take jsem resil prepis barvy.Jezdil jsem s tim pul roku beze zmeny.Stavel me policajt a ani si toho nevsiml.Jinak potom jsem vse napravil,kdyz jsem delal technickou.
Jak je to s nahlaseni zmeny barvy,kdyz se jedna o dvojbarevny lak?Musi se nahlasit obe barvy,nebo se uvede pouze ta ktera zabira vetsi % plochy
barva - přepis v TP
Moderátor: Idaho
Re: barva - přepis v TP
mam pocit ze se tam pisou vsechny vetsi plochy .. cili bys mel napsat obe
Klucí, nevíte jak je to s přepisem barvy teď? Mam možnost auto na náhradní díly a že bych ho postavil na papíry svojeho auta, VIN převařím a zamaskuju aby to nebylo vidět takže o to se nestarám. Jde mi jen o změnu barvy. Ale moc se mi nechce s tim autem jezdit na evidenčku aby na to náhodou nějákej šťoura nepřišel.
Pětka f kombajnu
to samy ted resim ja. budu "menit" karoserii ale je to uplne jina barva a budu prevarovat VIN... takze jestli u toho auta z kteryho budou papiry kdyz bude jeste pojizdny prehlasit barvu (pokud se na to auto nikdo nebude divat) a potom hura prevarit nebo jak.. taky bych nerad na evidencku protoze tam technik asi uvidi ze je to original lak kdyz je nastrikany auto uplne vsude stejnou barvou a ne jak kdyz se dela novej lak
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
no nevim jak přímo teď, ale loni jsem šel tušim s čestným prohlášením o změně barvy (možná ani to ne, už si to fakt nepamatuju), vystál frontu, zaplatil 50,- nebo 100,-, hodil slečně velkej i malej TP, ta dopsala novou barvu ve velkym a malej skartovala, aby mi následně udělala novej. za 5 minut hotovo.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
fakt? tak to by bylo v pohode..ryan69 píše:no nevim jak přímo teď, ale loni jsem šel tušim s čestným prohlášením o změně barvy (možná ani to ne, už si to fakt nepamatuju), vystál frontu, zaplatil 50,- nebo 100,-, hodil slečně velkej i malej TP, ta dopsala novou barvu ve velkym a malej skartovala, aby mi následně udělala novej. za 5 minut hotovo.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo