Mlhovky
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Mlhovky
Kane13: v tom pripade ma koncern bod, ale kupovat si ho kvuli tomu nebudu
ale u nekterych by to neresilo problem bodu jedna, kdy pri normalni osvetleni sviti pouze ten predek.

Kane13: jj, skvělá věc.
To že někdo nesvítí nebo svítí mlhovkama mě tak nesere, jako ty bezmozci co si naložej auto a neseštelujou si světla...
To že někdo nesvítí nebo svítí mlhovkama mě tak nesere, jako ty bezmozci co si naložej auto a neseštelujou si světla...

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Problém hlavně byl, když někdo svítil a někdo ne. Kdo svítil, zviditelňoval se (oproti ostatním) a byl v pohodě, na druhou stranu zneviditelňoval ostatní (ty, co nesvítili). Takže jak se rozmohla móda mezi lidmi si zvyšovat bezpečnost svým způsobenm na úkor ostatních svícením ve dne, tak pak některý státy uzákonili zákaz svícení ve dne a jiný, jako ČR, povinnost svícení ve dne.Starlet píše:Jak už bylo řečeno, třeba za ostrého slunce je nesvítící auto vidět daleko hůř, já svítil pořád i v době, kdy to nebylo povinné...
Celkově mě denní svícení trochu sere, ale je fakt, že auta jsou bez debat líp vidět a to hlavně, když jedu proti silnému slunci co je nízko nad obzorem, tak z protijednoucích aut vidím hlavně ty světla. Chce to, aby ale svítil každej.
MSG
mlhovkáři mě serou
jak už tu někdo napsal, zadní jsem za svou kariéru řidiče zapnul asi 4x, ale to už řídím 20let
proto taky pamatuju doby, kdy se světla používala na to aby člověk viděl na silnici...
dneska už holt auto bez pásů, pytlů, deformačních zón ani nesmí na ulici
jo a vepředu mám LEDky
a nenjen koncern má tuhle polohu
i u vrtulí se to nachází
jak už tu někdo napsal, zadní jsem za svou kariéru řidiče zapnul asi 4x, ale to už řídím 20let
proto taky pamatuju doby, kdy se světla používala na to aby člověk viděl na silnici...
dneska už holt auto bez pásů, pytlů, deformačních zón ani nesmí na ulici

jo a vepředu mám LEDky
a nenjen koncern má tuhle polohu
i u vrtulí se to nachází

vzdělání není zárukou inteligence