celý je to pěkný. Jak hlubokej šrám na světlu by se dal rozleštit? Mám na světle dost hlubohé rýhy a je mi jasný, že kdybych to chtěl vybrousit, tak to bude tak slabý, že by tím prolítla moucha. Zkusím sem hodit foto aby bylo jasnější co myslím
přední světla mi taky rozleštovaly sice jinde ale (před a po) asi stejně je to cca rok a pul a furd je to stejný rýhy tam byli fakt hodně hodně hluboky o kamínkách nemluvě.
Já myslím, že tam něco dal. Já jsem maximálně spokojenej! Můžu ho jen a jen doporučit!
kdyžtak se ptejte Pavla https://www.facebook.com/lestimeauta" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.lestimeauta.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
zas takova kasička to neni.... občas ....
ted to bude 4 roky co ho mam a najel sem cca 5 tis km ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Báwo hezky prokouklo Jinak s těma světlama to bude podobný jak s lakem. Když ho strojně rozlešťuješ, tak ten lak narušíš, proto se pak dává pasta, která to zatáhne a ochrání. Se světlama to bude určitě taky
já budu muset dojet do přerova na inspekci, když to vidim
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
schade.fan píše:Báwo hezky prokouklo Jinak s těma světlama to bude podobný jak s lakem. Když ho strojně rozlešťuješ, tak ten lak narušíš, proto se pak dává pasta, která to zatáhne a ochrání. Se světlama to bude určitě taky
Ty světla mi přijde leštit zbytečný, ochranou vrstvu, kterou to dostalo z fabriky, tak už nikdo nedokáže nahradit a za rok, tak budou vypadat ještě hůř než před tím, rovnou bych pořídil další
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Pokud vam jde o ochoranou vrstu, tak u e90 bohuzel nebyla zadna, resp. maji vsechny svetla pred FL (a asi i po FL) vyr. vadu a to, ze po X letech proste ze vnitr zacnou lehce popraskavat (ten cirej plast) a zacnou se mlzit. Pokud se svetla osetri jako napr lak, tak nehrozi zniceni za rok jak tu nekdo poznamenal
DOEMIXXX píše:Pokud vam jde o ochoranou vrstu, tak u e90 bohuzel nebyla zadna, resp. maji vsechny svetla pred FL (a asi i po FL) vyr. vadu a to, ze po X letech proste ze vnitr zacnou lehce popraskavat (ten cirej plast) a zacnou se mlzit. Pokud se svetla osetri jako napr lak, tak nehrozi zniceni za rok jak tu nekdo poznamenal
Zajímavé Já si koupil sadu na leštění od 3M a tak dlouho jsem o tom leštění četl až jsem si pořídil nová světla
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
DOEMIXXX píše:Pokud vam jde o ochoranou vrstu, tak u e90 bohuzel nebyla zadna, resp. maji vsechny svetla pred FL (a asi i po FL) vyr. vadu a to, ze po X letech proste ze vnitr zacnou lehce popraskavat (ten cirej plast) a zacnou se mlzit. Pokud se svetla osetri jako napr lak, tak nehrozi zniceni za rok jak tu nekdo poznamenal
Zajímavé Já si koupil sadu na leštění od 3M a tak dlouho jsem o tom leštění četl až jsem si pořídil nová světla
hehe, tak to se ani nevidim, je to pakarna. Osobne to nechci delat, je to pracny, nejistej vysledek + pak nikdo to nechce zaplatit tak aby se to vyplatilo, takze chapu, ze si sel do novejch
tyhle sou jěště horký.... focený cca 40 minut zpět a 30 km od místa kde ted sedim....
jj příprava-štěkr na mlhovky... ted jak sem delal to loziško sem to zapomel omotat kolem poloosy...
btw: asik to smažu ve fotošopu.... když ti to tam tak vadí
schade.fan píše:Báwo hezky prokouklo Jinak s těma světlama to bude podobný jak s lakem. Když ho strojně rozlešťuješ, tak ten lak narušíš, proto se pak dává pasta, která to zatáhne a ochrání. Se světlama to bude určitě taky
Ty světla mi přijde leštit zbytečný, ochranou vrstvu, kterou to dostalo z fabriky, tak už nikdo nedokáže nahradit a za rok, tak budou vypadat ještě hůř než před tím, rovnou bych pořídil další
Mám už světla takhle přeleštěný víc jak rok a furt vypadají jako nové (Audi A6) Kdybych měl pokaždý kupovat nové světla (Xenony) jak píšeš tak bych přišel brzo na buben
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly