To ja ne, to soused, ktery ma firmu na ty polepySmithy píše:Ja tu folii prosim pekne sloupaval dve hodiny, sem myslel ze me mrdne, proklinal sem Berryho
no jo, jenže já nemám vevnitř clonítkakubi píše:Hlavně bych z té Astry sundal tu tuzing hrůzu z čelního skla, to zas byla jednou móda, pak frajeři přijeli pod semafor a vztekle se krutili v kabině aby viděli jestli už není zelená náhodou
to jako stříkal složené????a po otevření to je zelené uvnitř ne
co se staras.... a prosim dal se zdrz svych zbytecnych komentaru a urazek.... ja tu taky nepisi,ze mas bastl....Lukin_GSi píše: A k bigpapovi> co ti ta vectra udělala, že ji tak trestáš?? takové zničené, zmaštěné auto už jsem dlouho neviděl, ještě ho veřejně prezentovat![]()
pravdu díšChosse píše: a jestli chápu správně tak kouká po jiném...
Ono toto počasí není dobré ani na cabrio. Když jsem vzpomenu jak jsem byl loni spálenej po 150 kilometrech....kubi píše:Tyjo, venku je 34, zima už je dlouho pryčale jinak Astra se mi vcelku líbí... sice moc neonům a podobným věcem neholduju ale kábro je kábro
v tomhle počasí ho závidím
jj nebo při popojžděčkaách po městě:-D ..ale kámošovi se povedlo spálit si zába i přez šíbr:-Dm.artty píše:Ono toto počasí není dobré ani na cabrio. Když jsem vzpomenu jak jsem byl loni spálenej po 150 kilometrech....kubi píše:Tyjo, venku je 34, zima už je dlouho pryčale jinak Astra se mi vcelku líbí... sice moc neonům a podobným věcem neholduju ale kábro je kábro
v tomhle počasí ho závidím