Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ještě chybí spousta věcí, prahové lišty, černý pruh mezi zadní světla, atd... pořád je to polotovar ale ty hlavní věci už jsou ready
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
L.A.M.A. píše:v mem okoli jsou 3x 75tka a jedna Giulieta
hehe tak aspoň vím na koho se obrátit až se to začne sypat
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
4G63T Čerstvě po GO a celkově ve velmi slušném stavu, jo měl jsem štěstí, že původní majitel nejdřív udělal motor a jel ho projet, aniž by si dal destičky do brzd
pred chvilkou sem je dovezl jeste sou teplý... origo zadní blatníky z 16V ... na moji 1,2jkovou kastli jak dělaný...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Ten starej plesnivej vyrezlej Kadet...Po renovaci z něj bude možná pěkný.....málem jsem napsal "auto"
Né Kubi, jen rejpu! Je to krasavec a ta práce na něm je vidět A taky musm ocenit ty kola. Moc mu sluší a sedí k tomu autu. Nelíbí se mi, když dá někdo na starší auto nový moderní (nejlépe chromový) kola podle poslední "módy" ale celkově to s autem vůbec neladí. Tyhle vypadají jak když jsou dělaný přesně pro Kadeta
x-ray: ty kola jsou fajn ale trápí mě to, že je nemám v papírech takže se nejspíš na podzim spakují a seženu něco blíž tomu co mám v TP
Naposledy upravil(a) kubi dne 15 dub 2012 22:41, celkem upraveno 2 x.
markus: co to je zač ta čtyřkolka? něco lepšího nebo nějaká "obyč čína" ? a jak to jezdí?
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.