Lamovo Ford Sierra mkII 2,0 Social Racing First race foto...
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Lamovo Ford Sierra mkII 2,0 N9C (1.2.2012) Social Racing
to je dobrá váha na takovýho pavouka 

Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
material a konstrukce je dle radu FIA, prilohy J clanek 253, tedy bezesva trubka, ocel 11353, za studena ohybana, varena v ochranne atmosfere, prumery trubek hl. oblouk 48,2×2,9, zbytek 42,4×2,9. co jsem pocital tak je to 27m maly a 3m velky trubky, tedy cca 65kg + nejaky konstrukce okolo (nejsou v modelu zatim).
vaha neni nase priorita, hlavne aby ten ram mel nejaky smysl. na vlastni oci jsem videl v cem nektery jedinci jezdi a polejval me studenej pot tedy. oblouk svarovanej z kolinek, trubka ovarena sotva z pulky, sesivany trubky a podobny vychutnavky...
nastupovat sem ho videl osobne. dal to teda celkem v poho, ale bude to chtit este hodne trenovat
je fakt ze sedacka byla jen polozena. kdyz se o ni clovek muze oprit, tak je to lepsi
a bonbonek - cestou do plzne mi vitr sebral predni naraznik a vsiml si toho az lama kdyz sme skladali
to byl rev. ale lezel u Blatny ve stoce a je jen skrablej 
vaha neni nase priorita, hlavne aby ten ram mel nejaky smysl. na vlastni oci jsem videl v cem nektery jedinci jezdi a polejval me studenej pot tedy. oblouk svarovanej z kolinek, trubka ovarena sotva z pulky, sesivany trubky a podobny vychutnavky...
nastupovat sem ho videl osobne. dal to teda celkem v poho, ale bude to chtit este hodne trenovat

a bonbonek - cestou do plzne mi vitr sebral predni naraznik a vsiml si toho az lama kdyz sme skladali

Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
libi se mi vase prace.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Je to fakt moc pěkný
jediný co mi štve, když to vidím, že Fia zakazuje to tažení do domečků tlumičů u rámu který jsou podle přílohy J a ne homologavaný nějakým výrobcem..což je hrozně hloupý pravidlo ..protože takhle jak ten rám je..tak by měl vypadat... 
+ ještě další věc, že všechny uchycení do kastle musí bejt přes platle a ty přišroubovaný ke kasli..hlouposti prostě..

+ ještě další věc, že všechny uchycení do kastle musí bejt přes platle a ty přišroubovaný ke kasli..hlouposti prostě..
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Díky za pochvalu, protože pachatelem s nářadím a náčiním v rukou jsem prosím povětšinou já
Ono s těma řádama je to přinejmenším složitý, když už to naplno nenazveme průserem jako mraky (dámy prominou
)
Protože po složitých procedůrách "homologace" pro regionální amaterský pohár, jsme šli hlouběji k jádru problému a neváhali vyhledat originální francouzské vydání řádů FIA pro stavbu rámů. Nechá se to najít na netu a je to rovnou i ve verzi francouzsko-anglické. A prostým porovnáním jsme došli k přímým rozporům mezi originálem a českou verzí
Jestli chce bejt FAS chytřejší než chytří nebo jen někdo neumí francouzsky nevim, ale v originále "méně než 100mm" přeloženo do češtiny "minimálně 100mm" svědčí o hlubším problému...
Otázka šroubování do patek je kapitola sama o sobě a aby se to v čechách nenechalo spát, nařizuje se na střídačku ANO/NE/Podmíněně/ANO/NE a tak pořád dokola

Ono s těma řádama je to přinejmenším složitý, když už to naplno nenazveme průserem jako mraky (dámy prominou

Protože po složitých procedůrách "homologace" pro regionální amaterský pohár, jsme šli hlouběji k jádru problému a neváhali vyhledat originální francouzské vydání řádů FIA pro stavbu rámů. Nechá se to najít na netu a je to rovnou i ve verzi francouzsko-anglické. A prostým porovnáním jsme došli k přímým rozporům mezi originálem a českou verzí

Jestli chce bejt FAS chytřejší než chytří nebo jen někdo neumí francouzsky nevim, ale v originále "méně než 100mm" přeloženo do češtiny "minimálně 100mm" svědčí o hlubším problému...
Otázka šroubování do patek je kapitola sama o sobě a aby se to v čechách nenechalo spát, nařizuje se na střídačku ANO/NE/Podmíněně/ANO/NE a tak pořád dokola

Já o tom vím, moc dobře, že jsou v pravidlech rozpory a na FASu si to nenechají vysvětlit to se neboj...ostatně my jsme to na autě vyřešili jednoduše koupili rám s mezinárodní homologací..na rozpoložení členů FASu nejsme nějak zvědavý poslední roky..proto už krom testování nemámy v čr žádný aktivity a jezdíme německo víceméně...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
celkově ty překlady a přejímání stojí za starou belu ve všech odvětvích....jinak jak jsi psal stím nárazníkem, tak jsem jezdil Gaz-66 a měl nahoře koš s maskovačkou a jak jedeš od Blatný směr Plzeň tak jak jsem to fičel u Blovic dolů tak na mě všichni blikaj, tak si říkáme s kámošem, že maj radost, že vidí vojáky,jenže vedle nás přibrzdí osobák a ukazuje at zastavíme, tak zastavím , že kouknem co se děje. Sotva se otočím,za dveřma policajt, že na nás počkaj nahoře. Vyškrábem se tam a oni opření o moji maskovačku a pohledy jak svině
ale nic z toho nebylo, takže ztrácení mi taky jde

Ford Mondeo TDCI (96kw)
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jo, tak to je poctiva klec. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Ftípek: Vzadu v místě patek u tlumičů má Ford prostě díru skrz! Odloupnul jsem asfalt a koukal sem na podlahu dílny, prostě cenťák mezera mezi podlahou kufru a podběhem...tak sem to přeplácnul plechem 

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
To vypada fakt dobre hosi
Fokr, Draazczech, kolik za to chcete? 

KEHO rennsport
paráda na to koukat a číst... ještě pak aby se dostavily výsledky

Ford Mondeo TDCI (96kw)
Ok, to beru, člověk se k tomu musí postavit čelem
hlavně , když si dobře utáhneš volant

Ford Mondeo TDCI (96kw)
Hezky pekne! Mame vyzkouseno,ze patek pred zavodama ma vzdycky nejmin 27 hodin a vsechno se sthne dodelat 

Doufam, ze fotis a soupnes to nekam, rad bych tu krasnou sbirku videl v namontenym stavu. A taky dojmy, jak to funguje.
L.A.M.A. : sobota, moc pekny , jezdi ti to slusne 

Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
nedeli to taky prezilo a diky rychlospojce na volantu do toho nastupuje celkem v poho 

Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
Re: Lamovo Ford Sierra mkII 2,0 Social Racing First race fot
rallie pribram?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
jo sorry
presne to jsem myslel..kamarad tam natacel..zeptam se ho, jestli ti neudelal video..

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
tak to je paráda , že jsi to stihl 

Ford Mondeo TDCI (96kw)
a jak jsi dopadl?
Ford Mondeo TDCI (96kw)