restaurace Táborsko

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
biohazard
Kontaktovat uživatele:

restaurace Táborsko

Příspěvek od biohazard »

v neděli jedem na Táborsko,konkrétně se po dlouhý době mrknout na Stádlec a chtěl bych z toho udělat celodenní výlet.Už je to ale tak 20let co jsem žil v Táboře a nevim jak to tam je teda v dnešní době :D
Takže otázka je ... máte někdo tip na slušnou českou / staročeskou restauraci?Nejlíp třeba někde u Lužnice se zahrádkou pokud by vyšlo počasí.Konkrétní místo a ani cena služeb nehraje roli.Prostě okolí Táborska. :wink:
Díky za tipy

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: restaurace Táborsko

Příspěvek od Fáboš »

biohazard píše:v neděli jedem na Táborsko,konkrétně se po dlouhý době mrknout na Stádlec a chtěl bych z toho udělat celodenní výlet.Už je to ale tak 20let co jsem žil v Táboře a nevim jak to tam je teda v dnešní době :D
Takže otázka je ... máte někdo tip na slušnou českou / staročeskou restauraci?Nejlíp třeba někde u Lužnice se zahrádkou pokud by vyšlo počasí.Konkrétní místo a ani cena služeb nehraje roli.Prostě okolí Táborska. :wink:
Díky za tipy

v Týboře na náměstí je dobrá restauaračka,ale na jméno si nevzpomenu. Ale dělají tam výborný steaky :lol:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

na náměstí si pamatuju a dokonce jsem dostal tip na jednu přímo staročeskou restauraci takže to beru jako krajní řešení.Taky si nevzpomenu na název,ale kdybych to viděl,tak se mi to vybaví jenže než sedět někde na náměstí a koukat na lidi,tak bych se (nejenom já) radši viděl někde na zahrádce mimo rušný centrum,ale pokud nic jinýho neklapne,tak náměstí bude muset stačit :lol:
vim,že jako malej jsem jezdil ke Kozímu hrádku kde byla taková hospoda s venkovnim grilem přímo v lese,ale jestli to funguje i dneska,to netušim :?

dubi

Příspěvek od dubi »

Párkrát jsem byl na Kameňáku v Bechyni a vždycky mi tam chutnalo. Naposledy jsem tam byl teda asi před rokem, takže nevim jestli se tam něco od tý doby nezměnilo, ale pracuje tam bratranec a neslyšel jsem od něj, že by si někdo stěžoval...
http://www.kamenak.cz/page/restaurant.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pak Pintovka, tam jsem teda nebyl, ale vařil tam Pohlreich :D a máš to mimo centrum...
http://www.pintovka.cz/restaurace.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A pak v Písku byla ta Středověká krčma nebo jak se to jmenuje, ale to už máš asi z ruky
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Napr. Skochuv dum a Budvarka na namku a vedle v ulicce treba U Kone nebo U Dvou kocek

Kozina jede porad, ale tam akorat tak klobasa nebo utopenec, ted tam vedle toho stavi dalnici

Kde si konkretne bydlel? Ja sem ze Sojcaku jestli ti to neco rika.....
500 0,9T

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

do Bechyně jsme měli taky v plánu se podívat,tak se na ten Kameňák mrknu 8)

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Jeste tu mam Karolín u Malšic, na ceste k Bechyni, zajimavy misto...

http://www.penzionkarolin.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
500 0,9T

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tak ten Kameňák a Karolín nevypadaj špatně,tak to asi spojíme oběd s večeří 8)

Ondra.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra. »

Karolín bývával super.. Ale teď to má nový majitel a nějak to upadá..

- Škochův dům na náměstí - super steaky, cenově průměr kolem 250,- za jídlo
- Pintovka je na super místě. Ale od toho, co tam byl Pohlreich, je tam dost draho..
- U Lva - náměstí - česká a italská kuchyně.. Super, doporučuju !!
- vyhlídková restaurace Pohoda - hned u nádraží, naproti poště. Opravdu super. Milá obsluha, pohodlný křesla :) , hezký výhled, a dost levné jídlo.... Chodíme tam s přítulí docela často...

bleach

Příspěvek od bleach »

Kamenak je mrdka, takova stodola hnusna, je to mimo bechyni a nikdo tam nechodi. Stejne tak U Draka je jebka smradlavá. To radsi Na Ruzku. Je to takova ceska klasika, hotovky a podobne. Nebo Protivínka na namesti.
V Tabore je top indická na náměstí http://indicka.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;, jedinej problem, ze neni ceska :lol:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

dík za tipy.Ještě jsem slyšel o restauraci U dvou koček nebo tak nějak na náměstí ... máte s ní zkušenosti?

Ondra.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra. »

U Dvou koček je postranní uličce od náměstí.. Kdysi to byla vyhlášená restaurace a vařili tam peckově. Pak změnila majitele od té doby jsem tam nebyl.. Ale mívávali tam na výběr z hodně druhů piva 8) .. a luxusní steaky

Smithy

Příspěvek od Smithy »

jak to probehlo?
500 0,9T

Odpovědět

Zpět na „Pokec“