Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
DOEMIXXX píše:Super fotky trabosi
Máma tam byla před rokem a ceny tam jsou podobný jako u nás. Plážovej balík nejsem, ale přítelkyně se bude asi válet u mořeJardafox píše:černá hora super, já tam sice byl jen asi tři dny ale dá se tam strávit daleko víc času a pokud nejseš plážovej balík nudit se nebudešTomasUL píše:Proto jedu do Černý Hory...
Nějaký reference?
skadarky jezero, kanon reky tary, most u zabljaku, np biogradska gora, np durmitor, okoli pivskyho jezera
mam tam odsud strasne malo fotek, ale neco malo zacina hyr, pak to konci dubrovnikem, to poznas....
http://jardafox.rajce.idnes.cz/06._24._ ... tblend.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
pred trema letama tam bylo hrozne levno, jak je to ted nevim a pobrezi nemam projety vubec, tam budou asi kvuli turistum ceny vetsi
No je fakt že v letadle mi to přijde jako v metru, taky mě to v něm absolutně nebavíSubTera píše:Ja jsem typickej priklad, kterej na tom neco vidiTrhyy píše:yebat chorvatsko, je tam draho jako prase a nic moc extra, to se za ty prachy na co to celý vyjde dá sehnat lepší dovča, nějak nechápu co tam ty lidi na pevnině viděj...jediná vyjímka je jet tam na loď, to ta dovolená začíná mít smysl, ale jinak sračka kde si chorvati myslej že můžou zdražovat jak chtěj a pořád tam všichni budou jezdit.SubTera píše:Ja jedu 3.7., na ceny se*u, s tim se na dovoleny musi pocitat,ale letos bych uvital min Cechu a dobry pocasi...letos to bude po 34
![]()
navstivil jsem uz celkem dost zemi (a to vcetne tech radoby luxusnich pobytu na Kanarech), ale Chorvatsko mi je srdci nejbliz a vzdycky se rad vracim. Jet 12 hodin autem v kuse mi nevadi, naopak, proti tomu 6 hodin letet je silenej opruz.
Aladin píše:Fáboš: jaké máš prosím přesně to rybí očíčko? je to bomba