Prajem dobry den. Chlapi mam jeden problem a neviem ako to vyriesit, preto sa na Vas obraciam s prosbou o pomoc. Jedna sa o to ze, som pred tyzdnom dal auto do servisu na karosarsku opravu tak, som z auta vymontoval odnimaci celny panel + bezpecnostnu kartu z radia + som preventivne odpojil aj silovu cast k zosilovacom. Po prebrani auta zo servisu a vycisteni interieru som zasunul spominanu kartu a zacvakol panel, ale radio mi zacalo signalizovat KC-NOT-OK. Po dalsich moznych pokusoch sa mi to stale nedari rozchodit aj napriek pokusom najst moj zasity CZ manual, ale aj na nete to viedlo k neuspechu najdenia manualu takze, mi ostava iba taka to forma pomoci cez vas. Mozno niekto s vas mi bude vediet pradit ako dalej za co budem aj nesmierne vdacny. S pozdravom JRM.
Tak vyskusalo sa vsetko podla manualu, ale radio vobec nereaguje na kartu ako by tam vobec nebola. Preto ak mozem tak, by som velmi rad niekoho poprosil s Vsl. PO-KE ci by nemal podobnu kartu na vyskusanie-overenie karty, to aby som vedel urcit chybu bud v karte alebo radiu. Dakujem 0948 833 957 alebo 0905 833 957.