Jurisova R6ka (BmW E60 525iA |160kw|)
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jurisova R6ka (BmW E60 525iA |160kw|)
Bez flexy by to byla nuda ze jura?
Kazdopadne ted uz se mi to zda moc, posoudim az to uvidim nazivo
Kazdopadne ted uz se mi to zda moc, posoudim az to uvidim nazivo
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jurisova kara, ja mu do toho kecat nebudu
.Jen jsem napsal, jak "upravy" na me pusobi. Kdybych nevedel, ze to auto ma pruziny, tak si myslim, ze ma zavadu se vzduchovym podvozkem (jako MB E-class, Audi A6)
.. o kolik "cm" auto vubec kleslo?

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:

tuším, že někde Juris psal -13cmHanuš píše:Jurisova kara, ja mu do toho kecat nebudu.Jen jsem napsal, jak "upravy" na me pusobi. Kdybych nevedel, ze to auto ma pruziny, tak si myslim, ze ma zavadu se vzduchovym podvozkem (jako MB E-class, Audi A6)

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- F.l.a.n.e.l.
Ve vší úctě, tak stejně si spousta lidí mohlo myslet o feldě, že ti to hnije v jistých dobách.Hanuš píše:Jurisova kara, ja mu do toho kecat nebudu.Jen jsem napsal, jak "upravy" na me pusobi. Kdybych nevedel, ze to auto ma pruziny, tak si myslim, ze ma zavadu se vzduchovym podvozkem (jako MB E-class, Audi A6)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

zvednutý by na těch kolech vypadalo líp 

omlouvam se za OT
Flanel - jo, to ti rozumim. Vzhled klame. Ale prijde mi zvlastni upravovat auto vyssi stredni tridy na prasaka.
P.S. jestli je tam tak velke snizeni, tak tlumice maji charakteristiku ocelove trubky
Flanel - jo, to ti rozumim. Vzhled klame. Ale prijde mi zvlastni upravovat auto vyssi stredni tridy na prasaka.
P.S. jestli je tam tak velke snizeni, tak tlumice maji charakteristiku ocelove trubky

jj něco jak skákal kdysi Bolt s ventem na dorazech a přesvědčoval nás o tom jak to pruží

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
a není to jedno ??? kdyby juris napsal že koupil podvozek za 20 papíru a dal tydle fotky tak všichni padnete na prdel a chválíte ....
pdle mě auto vapadá velice hezky !!! a to jak to snížil je jeho věc, jeho trapení zda pruzí ci ne atd atd atd
pdle mě auto vapadá velice hezky !!! a to jak to snížil je jeho věc, jeho trapení zda pruzí ci ne atd atd atd
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
já jen reagoval na Hanušův příspěvek tak klíííd Filip 
Mě je to jedno klidně ať vytáhne fedry úplně

Mě je to jedno klidně ať vytáhne fedry úplně

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
ja to nemyslel na tebe barry ale tak všeobecně...
DRS Daihatsu Racing Service
filip - kdyby napsal, nebo radeji ukazal Juris, ze kupil sportovni podvozek na tento kocar, tak ani nepipnu. Ale v teto chvili mi to pripada, jako kdyby kupil teplakovku Adidos od chytrych trhovcu a odparal tomu 1 pruh. Vzhled je stejny 
barry - boltak aspon mel na ventu "Blue Jom". Pokud jezdil s zenou v aute, tak mu to pruzilo. Kdyz jsem si do auta sedl ja, tak vento sedelo na dorazech

barry - boltak aspon mel na ventu "Blue Jom". Pokud jezdil s zenou v aute, tak mu to pruzilo. Kdyz jsem si do auta sedl ja, tak vento sedelo na dorazech

- F.l.a.n.e.l.
Naprostý souhlas, u takového auta bych taky asi už volil spíš nějaký podvozek, byť nejlevnější než flexu, ale je to jiřikovo.Hanuš píše:Flanel - jo, to ti rozumim. Vzhled klame. Ale prijde mi zvlastni upravovat auto vyssi stredni tridy na prasaka.
Nadruhou stranu jak někdo zmínil: kdysi se upravovali 12Ocítky, dneska to jsou jiné auta.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Souhlasím s Filipem ale i s ostatníma
je to váš názor a moje auto
zní to prasácky řezat pětku no...ale tak je to jen pružina, která je o něco menší... auto spadlo celkem o 13cm. Doraz je taky zmenšen na 2cm...a auto normálně pruží...pokud příjde něco většího až potom to jde do dorazu
oproti sérii to spíš změklo, pač už tam není tolik té tvrdé pružiny a v zatáčkách je to o něco lepší...těžiště je o "kousek" blíž k asfaltu
tak asik proto jsem nešel do uskákaného tvrdého JOMu za směšných 6500,- a radši jsem "upravil" sérii
BMW neřeším...je to auto na každý den a do práce...kolem komína dobré
asi něco jako kejšik ty vaše Fildy 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

auto kolem komina za ctvrt mega proc ne
mel sem se asi lepe ucit 
vcera sem na tebe bliknul v protismeru v detmarovicich, te placky si jde vsimnout hned, jen tys mel predni okno v urovni meho narazniku tak sis asi nevsiml

vcera sem na tebe bliknul v protismeru v detmarovicich, te placky si jde vsimnout hned, jen tys mel predni okno v urovni meho narazniku tak sis asi nevsiml

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Voe...jsem rad ze mam maturitu 
...No offroadu si nejak moc nevsimam
ale jak si mi bliknul do oci tak jsem si vsiml 

...No offroadu si nejak moc nevsimam

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
(???ps+)