Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
to je jasne, este k tomu ked vezmem do uvahy ze nato nemam vela casu, v podstate len vikendy aj to nie vsetkyJRD McLAREN píše:a jeje ..to vidim na dlho...
berem v uvahu nazor, ale auto stavam pre sebaSova píše:Nejhezčí byly originální alfa kola co si měl na prvních fotkách...
borbety jsou to profláklý jak prase, a ty další alu...raději se nevyjadřovat![]()
auto spíš víc pomrdáš než dáš do stavu co by si zasloužilo...
jedině renovace...vše ostatní jsou necitlivé úpravy(zhovadilost)
poslední Alfa od Alfy si zaslouží renovaci a né chujoviny
tento projekt raději sledovat nebudu...u takových aut oceňuju puvodní stav případně renovaci
heh, mno "zachranu" keby si vedel kolko 75tiek u nas skoncilo tak ze skoncili v srote este len to by slza upadla; tak ale posluzili ucelu. A keby mam celkovo spocitat kolko 75tiek u nas koncilo asi by som vsetky ani nespomenul; nebolo to 5,6,7, ci 10 bolo ich viac jak benin tak aj diesel. Z tych vsetkych ostala moja, a bracho ma jednu TS co jazdi, jednu 2.5 v6 ktora zial po nedavnych udalostioach ostane na ND, a dalsia v6 3.0 ktora caka na prestavbu uuuuuz hoooooodne ddaaaavnoSova píše:tvoje volba
určitě budeš mít zde hodně pozitivních reakcí.
já ti držím palce at se ti daří vše jak chceš...ale za mě je mi to trošku líto...
já sem spíš pro záchranu v puvodním stavu v tomto případě než tuning
Heh...Rasputin píše:heh, mno "zachranu" keby si vedel kolko 75tiek u nas skoncilo tak ze skoncili v srote este len to by slza upadla; tak ale posluzili ucelu. A keby mam celkovo spocitat kolko 75tiek u nas koncilo asi by som vsetky ani nespomenul; nebolo to 5,6,7, ci 10 bolo ich viac jak benin tak aj diesel. Z tych vsetkych ostala moja, a bracho ma jednu TS co jazdi, jednu 2.5 v6 ktora zial po nedavnych udalostioach ostane na ND, a dalsia v6 3.0 ktora caka na prestavbu uuuuuz hoooooodne ddaaaavnoSova píše:tvoje volba
určitě budeš mít zde hodně pozitivních reakcí.
já ti držím palce at se ti daří vše jak chceš...ale za mě je mi to trošku líto...
já sem spíš pro záchranu v puvodním stavu v tomto případě než tuning