Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Oba to máte krásný! Scirra byly jedny z nejkrásnějších VW a to říká zarytej Oplákdeywis píše:z víkendové akce.
kamarád na nových 13", já sem chtěl taky nahodit nový kola, bohužel se z důvodu velikosti brzdičů nezadařilo.
Mám Mondeo 2.0 TDDi 85 kW v kombajnu a výbavě GHIA se světlým introšem. Dotáhl jsem ho z DE a zatím jsem s ním najel 30 tis. km (aktuálně 229t km) Za celou dobu jsem jen měnil olej a ostatní spotřebky. Jediná vážnější porucha byla, že odešel altík. Jinak maximální spokojenost. Pohodlný auto se super výbavou. Nejlepší je vyhřívaný čelní sklo (žádný škrabání v ziměJirka.Kolouch píše:Koupil jsem to já. Punto, se kterým jezdí mamka budeme prodávat, peníze si naši nechají ( rekonstruujeme barák) a Mondeo si budou půjčovat, když budou potřebovat někam po městě sjet![]()
Budu s tím jezdit do školy ( cca 100 km), když nebude Mondeo doma, tak je v garáži ještě zelená Octávka 1.8 Téčko.
Je v tom 2.0 TDDi 66 kW - na přesunutí mi to stačí, na jakš takš svezení můžu kdykoliv sednout do Octávy![]()
Není to sice krasavec, kosmetika tam je ( orezlé dveře, prasklý př. nárazník, povrchovka na prahách apod.), ale to si dám časem do pořádku, navíc za ty peníze, co by člověk chtěl. Byl jsem se dívat i na TDička ( A4, octávky, Golfy), sem tam nějaké JTD, ale v této cenovce nesehnatelný kus, který by byl horší jenom kosmeticky.
Extra pověst to auto nemá, ale několik lidí, kteří toto auto, i motorizaci měli si nestěžovali, chtělo to jen provozní kapaliny a spotřební věci. To je těžko, u tak staré ojetiny je to vždycky sázka do loterie... Jel jsem v tom a aspoň to jede, brzdí, zatáčí tak jak má. ZATÍM
deywis píše:z víkendové akce.
kamarád na nových 13", já sem chtěl taky nahodit nový kola, bohužel se z důvodu velikosti brzdičů nezadařilo.
A já byl u Meka na McFlurry a říkal si co to je za husto kruto přísnou akciKane13 píše:deywis píše:z víkendové akce.
A já tam stál a říkal si: "Je to deywis nebo není, mám tam jít nebo nemám?"
Obě Scirra moc pěkný
To je tahač ty voe ne pozer.Květoslávek píše:snizit,nalepky a acka a BUDE TO TOP:)
No to vůbec..... Kdyby melo jiny auto tolik na kouli, takovou nosnost a směšnou spotřebu tak jsem koupil cokoli... Je to věrný auto.Květoslávek píše:SAG GANG MOST:)))
celí galerie, mondeo si z toho vyberdeywis píše:víc fotek mondea?