Jajin: tohodle konkretne nevim, ale jako to me druhe chci to same jen v combi aby mohla byt moje nynejsi fabie jen pro "me" a to druhe pro rodinu. Udelal bych to ve stejnem stylu pritulka ma rada FRS tak proc ne? combi v nafte uz nejsou tak drahe..
Chci se zeptat jak je delana maska jestli je lakovana origi (ten chrom prelakovany na cerno) a nebo je primoo nejaka jinaci.... diky
A jestli je primo lakovana neloupe se to s toho chromu?
masku jsem polepil fóliíí, dělal jsem to poprvé, takže to opravdu neni dokonalý. Akorát nevim pořád co s tim škrábancem, platim si havarijku, tak možná celolak by se z toho udělal, ale asi až na jaře
Celolak je blbost... u stříbrné metalízy je průser, že když se nalakují jen dveře, tak to pravděpodobně bude vidět. U své O1 to předchozí majitel taky nechal přelakovat a jsou tmavší Rozumný řešení je nalakovat celej bok a ve finále to poznat nebude vůči zbytku auta. Když u té stříbrné vezmeš dveře + třeba přístřik do zadních dveří, bude to při určitým světle vidět..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Tak po dlouhý době něco novýho na autě. Koupil jsem origo xenony, rozlepil, sundal chrom a stříknul na černo. Konečně jsem vyhodil EGR a dal náhradu od firmy Allard. Další věcička jsou 3 přídavný budíky nad rádiem (tlak turba, teplota oleje a voltmetr) akorát ještě čekam na adptér teplotního čidla,protože ten co jsem dostal k budíku stojí za ho...o. Akorát mam špinavý auto teda a nějak to nestíham
abych věděl jestli se dobijí baterka , vim, že to neni úplně potřeba, ale stalo se mi, že na pojistce od altíku co je na baterce to tam bylo nějaký povolený a nedobijela se mrcha jedna. Samozřejmě jsem na to přišel, až když bylo pozdě
Zdravím,vím že mám trochu zpoždění s příspěvkem auto vlastním cca 1,5roku a jsem nad míru spokojen,momentálně najeto 360 000... Udělají se jen rozvody a možná zadní tlumiče s dorazy,doplněna byla pouze loketka,vyměněno rádio a nějaké silentbloky na motoru plus kabeláž k vstřikovačům,jinak šlape krásně,tady nějaké foto interiéru...