Tam jde akorát o pořizovací cenu a o to, jestli bych se dokázal o 328i postarat.... především finančně.
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
No kupé je v tomhle případě to samý jako sedan, akorát to nemá jeden pár dveří. Jinak to je plus mínus stejnej čumák vepředu a stejnej dekl kufru vzadu. Co se týká interiréru tak naopak spíš nevím, jestli se mi na něm vůbec něco líbíQuide píše:JJ to mě utěšilo![]()
Tak mě se E36ka v sedanu taky nijak zvlášť nelíbí a ani bych ji nechtěl, coupéčko je vzhledově úplně někde jinde (tak mě se obecně líbí coupéčka, 5dvéřový auto bych nechtěl ani kdybych měl rodinu.... do Mustanga se vejde aji rodina)
A E36kovej interiér je super, nevím co se ti na něm nelíbí
Ale každýho vkus prostě mno
A když vlastník Supry říká, že to nejede zle, tak si pak představ 328i, která je údajně o dost pružnější než 325i
občas mi to připadá jako by si srovnával yarise s OOOO S8...., a psal že yaris má display blbě ve středu palubky oproti super S8čce.Beaver píše:No uz jsem to tu psal - moc me neoslovil. Kdyz si sednu tak, aby dobre videl z auta a mel nastavenou optimalne sedacku tak nevidim vrsek pristroju, takze bud musim sedacku stahnout niz a nebo se smirit s tim, ze nevidim nahore hodnoty a ukazatele. Packy ovladani steracu a blinkru jsou co do zpracovani snad vetsi peklo nez Favorit, ten aspon nemel kovovu tycku co cumi ven ze sloupku volantu a na tom narazenej plastovej konec. On ten muj interier neni nejak moc peknej a kdyby byl cistej a v lepsim stavu tak to mozna vypada o neco lip, ale i tak mi design moc nesedi. Hroznej nezvyk a nepohodli je ovladani oken na tunelu u radicky, zapinani svetel otocnym blbcem na palubce je pro me taky netradicni vzhledem k Japonskemu stylu kdy jsou svetla na pacce blinkru. Tragicky jsou tam reseny i prihradky na veci, mam jednu dlouhou u rucni brzdy a kastlik pred spolujezdcem, malinka je pod palubnim pocitacem (CD by tam clovek nedal, je to melke). Takze za me celkove palec dolu co se tyka interieru starych Nemcu. Nekomu se to mozna libi, ale ja jsem zhyckanej promyslenym interierem Japoncu.