hele, v minulych letech staly lidi primo u drahy oddeleny plotem. Letos tam šikovně přidělali zatarasy , 5m nic a jeste plot. Kdyz se takto zavodi na rallye, kazdy tam jde na vlastni nebezpečí. Tady je to stejný. Nebudu se zastavat zadny strany, ale budme radi, ze to dopadlo takhle.
Obecne, v Panencaku je špatnej povrch pro sprinty. Je opravdu klika ze cobra sejmula nejdriv focuse, jinak by bylo ranenych daleko vic.
Pro priste, pokud neco bude, bych tam lidi prostě nepouštěl. A nebo pokud ano, přistavil bych do travy do zadu menší tribunu pro nadšence.
Takhle je to i presto ze to bylo letos lip zabezpečené, nedostačující.
Ja jsem zrovna odjel posledni jizdu o první misto kdyz se to stalo.
Jinak po tom pruseru jsem radši odjel, takze pohar jsem nechal na pospas osudu
Ad Dragcup:
Kluci dobry napady, ale hrozně nezvládnutý.
Vzadu po příjezdu to nikdo nekontroloval, auta se tam predjizdeli, strkali a nikdo nevěděl co má dělat.
Chapu, ze pro vysledky je to jedno kdo s kym pojede, ale divacky je to naprosto nezajímavý. Navíc, když popojizdi 200 aut tak je to hrozně zdlouhavy, nezajimavy. Kdyby se jelo po kategoriich, mohlo se to udelat rychlejc, draha by nebyla tak zasekana a lidi by se porad neptali. Ale chapu ze mate svejch starostí dost. Jen spíš taková menší rada.