u mna zase v bezpeci v garazi, koncom tyzdna sa ide robit cast vyfuku nanovo lebo po znizeny sa s tym neda moc jazdit kedze ho taham po zemy tak momentky 2 kde je vidno spolocnost, auto na lavo je nase, GAZ M-20 Pobeda
U mne aktuálně takto, z původního vozu zbyla kastle, palubka a převodka řízení Je to takový used racing style, Koni podvozek, motor 1.8 16V 96kw, PUR uložení....
Naposledy upravil(a) Angličák dne 18 dub 2012 09:42, celkem upraveno 1 x.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
všem dík za pochvalu. je to úplně jiný auto, dovezl jsem ho před rokem z německa s vadnou aut. převodovkou. měl jsem opravdu štěstí, protože to bylo přesně to auto, který jsem potřeboval. mělo najeto něco přes 80 tkm, což reálně fakt má, nicméně s tím předchozím autem se to stejně bohužel nedá rovnat... překopal jsem to na manuál a řešil jsem zatim víceméně jen technický věci, aby to bylo v cajku dal jsem tam z předchozího auta pneu podvozek, brzdy atd. a teď pomalu začínám řešit i vzhled. až na nějaký detaily to bude vypadat stejně jako ten předchozí. oproti tomu předchozímu má o 23 koní výkonnější motor.
m.artty píše:crocjirka: A o jakém autě si nikdy neuvažoval?
Dobře ty +1000000000
myslím, že "hubou" o hodně vozech
zabil
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ritchma píše:CLSko. Jeden z mnoha hnusnejch mercedesů
Nemyslim si,prave,ze patri tenhle jeste ke krasavcum. Ted po FL (ci proste nova generace) je hnuj
100 lidí 100 chutí. Mě to příjde hrozný, naprosto hrozně se mi v tom jezdí a příjde mi že tenhle model je jaksi navíc a zbytečnej. Tady se hodně mizerně prodává, každej radši koupí Sko nebo Ečko. Ani CLS63ky se moc neprodávaj. Za půl roku co dělám nový auta jsme dělal dvě CLS63ky a jednu červenou CLSku, ty 63ky máme pořád na showroomu a ta červená je jako demo, protože to nikdo ne a ne koupit...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Mně tyhle modely taky prijdou zbytecny, jak pise Risa, to je to same jako Audi A7, nevim zda sem mohu zaradit BMW 5er GT, ale proste bud si koupim A6 nebo A8 a nebo Eclasse nebo Sclasse
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
m.artty píše:crocjirka: A o jakém autě si nikdy neuvažoval?
Dobře ty +1000000000
myslím, že "hubou" o hodně vozech
zabil
tak zrvona xsara VTS neni tak draha sranda jinak jo.. mel sem v merku hodne auticek.. beetla.. hrvcko.. atd atd.. takze ted sem si na prozatimni dobu koupil 106tku ktera se mi vzdy libila
Ono nejde o drahost vozu, ale tak vubec o projevovani zajmu, ale tak to nejsi sam, tady na foru je hodne lidi, kteri vzdy daji "oblibenou" vetu "Kdybych mel penize, tak to okamzite koupim" u toho vzdy jdu pod stul
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange