta jízda mohla být opravdu delší, toto bych si dovolil vytknout.Už jen z toho pohledu, že benzín stejně platíte......Jenže to bych tam musel jet se stopkami v ruce a případně instruktora upozornit, že je ještě čas....Otázka,jak by reagovali. A konečně jestli se tam mám s někým kvůli "zážitku" zhádat, je další věc, která ten jinak docela dobrý zážitek akorát zkazí.V zásadě bych řekl, že účel předvedení a svezení se s vozem, který nemám možnost si jinde vyzkoušet, byl splněný, bez konfliktů, bez špatné nálady nebo pocitu zklamání.....jak už jsem napsal shora, objednávka termínu i auta bylo bez problémů, smlouva nějaká, dejme tomu plus, mínus , říkám, právník by ji asi rozcupoval, otázka je , kolik různých jiných nemožných smluv na kdeco /telefon, pojištění, leasing, různé půjčky.../ jsme jinde podepsali.......a jak by se k eventuálnímu sporu postavil nějaký soudce, kdyby snad spor až k soudu došel.

Honza
Naposledy upravil(a) honzik.s dne 21 dub 2012 23:13, celkem upraveno 1 x.

bleach

Příspěvek od bleach »

Obrázek
to je jejich?

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

jj, u výjezdu z letiště

http://www.rentcarsupersport.cz/cs/preh ... i-gallardo" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak k tomu benzínu, ještě min rok chtěli jen 300kč, což bylo podle mě fakt málo, jelikož když celou cestu jedeš jen na 2ku a 3ku(třeba se Z06), tak to papá opravdu dost.., 4 řadim až na letišti
Trabant, VW Golf, MX 5

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ja teda mam taky osobni zazitek se spolecnosti http://www.rentcarsupersport.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a musim rict, ze vsechno v pohode, jak auto (Audi R8 4.2 V8 FSI) tak instruktor, nebo jak toho pana nazvat, dobre jsme pokecali, jizda taky super, jak po okresce tak na letisti, jinak od letosniho roku jsou naklady na PHM 400,-, coz myslim, ze je uplne v pohode. Jediny co, tak mi mel prijit confirmation mail, ale ten neprisel, tak jsem radeji tyden pred tim tam volal a overoval, zda je vse OK a oni ze jo a ze mi poslaji znova confirmation, ale nic, ale tak to je asi jen detail, kdo ma par korun na zavolani a optani zda je objednavka ready, tak neni co resit 8) Za me urcite bych tuto spolecnost na zazitek doporucil 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Paty47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paty47 »

Kamarád jel zrovna okolo
Obrázek

Osobní zkušenost nemám, ale dost mých známých si tento zážitek zakoupilo. Někdo neměl nejmenší problém - termín, domluva atd.. vše v pohodě.. Naopak někdo čeká na jízdu už víc jak půl roku s tím, že mu termín pořád posouvají, nemůže se tam dovolat atd...
The fact that no one understands you doesn't make you an artist! :)

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak Lambo dostalo celkem na zadek, jinak ten "instruktor" mi rikal, ze je to auto s nejdrazsim servisem, co tam maji, ze i to Ferrari nema tak drahy servis, a tak casto nema poruchu, coz jsem docela koukal. Jinak den pred tim nez jsem sel, tak rikal , ze se jim vysypal Aston Martin, dokud, ze takovy "skopky" me nezajimaji :lol: :D
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

honzik.s

Příspěvek od honzik.s »

No, mně je právě divné, že se vyskytlo tolik negativních reakcí.Z té firmy mi všichni, co jsem s nimi mluvil, tedy instruktor, ten, co se mnou jel, slečna v kanceláři, i několik instruktorů venku, co postávali na parkopvišti a nějaký další pracovník a pracovnice té firmy, připadali docela normální.Dalo se se všemi normálně mluvit, když jsem se na cokoliv zeptal,normálně mi odpověděli, instruktor za jízdy mě nijak neomezoval ani nekritizoval, normálně jsme se pobavili, jen mi určil , kam mám jet.No konečně , když to tam neznám, ze začátklu nevím ani, jak se to auto ovládá, tak je to v podstatě jedno, ten instruktor je tam podle mě užitečný... No asi se občas stane, že se nějaké auto porouchá, no měl jsem tedy asi štěstí, že se to mně nestalo.Povídal jsem o tom jedné kamarádce, sama má AUDI šestku, tak jsme uvažovali, že se tam ještě tentokrát spolu podíváme.....Jestli se tam vyskytuje někdo nekomunikativní, tak je to asi smůla, ale on je možná méně komunikativní také ten klient, třeba si o sobě myslí, že je mistr světa nebo opravdu jede jako šílenec na těch okreskách, to je pak asi s takovými obtížnější......
H.

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Sorry ale tenhle koment mě docela nadzvihnul, nejsem ani žádnej mistr světa ani ultra znalec aut. Když jsem projel zatáčku tak že bych jí se svojím autem projel 2x rychleji, instruktor mi řekl "ať zpomalím že to je silná zadokolka že nechce mít problém" to se mi moc nezdá... Že ty auta znaj? jel jsem s Aston Martinem a když jsem se instruktora kterej měl vícě práce s smskama než se mnou mi řekl že řídím silnou V8 když v tom autě je V12, nepřijde mi zrovna tohle profesionální 8)
moooc velký černý letadlo :lol:

FOG

Příspěvek od FOG »

Davidoff píše:Sorry ale tenhle koment mě docela nadzvihnul, nejsem ani žádnej mistr světa ani ultra znalec aut. Když jsem projel zatáčku tak že bych jí se svojím autem projel 2x rychleji, instruktor mi řekl "ať zpomalím že to je silná zadokolka že nechce mít problém" to se mi moc nezdá... Že ty auta znaj? jel jsem s Aston Martinem a když jsem se instruktora kterej měl vícě práce s smskama než se mnou mi řekl že řídím silnou V8 když v tom autě je V12, nepřijde mi zrovna tohle profesionální 8)
Tak tak, navíc profesionalita v kanceláři? Seděl tam tenhle jouda a jediný co mu vycházelo z úst byla sprostá slova typu čurák a zmrd... Obrázek
štyrykrátštyry tédéí

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

instruktoři jsou jen lidé co to dělají jako brigošku nebo si tím přivydělávají, žádný profi jezdec či znalec aut... a ten pošuk z vyvolených (Anton Jalovec) bordelu šéfuje.
Trabant, VW Golf, MX 5

bricktop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bricktop »

Nó... Pěkně se nám to tady rozjelo.
Minulý týden proběhl pro 3 kamarády avizovaný náhradní termín a údajně bylo vše bez problémů. Já jsem se zúčastnit nemohl a podle videí bylo čeho litovat :/ Každopádně prachy zpátky nedostanu a trvám na tom, že je potřeba se mít na pozoru...

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012041504
Live free, or die!

filipkriz

Příspěvek od filipkriz »

Po tom co sem se tady docetl mi to nedalo a jen kuli tyhle odpovedi sem se regl abych mohl napsat svuj nazor

Voucher sem dostal k Vanocum od taty. Tata ho predtim dostal odeme k narozeninam. Zavolal tam, dohodl termin, prijel, odjel si jizdu, vsechno bez problemu, nejvetsi pohoda, spokojenost, nadseni.

Ja sem pres zimu cekal na lepsi pocasi, zavolal, par tydnu dopredu zarezervoval termin ( GT-Rko sem chtel ), prijel, vicemene presne na minutu mi auto pristavili, predstavil se instruktor, predstavil mi auto, rekl co a jak, vsechno vysvetlil, rikal co jak kudy ( mam to pres pul republiky takze sem tam jel tu trasu naslepo ), na rovince sem z nissanu dostal asi 260 km/h ..

absolutne zadnej problem, at uz s koupi, rezervaci nebo uplatnenim voucheru, obsluha jak v kancelari tak u auta v pohode a ochotna, hned jak bude nejaka prilezitost nebo peniz navic, nevaham a zkusim dalsi vozidlo

pokud s tim nekdo jede jak cur*k, protoze to prece neni jeho a zaplatil si to, a to auto zlikviduje, tak potom nasere dalsich x lidi ktery na to cekaj tydny a mesice, ale za to ta firma tezko muze nest vinu... nebo by nekdo chtel aby mel dalsich 5ks lamba v garazi, dyby se jim jedno posralo ?

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

to se stát může,ale oni těm lidem ani nedaji vědět,že se to auto rozbilo a klidně je nechaji přijet přes pul CZ .Sám jsem to tam zažil :-/ navíc v mojem termínu bylo na místě sdělenoi,že druhé vybrané auto má v rezervaci i někdo jinej a že bud mě vrátěj peníze,nebo mam počkat 4,5hodiny...
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

filipkriz píše:Po tom co sem se tady docetl mi to nedalo a jen kuli tyhle odpovedi sem se regl abych mohl napsat svuj nazor

Voucher sem dostal k Vanocum od taty. Tata ho predtim dostal odeme k narozeninam. Zavolal tam, dohodl termin, prijel, odjel si jizdu, vsechno bez problemu, nejvetsi pohoda, spokojenost, nadseni.

Ja sem pres zimu cekal na lepsi pocasi, zavolal, par tydnu dopredu zarezervoval termin ( GT-Rko sem chtel ), prijel, vicemene presne na minutu mi auto pristavili, predstavil se instruktor, predstavil mi auto, rekl co a jak, vsechno vysvetlil, rikal co jak kudy ( mam to pres pul republiky takze sem tam jel tu trasu naslepo ), na rovince sem z nissanu dostal asi 260 km/h ..

absolutne zadnej problem, at uz s koupi, rezervaci nebo uplatnenim voucheru, obsluha jak v kancelari tak u auta v pohode a ochotna, hned jak bude nejaka prilezitost nebo peniz navic, nevaham a zkusim dalsi vozidlo

pokud s tim nekdo jede jak cur*k, protoze to prece neni jeho a zaplatil si to, a to auto zlikviduje, tak potom nasere dalsich x lidi ktery na to cekaj tydny a mesice, ale za to ta firma tezko muze nest vinu... nebo by nekdo chtel aby mel dalsich 5ks lamba v garazi, dyby se jim jedno posralo ?
ještě nám sem hoď odkaz na voucher a bude to komplet 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

no tak jsem měl v práci možnost se s Rosťou (majitel týhle firmy a taky Mazanýho Králíčka v Praze) a dalšíma lidma kolem něj osobně poznat a jako lidi mi přijdou super a dost jsem se pobavil když jsme se o tomhle bavili.Jak už tu zaznělo ... když je někdo blbej,s Lambem nedá přednost a udělá škodu za 700tis,tak pak maj další lidi na chvíli smůlu.To samý když jim tam přijede kluk,kterej na otázku jestli už GT-R řídil odpoví,že na PS konzoli to má najetý (po tomhle jsem šel smíchy pod volant) a pak jak velkej borec oddělá převodovku :lol: asi to taky nemaj s lidma jednoduchý :)

jeef

Příspěvek od jeef »

Blbej možná jo, ale když už je blbej, tak je tam snad od toho ten "instruktor", aby se taková věc nestala, ne? A pokud sám "instruktor" neví, v čem jede, tak se nedivím, že to Lambo takhle dopadlo...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

dobrý takže bejt tam ty,tak ještě před podjezdem si z křišťálový řadičky vyčteš,že chlap nedá přednost a zrovna tam pojede dodávka tak bleskurychle se s řidičem za jízdy prohodíš a celou situaci zachráníš viď?To pak nechápu proč na to platěj pojistky když všechno může vlastně zachránit instruktor ... hele já až se s Rosťou nebo Jirkou zase uvidim,tak jim to navrhnu 8)

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fakie vw »

Tom_ píše:djchrpa : mas mapu te cesty nad šancí?Jaka je?Premyslim ze bych se jel nekam svezt,ale ono moc peknych useku u nas neni,aspon ne tady :cry:

Jezdím na šanci a je to tam pecka doporučuji. Dobrý usek je na Makov. NOvý luxusní asfalt a pecka zatáčky a je to do kopce. Doporučuji prvně projed a pak znova dát sodu :wink: Jinak celá cestana šanci je občas trochu polepená ale dá se tam jezdit soda. Nedoporučuji jezdit večer a v noci. Běhá tam zvěř :twisted:
VW golf II GT 1.8Turbo

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a Makov je kde?sry za OT
Audi Coupe Quattro

Odpovědět

Zpět na „Pokec“