Stížnost na značku - kde?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Stížnost na značku - kde?
Tak mě zase dožrali s jednou značkou - Praha si posunula z ničeho nic značku konce obce asi 300m směrem do pole. Je to na silnici Praha-Kobylisy -> Praha-Chabry -> Zdiby -> Teplice/Ústí (ul. Ústecká, sil. č. 608). Mimopražští ze severu možná znají. 2 pruhy per směr, 30 let je značka tam, kde byla doposud. Najednou změna a to se tam nic nestaví...
Takže si už hodlám na to stěžovat... otázka je - kde?

MSG
Re: Stížnost na značku - kde?
to asi bude běžné rozšíření katastru města
poptej se na kastrálním uřadě popřípadě se zeptej jestli neproběhla změna uzemního plánu 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tam je stejně silnice tak dojebaná, že se tam moc jet rychle nedá
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
achjo, kéž by lidi neřešili píčoviny.... 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Amen!Jardafox píše:achjo, kéž by lidi neřešili píčoviny....
MSG: nahlaš to minimálně jako vraždu

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by mě celkem taky zajímalo. U nás zase řádili a dávali nové "třicítky". V pohodě, dali je co se dá dělat. Co mě ale pěkně naštvalo, že nové značky jsou ve dvou ze čtyřech případů umístěné za keřem a nejsou prakticky vidět 
Posunutí začátku/konce obce bude změnou územního plánu. To je celkem zádní věc, nikdo se o ní nezajímá a pak brečí, když mu vedle parcely začnou stavět supermárket.... ale to aby si sledoval co se děje s územním plánem a v případě jeho tvorby do toho zasáhl, to ne.

Posunutí začátku/konce obce bude změnou územního plánu. To je celkem zádní věc, nikdo se o ní nezajímá a pak brečí, když mu vedle parcely začnou stavět supermárket.... ale to aby si sledoval co se děje s územním plánem a v případě jeho tvorby do toho zasáhl, to ne.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to neřeš, dokud tam nebudou domy, tak za rychlost jsi zase v klidu, pročti si vyhlášku a tam najdeš jak to je že značka v podstatě nestačí, tím netvrdím že máš jezdit jako hovado, ale když tě naměří tak si vytiskni ten paragraf a voz sebou
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
kentoya - co? Nějaká novinka, že můžu nerespektovat značku omezující rychlsot? Sem s ní! 
Co se týče toho katastru, tak jistě, je to katastrálně Praha a dycky byla... ale dvouproudovka mezi poli...

Co se týče toho katastru, tak jistě, je to katastrálně Praha a dycky byla... ale dvouproudovka mezi poli...
MSG
Ja bych to nahlasil na PCR
Pro jistotu!!!!
Vis jakou by z tebe meli radost?
Kazdopadne stale postradam smysl tveho nervovani se.
Kentoya: zajimave.. to bude zase nejaka Dfensovina, ne?
Uz ve Slunce seno mas jasne vysvetleno jak je to se znackou .. a to bude 100% pravda, protoze to rikala Blazena z prasecaku 

Kentoya: zajimave.. to bude zase nejaka Dfensovina, ne?

ja bych to videl jinak staci tam prijet s flexou:D 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
gizmi: Růžena z prasečáku; Blažena byla v kravíně 

r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
www.stukater.wz.cz
Dle zakona konci obec tam, kde konci zastavba.. tzn tu znacku muzou posunout klidne o 1KM a nic se nemeni...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
na hlavní nádraží
Zkusil bych obecni urad. IMHO to ale patrne nic nevyresi, protoze umisteni znacky je dle hranic mesta/obce - vsimni si, ze silnicari se toho striktne drzi a zaplatovane silnice konci presne u ceduli obci s malym rozpoctem, pricemz za ceduli nasleduje obecni tankodrom. Alternativne (pokud tam nema vyznam omezovat rychlost) muzes kdyz tak navrhnout, aby tam v ramci mistni upravy dali na ten usek znacku 90 km/h pod ceduli zacatek obce a u zacatku zastavby druhou, ktera ten limit stahne na beznych 50 km/h. Na coz se ti stejne asi vyresou, protoze to je pak nutne koupit 4 kusy znacek a cele to schvalit na zastupitelstvu. Pokud by te to mimoradne iritovalo a PCR nebo MP toho zneuzivala tak je jedine reseni partyzanska akce kdy znacku urves a "presadis", pricemz je slusna sance, ze si toho nikdo nekolik dni az mesicu nevsimneMSG píše:Takže zbejvá základní - kde si teda stěžovat?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Já si taky iluze nedělám... ale k věci - nějaký silnice (místní komunikace) mají pod sebou obce, další pak správa silnic a dálnic. Pokud je to obec - je to městská část Prahy nebo hl.m.Praha (magistrát)?
MSG
nebo jet těch 150m tou 50tkou.. na te delce posunuti ztratíš tou pomalou jizdou pár sekund času 

Blazen ja si myslim ze to neni o case ale uz o pricipu a pouziti zdraveho rozumu
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
tak principiálně proti zdravému rozumu tu je polovina zákonů a změn
No silnice prvni tridy plus dalnice jsou zalezitost statu (resp. Reditelstvi Silnic a Dalnic), druha a treti trida mimo obec je ve vlastnictvi kraju (Sprava a Udrzba Silnic), uvnitr obce je to pod taktovkou obce. S Prahou je to slozitejsi prave proto, ze to je rozdeleny. Ja osobne nevim jakym zpusobem to tam je zarizeno a jestli jednotlive casti maji ozpovednost i za silnice, ale patrne to ma pod sebou Technicka Sprava Komunikaci - http://www.tsk-praha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Nicmene ti samozrejme tezko rozhodujou o umisteni znacek. Takze muzes postupovat bud tak, ze na TSK zkusis zavolat a zeptat se, kdo to ma v kompetenci a nebo pujdes shora a zacnes rovnou na magistratu. Je ale mozny, ze v obou pripadech skoncis na te metske casti, protoze kazda cast ma i svuj stavebni odbor (jestli se oni ridi nejakym jednotnym planem odnekud shora uz mi neni znamo). Takze si vyberMSG píše:Já si taky iluze nedělám... ale k věci - nějaký silnice (místní komunikace) mají pod sebou obce, další pak správa silnic a dálnic. Pokud je to obec - je to městská část Prahy nebo hl.m.Praha (magistrát)?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Tak jsem to včera měřil a prošustruju tam cca 25 sek. / projetí.
Takže pokud to beru tam a zpět, tak dejme tomu minutu.
Ročně tamtudy jedu tak 50x, takže by to bylo 50 min. S rezervou hodina.
Takže se to asi moc nevyplatí, ale přesně na tyhle byrokrati sázej... nepočítaj že to budu řešit v pracovní době
Takže se to asi moc nevyplatí, ale přesně na tyhle byrokrati sázej... nepočítaj že to budu řešit v pracovní době

MSG
MSG píše:Tak jsem to včera měřil a prošustruju tam cca 25 sek. / projetí.

Ty vole nééé, to neni možný

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim, co si to vůbec dovolujou,... Vždyť rok má jenom 8760 hodin (letos dokonce 8784) a oni si Tě dovolí svým výmyslem o jednu připravit!!!MSG píše:Tak jsem to včera měřil a prošustruju tam cca 25 sek. / projetí.

Abych nebyl úplně OT, tak si myslím, že pokud jde zrovna o Prahu, tak tam se prostě musí počítat s tím, že ať bydlíš jakkoli daleko (respektive blízko) od Prahy, tak Tě Praha jednou stejně dožene,...
A pokud pár měsíců počkáš, třeba se tam začne i něco stavět,...

r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
www.stukater.wz.cz
www.stukater.wz.cz
50 minut ročně se musí někde projevit, to je šikana jako prase!! 

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Tvoje starosti na mou hlavu
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O víkendu u nás obnovovali vodorovné značení. Křižovatka, která byla nakreslena špatně a následně začerněna a překreslena (před nějakými 3 lety) je dnes zase nakreslena blbě. Co s tím? Z jednoho směru se nedostanu domů, abych nepřejel vodorovné značení a nahodlám jezdit pokaždé navíc kilometr, abych se otočil a jel tam v tom směru, ve kterém můžu odbočit.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Jen taková story, stará cca 3 neděle, jedu do obce, kterou znám, dost často tam stojej policajti, plná čára a kopeček, člověk v osobáku by skoro řekl horizont, pak kopec. (kdo to zná, Církvice, směr Čáslav) jedu s plně naloženou dodávkou, předemnou jede někdo 50, protože takhle naložená dodávka hůř brzdí a protože vím, že zrovna tady na plný by mě ani nenapadlo předjíždět(neříkám, že čára je zeď, tam kde je to přehledný, hlavu si s ní nelámu) , jedu těch 50 s odstupem cca 20m, za mě se přiřítí kamion, lepí se, když jedu pořád stejně, začne troubit, blikat jako debil, no nic, chvíli jsem to vydržel, pak jsem mu ukázal Topolánka, frajer myš, tak už jsem zpomalil, proti auto, jentaktak se zařadil. Jet v obci 50 nemusí bejt vždycky bezpečnýblázen píše:nebo jet těch 150m tou 50tkou.. na te delce posunuti ztratíš tou pomalou jizdou pár sekund času

Ten debil pak ještě přes celej obchvat pouštěl blinkry, mlhovky, kličkoval do protisměru jak motorkář co zahřívá gumy... Takovýho magora jsem v životě neviděl. Proč to píšu? Chodí sem spousta lidí, třeba se pozná

Jinak teda čím víc jezdím, tím víc myslím že rozumějc, prostě chci v klidu dojet, tenhle trotl mě bavil ještě druhej den, tomu samozápalu jsem se smál kdykoli jsem si na něj vzpoměl a kolega co jel se mnou taky.