Možná bych zkusil do 50L nádrže nakapat třeba 35L nafty a zbytek dolejt olejem, v Globusu teď byla nějaká akce za 16,90Rudi píše:rotačka je ještě cajk, to řízni na půl nebo po troškách, kámoš tam lil i hydraulickej

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Možná bych zkusil do 50L nádrže nakapat třeba 35L nafty a zbytek dolejt olejem, v Globusu teď byla nějaká akce za 16,90Rudi píše:rotačka je ještě cajk, to řízni na půl nebo po troškách, kámoš tam lil i hydraulickej
neřeš a kup nový těsněnímaRkus píše:takze mi zacalo chcat palivo cerpadlem, vstrikama a prepadama :/ takze novy cerpadlo a uvidime co dal.... treba uz mam najeto moc a to abych menil palivo za neco jinyho ?? sere mi to
JJ presne tak. Stacilo po Vas udelat malou generalku motoru a funguje jak vino.maRkus píše:Bordel: to takhle dostava napapat ta caddy ?
Vycistit vstiky, lepsi filtr pro ten olej, novy zhavicky a vymenit hlavu co mela ten prasklej a lepenej zavit u jednoho vstriku a kompletni vycisteni toho blatamaRkus píše:co bylo na caddy spatne ????
Me to vsechno stalo asi 2ku vcetne brzd, takze je mi to jedno, bylo jasny, ze to neni auto bez investicmaRkus píše:tak o ta hlave nikdo nevedel, to pardon
Bordel píše:Me to vsechno stalo asi 2ku vcetne brzd, takze je mi to jedno, bylo jasny, ze to neni auto bez investicmaRkus píše:tak o ta hlave nikdo nevedel, to pardon